Hyperfagi - matmissbruk

Asma Gyllenhaal Februari 28, 2016 Hälsa 158 0
FONT SIZE:
fontsize_dec
fontsize_inc
Många kvinnor vet att tiden i månaden före faktiskt besöka mormor: -eats humör!. Din mun förvandlas till en enarmad bandit: den vill ha mer och mer och mer. Vad det träder i kraft, är det inte tillräckligt. Hyperfagi också äter för mycket eller frosseri. Det är ett symptom på atypisk depression. Lusten att äta kolhydratrik mat är stark. Vad vanligtvis en hamburgare, pommes frites, chips, choklad, glass och pizza organ. De så kallade komfortmatar "göra just det: de tillåter oss nervösa på användarvänlighet. Det har allt att göra med serotonin.

Serotonin och tryptofan

Serotonin är en signalsubstans. Tryptofan spelar en roll i produktionen av serotonin. Serotonin är ansvarig för regleringen av vår sömn, humör och aptit. Åtminstone det är idén om "serotonin teorin. Vad som har blivit tydligt, i varje fall, är att det är mer komplext än enbart en brist på en viss sak. Det är ännu inte klart exakt vad som händer i människor med depression och hur den står i relation till en gluttonous beteende. Det är i alla fall en signifikant skillnad från de typiska depressioner, där människor bara förlorar sin aptit.
Personer med frosseri och atypisk depression bör enligt teorin oavsiktligt försöka öka serotoninnivåerna i sina kroppar. Detta fungerar bra med kolhydrater. Tyvärr är den typ av livsmedel som är att föredra många fetter som har allvarliga konsekvenser för linjen. Kolhydratrik mat fungerar också bara temporär och kan leda till diabetes. Tryptofan, å andra sidan, förekommer naturligt i många olika typer av produkter såsom fet fisk, kyckling och bananer. Äta denna typ av mat bör se till att regleringen av humör, sömn och aptit "normal" kvar.
Många studier görs för att fetma där. Det är ett komplext problem som inte är att peka en klar anledning till detta. Här är några specifika slutsatser angående övervikt i förhållande till depression.

Viktig forskning

En studie av Murphy et al gå upp i vikt i relation till depression under 2009 visade följande:
Depressioner överviktiga individer i ett samhälle med feta människor är mer benägna att vara allvarligare än när samhället av icke-överviktiga människor finns. Viktökning under depression är en viktig ledtråd till hur allvarlig depressionen.
Ungerska forskning från 2008 till föreningen av fetma med depression:
Det har länge varit känt att överviktiga människor lider av bipolär depression, 20-45%. Det är det vanligaste symtomet vid depressioner. Även om det ofta är på grund av levnadsvillkoren för individer och inte bara av en depression. Det kan leda till insulinresistens och stärker självmordstankar. Intag av Omega-3 fettsyror, regelbunden motion, minska kaloriintaget, tycks ha en positiv effekt på depression och självmordstankar.
1984, National Institute of Health:
Hon upptäckte att vår biologiska klocka påverkas av starkt ljus och detta ljus producerar också serotonin. Sedan dess har också ljusterapi utformad för personer med säsongsbunden depression eller också känt som vinterdepression. År 2002 rapporterade den medicinska tidskriften The Lancet att starkt ljus påverkas positivt serotoninproduktionen medan ingen / svagt ljus eller svagt ljus ger en uppdelning av signalsubstanser.
  Like 0   Dislike 0
Kommentarer (0)
Inga kommentarer

Lägg till en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tecken kvar: 3000
captcha