Huvudvärk ?? Orsakerna

Vollmar Lundgren Februari 27, 2016 Hälsa 21 0
FONT SIZE:
fontsize_dec
fontsize_inc
Att för mycket alkohol kan orsaka huvudvärk, alla vet. Soppor, salt och granola kan också orsaka huvudvärk, dock. Nya fakta om huvudvärk.

Sneda tänder belastar käkar

Sneda tänder kan leda till kronisk smärta, såsom ansikts och huvudvärk. På grund av den enorma kraften från käkbenet kan även leda till en felaktig bita ortopediska problem i hela kroppen.
Tips: Med speciella fästen kan dra tänderna raka.

Varför salami stress orsakar

Vad gör tonfisk, salami, parmesan och rolmopsen gemensamt? De innehåller alla histamin. Detta ämne kan orsaka fruktansvärda huvudvärk. Symptomen uppträder vanligtvis efter att ha ätit och försvinner efter ungefär en timme.

Stora handväskor gör kvinnor sjuka

Läppstift, telefon, nycklar, flaska vatten ?? damer handväskor är ofta upp till fem kilo. Resultat: De orsakar de väskor halsen och huvudvärk. Dessutom är bördan ofta ensidig och många kvinnor när du bär lämnar axeln.
Tips: Ta en liten väska där endast den nödvändiga passform.

För mycket salt orsakar migrän

Även för mycket salt när du lagar mat kan orsaka migrän. Salt för matlagning blodkärlen och ökar blodtrycket. Detta spelar inte bara vid ett högt blodtryck, men också vid migrän en roll.
Tips: Krydda med kryddor och äta kalium-rika livsmedel.

Snabb mat orsakar huvudvärk

Soppa från en förpackning innehåller ofta en kemikalie som kan orsaka huvudvärk. Även på varmkorvar reagerar mycket mer känsliga personer. Detta beror på snabbmat innehåller mycket svavel mat.
Tips: Många vanliga besvär hålla en matdagbok. Så du kan ta reda på var din huvudvärk orsakas av.

För mycket sömn orsakar migrän

Förvånande! Det är sällsynt att sömnbrist orsakar en migrän eller huvudvärk attack. För mycket sömn, var dock för detta. Forskarna har upptäckt.
Tips: Patienter ofta på helgerna som lider av migrän eller huvudvärk vill bara att gå upp tidigt på vardagar. Detta är särskilt viktigt hos barn.

Brist på vatten gör hjärnan trött

Totalt underskattat bristen på fluiditet av hjärnan påverkas negativt på grund av en brist på vatten betydligt mindre informationsenheter bearbetas. Resultat: Hjärnan blir trött och reagerar långsammare, vilket leder till svaghet, koncentrationssvårigheter och huvudvärk.
Tips: Drick ett glas vatten varje timme.

En baksmälla från p-piller

Även piller kan orsaka migrän. Eftersom: Den normala piller tar hand om kroppen i tre veckor med hormonet östrogen. Sedan kommer en veckas paus. Expert föreslår att den snabba nedgången av detta hormon i kroppen kan orsaka en migränattack.
Tips: Växla till minipiller. Den innehåller inte östrogen. Kontrollera med din läkare.

Huvudvärk genom att köra i en cabriolet

I ett konvertibelt körglädje. Var försiktig fortfarande på en hög hastighet. Luften kyler muskler och halskotan, vilket kan leda till svår huvudvärk och spänningar.
Tips: Stäng taket med hög hastighet eller knyta en scarf runt halsen.

Müsli

Kaffe med mjölk, pasta med gräddsås, ost: Många livsmedel innehåller laktos. Laktos är en av de vanligaste orsakerna till oacceptabla närvarande. Typiska symptom: Abdominal och huvudvärk.
Tips: Använd sojaprodukter. Dessutom kan du undvika detta genom att ta laktas enzymer.

Smärtfria tack vare att kontrollera din kudde

Huvudvärk när man står upp? Dynan kan vara skuld redan. Den idealiska kudden har en storlek på 40 med 80 centimeter. Denna kudde är bättre än en dyna av 80 med 80 centimeter, vilket är ofta under axlarna ?? varvid halsen är spänd, och orsakade smärta.

Kall dusch trötta huvud

Människor tar ofta en kall dusch riskera otäck huvudvärk. Kroppen tillbaka mot kyla, medan de yttre blodkärl är täta. När vi förlorade, blodkärlen vidgas. Resultat: Huvudvärk. Även glass och kalla drycker kan orsaka ansiktssmärta och symptom, som några minuter för att fortsätta.

Skatte dator

Arbetstid vid lek bakom datorn ?? en påfrestningarna på ögonen. Dessutom är en dålig inställning, och huvudvärken kommer.
Tips: Gör regelbundna övningar medan du arbetar vid datorn. Som ett resultat minskar smärtan genom 40%.
  Like 0   Dislike 0
Kommentarer (0)
Inga kommentarer

Lägg till en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tecken kvar: 3000
captcha