Husvagn i garaget

Birta Forsberg Februari 29, 2016 Auto 2 0
FONT SIZE:
fontsize_dec
fontsize_inc
Campingsäsongen är över. Men där gör jag nu vagnen? Jag kan inte låta honom genom vintern hemma monter? Sätt honom i garaget! Men där möter en bra garage till? Vad kommer det att kosta mig? Och vad måste jag tänka på när jag lägger min husvagn i garaget?

Sommaren är över ... och sedan? Var ska jag placera trailern?

Sommaren är över så att du egentligen inte gillar att städa upp din husvagn. Men var ska du låter det då? I garaget! Det finns numera många siteCaravan i Nederländerna. Vanligtvis en bonde, till exempel, på vintern inte använda sin växthus eller skjul och anlitade honom för husvagnsägare. Du kan också sluta med en husvagn jordbrukare som har slutat att fungera.

När en bra husvagn förvaring alla måste uppfylla?

Det är viktigt att du vara försiktig när du väljer garage på följande punkter.
Brandsäkerhet
Fråga ägaren eller bensintanken måste tas bort eller inte. Det visade sig inte vara, och en brand bryter ut är det troligt att inom några minuter hela garaget brann.
Fukthalten i utrymmet
Kontrollera rummets luftfuktighet. Om detta faktum är i överkant, då är sannolikheten för en stor doorgerotte botten. Här kan du ta reda på till exempel genom att fråga om det finns avlopp i källaren garaget. Om så är fallet, innebär det oftast att fukthalten i garaget är för hög och att man bättre skulle leta efter en annan garage.
Avståndet mellan husvagnar
Om avståndet mellan husvagnarna på små sida, är risken för skada hög. Det verkar alltså något att hända och popping husvagnar på varandra och det finns en buckla i. Det är olyckligt. Som ägare av vagnen, är det mycket svårt att visa att buckla det inte att du tog vagnen till garaget. Så var uppmärksam på avståndet. Minst en meter mellan husvagnar är tillrådligt. Men även då ibland saker går fel.
Taket ...
Vad du ser på många lador där boskap stod i, är att toppen inte är helt stängd. Det finns utrymme för ventilation. Det är i sig bra, men av dessa ventiler kan fåglar flyga. Så det finns en risk för fågel akterspegel på vagnen. Detta är osannolikt, men det är viktigt att ta när man väljer ett garage.

Vad kommer det att kosta mig?

Kostnaden för parkeringsanläggningen varierar från en. Kostnaderna är oftast beräknas per längdmeter. Kostnaderna är ungefär mellan ?? 35 och ?? 65 per löpmeter. Det kan vara en något längre trailer så helt förstå vad pengar per år. Det är också viktigt att du ägna stor uppmärksamhet åt de övriga villkoren. Ofta kan vara en husvagn men upp till tre gånger per år.

Vad behöver jag för att uppmärksamma när jag lägger min husvagn i garaget?

Det är viktigt att om du placerar din husvagn i garaget som du sedan tänka på följande saker:
  • Kylskåp glänt
  • Tomma vattenledningar
  • Cirkumflex glänt
  • Några fönster på glänt
  • Möjligen en fuktabsorbent
  • En tom toalett tank och tom vattentank
  • Gascylinder ut
  • En boll lås på husvagnen
  • Och vad du tror dig själv klokt / nödvändig
  Like 0   Dislike 0
Kommentarer (0)
Inga kommentarer

Lägg till en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tecken kvar: 3000
captcha