Husbåt: fördelar, nackdelar och kostnader husbåt

Att bo på en husbåt eller vatten villa är hiphop och är ofta romantiserade. Vilka är fördelarna och nackdelarna med en husbåt? Vad gör en husbåt ändå? Och är det möjligt att ta ut en inteckning för att finansiera en husbåt?

Typer husbåtar

Husbåtar du stöter på i olika former och storlekar. De kan delas in i två kategorier: husbåtar med en betong skrov och husbåtar med stålskrov. Vad är skillnaden mellan de två? På en husbåt med en konkret skrov har utsikt över vattnet, eftersom huset är vanligtvis placerad ovanför vattenlinjen. Husbåt med stålskrov däremot ligger under vattenlinjen.

Vad gör en husbåt?

Kostnaden för en husbåt är beroende på vilken typ av husbåt, platsen, utsikten, närmiljön och livsrum. Priserna på husbåtar börjar på runt 138 000 ??; husbåtar åtminstone bör du tänka ?? 250.000. Prisnivån på husbåtar stiger, eftersom husbåt ökar i popularitet, medan husbåtar balansen förblir densamma.

Inteckning husbåt

Du kan ta ut en inteckning för en husbåt, som en vanlig hem. Vissa banker har speciella husbåt ?? ?? inteckningar. Räntorna kan vara något högre. Banken kräver en värdering av ett ackrediterat värderingsman för husbåtar och ställer krav på förtöjningstillstånd och liknande. Ett exempel på en inteckning för husbåtar:
ING Bank: Mortgage Water
ING water inteckning är avsedd för finansiering av husbåtar, pråmar och vatten water ?? s. Denna inteckning går att kombinera med ytterligare en inteckning, såsom en banksparande ?? eller investeringar.

Fördelar med houseboat

Vilka är fördelarna med att bo på vattnet? Frihet och integritet gör lever på vatten attraktiv. Du läser en bok, gunga med benen på däck medan du lyssnar på kvittrande fåglar som abborre på däck. Delicious, ett sådant liv av fritid.
Du behöver inte hålla jämna steg med grannarna och har inga störningar från buller. Du har alltid en vacker, fri utsikt över vattnet och du bor nära naturen. Om det är sommar, kan du så att säga från sovrumsfönstret för att ta ett dopp i vattnet.
Arkitektoniska regler husbåtar
Husbåtar, husbåtar och Water ?? s är mindre bundna till strukturella regler än hus, vilket naturligtvis också som en förmån upplevt.

Nackdelar med husbåt

Men det finns en baksida. Att erhålla en inteckning kan vara svårare som en husbåt i själva verket en chattel. Inte alla banker är specialiserade på det, så utbudet av bolåneinstitut för husbåtar är helt slut. Inteckning är normalt dyrare än en normal ?? ?? hem. Andra nackdelar som kan innebära att leva på en husbåt med det är: störningar i vatten för rekreationsändamål och underhåll av myggor och andra skadedjur.
(1)
(0)

Kommentarer - 0

Inga kommentarer

Lägg till en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tecken kvar: 3000
captcha