Hus inflyttningsfest: Ett parti för att hedra ditt nya hem

Organisera en inflyttningsfest är en relativt modern företeelse, har sitt ursprung i Amerika. I "gamla" tider var familj, vänner och bara se ett nytt hus på en födelsedag eller ett regelbundna besök. Numera har du tidigare kallat huset inflyttningsfest ?? s, som blir allt populärare i vårt land. Faktiskt så speciellt ?? n ?? n part inte så galen idé. Elementen partiet och bildar en bra nytt hem och särskilt trevlig kombination.

Vad är ett hus inflyttningsfest?

Hus-Warming Party betyder bokstavligen en fest för att värma ditt hem. Värmen ?? ?? sker genom den entusiasm och uppmärksamhet som du får nya hem av dina gäster. Ett slags öppet hus så men med en festlig kontakt med din familj och vänner kan visa upp ditt nya hem.
Hus inflyttningsfest ?? s kan vara blygsam eller packas upp. Intim och informella eller mycket offentligt. Det senare är nästan aldrig för oss ?? regelbunden ?? människor. Men om du är berömd, du ofta inte kan undgå här.
Vid ett hus inflyttningsfest höra läckra tilltugg, eller en kall eller varm buffé. Och naturligtvis dryck inklusive drinkar och champagne till toast det nya hemmet. Du kan förbereda allt själv eller har en cateringservice i armen, vissa kostnader men du också arbeta i förväg sparar mycket.
Tidpunkten för ett hus inflyttningsfest är inte bundet av reglerna. Du kan ge detta parti ?? ?? eftermiddag eller kväll och sent in på natten partying som du önskar.
  • För närvarande finns det på TV-reklamen för Heineken öl jätten Heineken Inflyttningsfest kallas ?? ??. Verkligen lustiga att se. Vill du titta på videon klickar YouTube här

Hus-Warming Party kändisar

I media, Hus inflyttningsfest ?? s kändis stor uppmärksamhet genom att nämna de många bekanta som var närvarande bland gästerna. Som ett exempel, jag kallar Hus-Warming parti Tom Cruise och Katie Holmes, som ägde rum i början av juni 2008. Efter ett år av renoveringar genom deras köpt hem på nästan 35 miljoner dollar de hittade ett hus inflyttningsfest har på plats för deras Beverly Hills herrgård.
Listan över inbjudna var en så kallad A-lista. Gästerna har inkluderat Oprah Winfrey, Jennifer Lopez, Brooke Shields, Victoria Beckham, Eva Longoria Parker och Kyra Sedgwick. Uppenbarligen för denna festival fanns en klädkod, där de flesta gäster kvarstod även välskötta.

Varför du ge ett hus inflyttningsfest?

Du är nöjd med ditt nya hem oavsett om det är ett befintligt bostad eller en helt ny. Varje husägare är stolta över slutresultatet. Konstruktionen och / eller ombyggnad tog en hel del tid och energi. Till kostnader men inte starta. Numera fler och fler människor organiserar en eftermiddag eller kväll för att visa nya hem till vänner och familj, som kallas ett hus inflyttningsfest. En samkväm och har beundrat den nya hem tillsammans medan du njuter av ett mellanmål och dryck och eventuellt musik.
Att involvera ett hus representerar oftast en ny fas i ens liv. Investeringen på ett nytt hem är stor. Inte bara i ekonomiska termer. Du har också investerat en hel del tid på att renovera och inreda ditt nya palats. Om allt du vill är slutresultatet bara alltför glada att visa upp för familj och vänner.

Fördelarna med ett hus inflyttningsfest

  • En trevlig eftermiddag eller kväll med vänner och familj. Men inte bara behöver dina gamla vänner, du kan sätta på din hus inflyttningsfest också dina nya grannar att känna dig bättre.
  • Alla ser samma tid under högtiden ditt nya hem och därför du inte kommer att få ett halvt år, varje lördag kväll, visite.
  • Vanligtvis får gåvor under inflyttningsfest, som du kan använda det väl.

Tips:

  • Har du på din nya stulpje stor för att ganska stor trädgård än du gillar House-Warming Party i trädgården och anordna ett antal utflykter ?? ?? vid huset för små grupper samtidigt.
  • Mindre kul att fråga, men är mycket praktisk present. Din smak är en mycket personlig sak, det innebär också att.
  • Skicka inbjudningar i god tid. Lägg till inbjudan riktningar. Dina gäster vet inte ännu exakt var du bor. Se även möjliga parkeringsplatser.
  • Tack ymnigt de människor som hjälpte till med ombyggnad och omlokalisering offentligt.
(0)
(0)

Kommentarer - 0

Inga kommentarer

Lägg till en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tecken kvar: 3000
captcha