Huruvida ett gräl i sängen?

Uppfinnaren av sängen skulle vända sig i z ?? s grav. Sängen är att sova, gosa eller ha sex i. Men det hände oftare hävdar att mer görs i sängen. I genomsnitt har vi mer än 150 gånger per år argumenterar i sängen. De vanligaste orsakerna delar av filtar, högljudda snarkningar och har ingen lust att älska. Vad är alla dessa stora irritationsmomenten i sängen?

Gräla med snarkning i sängen

Snarkning Partner är den främsta orsaken till gräl i sängen. Minst hälften av de människor som kämpar i sängen, är detta orsaken. Täppt näsa och andningsproblem är oftast överträtt. Försök att sova mer på din sida i stället för magen. Detta hindrar dig luftvägarna blockeras och du kan andas lättare, vilket gör att snarkning minskar.

Gräl av kalla fötter

Det händer! Din partner har kalla fötter och vill gnugga värma din kropp. Det är inte så bra. Typ av känns som du lägger is på din varma kropp. Ett gräl föddes på det sättet!

Argumentera för olika sovtider

Vid andra tillfällen du går till sängs partner kan orsaka irritation. Du gör den andra personen vaken medan din partner sover gott. Vid ett tillfälle irritationen kan förvandlas till en kamp. Även par som arbetar olika tjänster lider mer härifrån.

Argumentera för filtar

Du luta dig tillbaka i din säng utan filtar! Mitt i natten kommer du att se att du redan rullas upp filtar att sitta din partner. Du drar täcket tillbaka till dig, men också en dålig partner. Denna partner var aningslöst in i en underbar dröm och plötsligt faller tillbaka i verkligheten.

Hävdade att barn ligga i din säng

Det är mycket frestande att ta dina barn med dig i sängen om de inte kan sova gott. Men det är inte klokt, det förstör din sömn och enda chans att kön. Prova ditt barn i mycket sällsynta fall att du sover och inte göra en vana av detta. Om barn har åter godkännande att sova med dig än ditt barn är inte längre så lätt tillbaka. Gräl kan därför förekomma.

Gräla med något intresse för sex

Bo väl prata om dina behov. Det kan vara irriterande om någon av er har mer sexlust än den andra. Detta kan leda till irritation. Du känner avvisade, även om detta är ofta inte avsikten.

För varmt i sängen orsaken till gräl

Man finner alltför kallt och andra varma vädret också. Du kan börja gå och göra irriterande uppvärmning tänds, men som kan leda till en arg och svettig partner. Sätt lite extra kläder, så att du kan tillfredsställa din partner och därmed kan förhindra ett slagsmål.
(0)
(0)

Kommentarer - 0

Inga kommentarer

Lägg till en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tecken kvar: 3000
captcha