Hur vet du om ditt barn eller barn älskar dig?

Småbarn och småbarn ofta inte kan betyda "jag älskar dig" säger. Ändå finns det sätt de kan visa att de älskar dig. De gör detta på olika sätt, bland annat i hur de spelar med dig, hur de tar hand om sina kramar och naturligtvis vad de säger om de kunde tala - även om det fortfarande inte bokstavligt, "Jag älskar dig" är.

Medan du spelar

Barn lär sig medan du spelar och låta dem spela också se att de älskar dig.
Kör bort
I samma ögonblick som ditt barn eller förskola nervös eller upphetsad skrattar åt dig springa iväg, kanske du tänker, "Hej, kom tillbaka!" I samma ögonblick ditt barn att stoppa och vända, eller under racing noggrant ser tillbaka, det är en underbar gest. Ditt barn vet vilket är att du ger honom eller her're inte köra jaga, och vet att du gör detta verkligen planerar. På detta sätt, att ditt spädbarn eller barn vara redo att utforska världen, eftersom han eller hon vet att du är där för att falla tillbaka på. Gör så särskilt längs med spelet och köra enstaka glada efter ditt barn!
Gosedjur och dockor
Har du någonsin undrat varför ditt barn är så förtjust i att spela med fyllda leksaker och dockor? Det är väldigt enkelt: en docka eller fyllda symboliserar dig. Just nu har de något som påminner dig, känner de säkra. Har ditt barn inte pop eller kram? Det kan också uttryckas i införandet av en matta eller ett verktyg, såsom en borste eller till och med en liten räknare. Ditt barn tar en bit av dig ", och det känns mycket säkert.
 Inte bara en nallebjörn: ditt barn ser dig i det!

Kramar och dela

Naturligtvis kramar ett tydligt tecken: ditt spädbarn eller barn vill vara med dig och söka trygghet. Ditt barn kan under, före eller efter kram älskar också att få dig att skratta och / eller ge dig en kyss. Dessa är de mest uppenbara formerna av tillgivenhet som ger ditt barn där han eller hon gör märken att älska dig.
Dela
Få en brun bit äpple i handen - eller ens i munnen - skjuts? Du ger ditt barn ett russin i det fall att han eller hon var förut? Allt hittar ett barn är viktig och intressant, och äta med dig är något att känna sig hedrad av. Håller ditt barn så mycket som du!
Under middagen
Vilken röra det alltid! Överallt är spagetti och en vecka senare du fiska en bit utskuren ur värmaren. Du skriker "nej!" men din son eller dotter har varit mycket svårt att äta slagen på tavlan och bitarna som flyger runt. Om du har gett en låda med russin, kan du se hur ditt barn eller förskola alla bitarna ganska noggranna i din nya mattan ner ... och efter varje av dessa stunder de ser på dig stolt - i själva verket skulle hon gärna ha dig se vad de har gjort! Betyder det att de är avsiktligt stygg? Nej, de älskar dig så mycket att allt de hittar runt dem för att dela med dig. Mat är också en upptäckt för dem.

Ljud, strukturer och rutiner

Rop eller skriker ditt barn när du kommer hem? Ett gott tecken! Det är ett skrik eller rop av jubel; han eller hon är mycket glada över att ha dig tillbaka. Ofta är ännu tydligare om ditt barn eller förskola till du kör, armar bred. Ibland ditt barn springa ifrån dig, ofta leende, men detta innebär. "Ja, du är tillbaka, jag kan återigen spela med tillförsikt nu när jag vet" Och även komma ihåg: när du är tillbaka, ditt barn vet att du gör där du lovar att du kommer alltid att komma tillbaka.
Konstverk
Varje färg blob, allt glitter, alla kaotiska penndrag och varje bit av lim speciellt framtagen för dig när ditt barn ger dig en bit av konst av sina egna händer. Tack också omfattande och ber bara om ditt barn vill berätta vad ritningen representerar exakt.
Alltid samma häfte
Behöver du läsa samma bok igen? Ja, och det är en bra sak! Ditt barn kommer att känna sig så säker och trygg när du tror att hans bok han eller hon läser, kommer det att upprepa den känslan igen och igen. Repetition och rutin ge trygghet och lugn. Du kan säkert införa nya rutiner, men så länge du håller ett par - slutligen att hålla sig till rutiner som är ett tecken på att ditt barn eller barn är arg på dig.
(0)
(0)
Tidigare artikel Utrymme för floden

Kommentarer - 0

Inga kommentarer

Lägg till en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tecken kvar: 3000
captcha