Hur verkliga män semestra ??

Cyrus Magnuson December 27, 2015 Underhållning 7 1
FONT SIZE:
fontsize_dec
fontsize_inc
Söker efter barn, spendera timmar shopping, ligga på stranden i det varma solskenet och ?? kväll med en torr, rött vin tittar på döden irriterande animation? Det är inte vad män vill semestra ... Vem dagen är nästan frivillig ordnad idag, anbuden har i snabbköpet, genomgår timmar av möten med chefs fenor och är en integrerad del av ett modernt företag, vilket kan vara en eller två veckors semester under året sina alldeles egna, medfödda instinkter följer:
För överlevnad kamp, ​​verkligen göra smutsiga, höga prestandakrav på sin kropp, äta vad naturen har att erbjuda och tillbringa timmar tittar på lägerelden, utan att byta ett ord med grannen.

Att lära sig att överleva

Borta från kontoret, på en överlevnadsläger. Lär dig hur du kan överleva utan en fru och familj. ?? Tillbaka till Roots ??: akut skydd byggnad, eld med en match, vildfångade djur, skjuta och laga mat, klättring, nattvakt på vädret. Något som bara för riktiga hårda män.

Trotsat kylan

Din fru / flickvän kommer säkerligen inte hålla upp: För kallt, alltför obekväm, hela dagen tjocka kläder och inte har möjlighet att simma i havet. Genom hundsläde rider och vandringsturer genom Grönland eller Alaska vistas i grundläggande hyddor eller tält.
Själva utrustningen stuvas på slädarna finns gemensamt mat tillagas och sov där i tält, som värms av små bränder.
Den bästa tiden att besöka är i april. I denna tid råder temperaturer runt Nordpolen mellan -30˚ och -20 grader.

Hans cowboy

För dagar inte från sadeln, kör boskap genom prärien, lassokastning, bönor med bacon på låg värme och äta ?? kvällskurs en grill med cowboy män och en bra bit biff.
I Kanada, ett måste med denna dröm. Det finns i närheten av Klippiga bergen några rancher som européer i ett par dagars utbildning för cowboys. Inklusive olika ytterligare ?? s såsom tjurridning.

Bara långt borta ??

Till exempel, till Australien. Ett idealiskt område för alla män som har sett på sistone är alldeles för många människor: Kollegor ?? s, kockar, partners. Olika turer erbjuds med tält, jeep eller flygplan i hjärtat av kontinenten. För där, i det inre, bostäder nästan inget folk, vida slätter, tystnad och natur.
I likhet med andra äventyrsresor ?? ??, bör man inte heller vara blödiga, inte bör förväntas en fem-stjärnig komfort.

I öknen

Med endast tre timmars flygning, är du redan i Tunisien, dörren till Sahara. Fru och barn vara väl tillgodosedda på stränderna i Medelhavet bakom och du börjar med en jeep eller på baksidan av en kamel med olika öken åkattraktioner.
Olika alternativ erbjuds, med sanddyner i tältet under natten, eller direkt under stjärnorna. Du behöver inte tvätta varje dag, är vatten en dyrbar sak här.

Den översta storm

Det finns en myt och varje halv geambitieerde cyklist toppen av toppmötet bör göra en gång i sitt liv: Resan till Alp d ?? Huez. Naturligtvis egen cykel. På de snäva 14 kilometer till toppen, kan man genom vänder 21 fontäner, som påminner om hjältarna i gatan och på toppen är lite sådär ?? en ?? känner.
Marco Pantani är den snabbaste, nådde han toppen i 37: e minuten.
Fält ?? Alp d Huez är en av Frankrikes största turistcentrum.
  Like 0   Dislike 0
Kommentarer (1)
Annalil Grönblom
  Like 1   Dislike 1

Fru och barn bakom i Tunisien, vill jag starkt rekommendera mot. Såvida du inte bara för en verklig manlig semester din fru och barn vill lämna, utan snarare på obestämd tid hade i åtanke? Funny råd i den här artikeln när det gäller olika sätt för kvinnor att "fly". I synnerhet trotsar råd på den kalla, "kommer att Din fru / flickvän verkligen inte hålla upp: För kallt, alltför obekväm, hela dagen tjocka kläder och inte har möjlighet att simma i havet" är anmärkningsvärt. Den naiva kvinnan skulle tro att själva bestämma och ta initiativ till att inte räkna med att gå på semester, medan partnern kan göra ännu en viktig orsak skulle utelämnas för att en sådan semester kiezen.Echte män ... Jag är alltid undrar hur man definierar en "riktig" man ... Enligt min uppfattning gör en "riktig" mans hustru och barn såg efter och säker bakom. Och det är absolut inte i Tunisien ...

Lägg till en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tecken kvar: 3000
captcha