Hur tar man bort annons från din dator?

Om du plötsligt se en pop-up-reklam på din dator, förstår du att din bärbara dator eller dator har smittats med så kallad adware. Tyvärr gör den det normala sättet att ta bort adware ofta eller inte. En praktisk program som kan identifiera eller ta bort oönskade program och brunnen är AdwCleaner. Hur gör du det steg för steg?

Hur gör du kör reklam på din dator?

På en dålig dag, är du konfronteras med reklam pop-ups på din dator. Du undrar var de kommer ifrån. Det är klart för er att din dator är infekterad med en tråkig program.
Förmodligen problemet uppstod när du trodde att installera ett trevligt program på din dator och du inte har gett sitt finstilta av användarvillkoren. Om du körde problem eftersom adware var möjligt tillsammans med andra oönskade program levereras med ett program som du hade medvetet valt.

Hur tar man bort reklam på din dator?

Problemet med adware som Mobo Genie är att det ofta är svårt att ta bort det från datorn. Lyckligtvis finns det ett användbart program som du i adware och andra irriterande program kan spara på din dator.

Vad kan du ta bort skadliga program med AdwCleaner?

AdwCleaner är en gratis borttagningsverktyg för att ta bort:
 • Reklamprogram
 • VALP
 • Verktygsfält
 • Browser kapare

Med AdwCleaner så att du kan skanna din dator och webbläsare genom skadliga program som Mobo Genie och annan skadlig kod, inklusive linke browser plug-ins och tillägg och registernycklar som är möjliga oupptäckt på datorn har befäst.
AdwCleaner fungerar för Windows XP, Vista, 7, 8, 8,1, i 32 och 64-bitarsversioner.

Reklamprogram successivt ta bort AdwCleaner

AdwCleaner hämta och installera
 • Gå till AdwCleaner och tryck på "Ladda ner nu" -knappen.
 • Välj att utföra AdwCleaner.

Windows visar en säkerhetsvarning: "Det går inte att verifiera utgivaren. Är du säker på att du vill köra det här programmet? "
 • Klicka på "Kör".

En skärm med "användarvillkor" visas.
 • Klicka J'accepte / Jag godkänner ". .

Din säkerhet program rapporterar nu "Försök att ansluta till Internet" a. Ansökan: adwcleaner 3.2.10.exe. Orsak: Försök att upprätta en Internet-anslutning. Ditt säkerhetsprogram frågar vad som ska hända: du kommer att AdwCleaner om att inte tillåta Internet?
 • AdwCleaner inte fungera om du blockerar tillgång till Internet, så att du väljer att släppa AdwCleaner till Internet.

Skanna och ta bort med hjälp AdwCleaner
En skärm visas där du kan välja att inkludera "Sök".
 • Välj "Sök" och vänta tills programmet är klart.
Ovanför meddelande: "Observera. Avmarkera alla objekt som du inte vill ta bort. "
 • Avmarkera alla program i listan som du vill lämna intakt.

Programmet kommer att skanna nu.
 • Vänta tills programmet är klart.
 • Under "Resultat" i tur och ordning på knapparna: Tjänster, mappar, filer, genvägar, register, Internet Explorer, Firefox, Chrome och andra webbläsare.

Du ser nu vad alla AdwCleaner betraktar som misstänkt.
 • Kolla in vad du vill se inte bort, och klicka på knappen Ta bort.

Under rubriken Registry ser du stående exempel: kryssknappen HKLM \ Software \ Microsoft \ Tracing \ BingBar_Rasmancs
 • Om du inte är säker på om att tas bort alla rätta nämns registernycklar i listan med kryssrutorna, du google definitionen av just registernyckel i kombination med skadlig kod. Om sökresultaten ger intryck av att det faktiskt malware, låt dig ensam kontrollerat varan.
 • Klicka på knappen Ta bort för att ta bort alla markerade objekt.

Att gå igenom borttagningsprocessen
Du får meddelandet: "Alla program kommer att vara stängd för att slutföra borttagningen av de markerade objekten. Se till att du har sparat allt ditt arbete och sedan klicka på "
 • Klicka på OK.

En skärm med AdwCleaner Information med tips för att förhindra nya infektioner.
 • Klicka på OK.

En skärm med omstart information där: "Datorn måste startas om för att slutföra borttagningen AdwCleaner. Rapporten om resultaten kommer att vara öppen efter omstarten.
 • Klicka på OK.

När du har startat om datorn, är adware från datorn raderas. Grattis. Promenera den säkra sidan av de andra steg genom att ta bort skadliga program från datorn. Hur trevligt att höra!
(0)
(0)

Kommentarer - 3

När jag börja ta bort det, det kommer varje gång från ovan för att göra det möjligt för AdwCleaner inte svara, det finns ett sätt jag kan fixa detta? Tack

Tack för denna tydliga och klarsynt förklaringar. I själva verket, jag själv lidit av ett antal kapare. Mest lyckligtvis, jag var tvungen att manuellt avaktivera och ta bort allt, men med hjälp av detta program jag har en ren webbläsare

Prova det här sättet: Ta bort och installera programmet opnieuw.Werkt AdwCleaner inte, då förmodligen AdwCleaner konflikt med dina andra program. Du kan då starta datorn i felsäkert läge och försök eller AdwCleaner eller arbete. Denna lösning fungerar eftersom det ibland startas i felsäkert läge, bara de mest nödvändiga program .Werkt inte heller, inaktivera ditt säkerhetsprogram, och sedan försöker vända AdwCleaner. Kom ihåg att avsluta din säkerhetsprogram igen till schakelen.Succes!

Lägg till en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tecken kvar: 3000
captcha

Se Också