Hur tar jag reda på det egna kapitalet i mitt hem

Loffe Ericsson Februari 27, 2016 Hus & Trädgård 5 0
FONT SIZE:
fontsize_dec
fontsize_inc
Det är svårt att avgöra om värdet av ett hus. Värdet är beroende av vad som kommer att ge köparen för hemmet. Villaägare överskattar det egna kapitalet i deras hem är ofta. Detta gäller särskilt i tider av fallande huspriser. Det är svårt att nöja sig med ett lägre belopp i samband med fallande huspriser. Detta också ofta verkar vara anledningen till husen inte säljs snabbt. Säljare är inte beredda att hantera ett konkurrenskraftigt begärda priset. Trots lägre huspriser, är de fortfarande försöker få ett pris för huset som är för hög. Konsekvensen är att huset kommer att säljas till det priset.
Här är några tips för att uppskatta det egna kapitalet i ditt hem.

Vad sägs om värde?

Övervärdet är det belopp som huset kommer att ge minus återstående inteckning på huset. Om Värde är inte det belopp som huset kommer att producera jämfört med det pris som betalas för köpet. I betalas ut vid en mellanliggande del av inteckning, kommer det egna kapitalet att vara högre.

Om Value lämna bestämts på grundval av en värdering

Du kan få ett intryck av att realisera mervärdet, genom att värdera lämna huset. Den värderingsman kommer att uppskatta vad som kommer att få huset på försäljningen. Detta är inte det begärda priset, eftersom detta värde är fortfarande en sorts förhandling. Ännu en sådan bedömning ger inga garantier ännu att det beräknade värdet på kan verkligen realiseras. Nackdelen med denna metod värde uppskattning är att du har kostnader som varierar från ?? Till 150 ?? 500.

Gratis ett värde bedömning av en mäklare

Ett billigare sätt att få en grov uppskattning av en expert är att begära en intervju med en försäljnings mäklare. En mäklare kan nämligen på grundval av en kort turné runt huset få en känsla för hantering begärt pris och beräknade försäljningslikviden. För att vara rättvis mot mäklare i ditt syfte att möjliggöra mäklaren. Självklart måste det finnas en chans att du faktiskt kommer att sätta huset till försäljning.

Ditt hem jämför med sålda bostäder

Genom att jämföra ditt hem för andra hem som har sålt, kan du få en uppfattning om det belopp som kommer att ge om ditt eget hem. Dock bör du inte lita på att fråga priser som har antagit säljarna. Möjligen de helt misslyckats med att få huset sålt. Du kan ställa in exakt belopp som huset säljs programvara via fastighetsregistret.

Under Värde i stället för värde

För bostäder ofta talar om värdet, men huset kan också ha fallit i värde. Detta kan orsaka stora problem, eftersom huset inte säljs till ett belopp som kan betalas ut inteckning not. Hus som nu utgör ett lägre värde jämfört med köpeskillingen måste betala ägarna av huset, kan få problem när huset ska säljas i alla fall. De kommer fortfarande att betala ut efter att ha sålt en restskuld i inteckning.
  Like 0   Dislike 0
Tidigare artikel Vad skam och skuld?
Kommentarer (0)
Inga kommentarer

Lägg till en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tecken kvar: 3000
captcha