Hur ofta tycker du betala skatt på dina pengar?

Alla skattebetalare betalar en betydande del av sin inkomst i skatt. Det börjar med inkomstskatt på inkomster, men det är bara början på en rad skatter som du måste betala. I Nederländerna finns för alla. För att bibehålla vår välfärdsstat bör statskassan vara välfylld. Detta sker med hjälp av dubbelbeskattning. Vem som helst med en inkomst eller förmåner måste betala inkomstskatt i första hand. De pengar du har kvar efter det, kan du spendera fritt. Men där du också ge det till, det kommer att tas ut skatter.
Det belopp som du hamnar på, sätta på ett sparkonto. Tills du går över skattebefrielsen i ruta tre. Du bör också gå på överskottet betala skatt. När du dör, måste betala skatt igen i vissa fall i form av arvsskatten.

Inkomstskatt

Arbetsgivaren ger dig en bruttolön. Genom löner, kommer han redan har de nödvändiga avdrag avseende skatter och avgifter för socialförsäkringen. Efter uppgörelsen kommer du att få betalt din nettolön. I det fall du inte har några avdrag, är detta normalt också korrekt avveckling av skatt. Om du har extra inkomst, kan ytterligare betalning krävas. I det fall du har avdrag, är källskatten för högt. Med den årliga deklarationen måste lösas.

Tidskrävande dina pengar

Att spendera de pengar som du faktiskt har bosatte sig på, måste du betala skatt igen. Detta kommer att göras på grundval av mervärdesskatt på 19 eller 6 procent. För vissa produkter, måste du också betala punktskatt. Detta är till exempel fallet med bensin och tobaksprodukter. Dessutom kan du också ställas inför en annan sådan avgift som BPM när man köper en ny bil.

Att äga en bil är en dyr affär

Efter dig, bör du måste betala skatt när man köper bilen, för att äga och köra bilen också betala höga skatter. Naturligtvis kan du tänka på avgifter på bränsle, men också till vägskatt. När du köper en ny bil, kan du även betala en dold skatt i form av förfogande. Detta bidrag uppgår till 45 ??.

Bostadsbidrag och ger ytterligare skatter

Husägaren kan dra av räntekostnader betalas på inkomster. Detta är ett arrangemang som ofta diskuteras om, men som fortfarande inte bör begränsas. Du kommer också att behöva ta itu med skatter kopplade till huset. För dem som äger sina egna hem det här exemplet, det nominella hyresvärdet. Beroende på värdet på huset belastningen måste uppfyllas. Dessutom husägare betala en skatt till kommunen. Detta är bland annat:
  • avfallshantering
  • avlopp avgifter
  • Bostäder skatt
  • fastighets skattemål

Efter döden kassan igen

Efter din död, till de anhöriga betala skatt igen på det belopp som de får från din egendom. Mängden av skattebeloppet beror på förhållandet mellan den efterlevande med den avlidne och mängden av summan.
Kort sagt, måste du betala skatt hela livet lång. Ovanstående lista är inte uttömmande, eftersom det fortfarande finns massor av samtalsavgifter. För att få en uppfattning om vad skatter måste du betala, kan du kolla in Wikipedia.
(0)
(0)

Kommentarer - 0

Inga kommentarer

Lägg till en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tecken kvar: 3000
captcha