Hur mycket fickpengar du ge ditt barn?

Finansiell utbildning är en viktig del av utbildningen för barn. Eftersom barn lär sig att klara sig bra med pengar, desto mindre sannolikt att de senare hamna i ekonomiska svårigheter. How do you lära barn bra grepp pengar? Hur mycket fickpengar bör du ge och vad man ska köpa ditt barn allt detta? När du börjar ge fickpengar och / eller kläder bidrag till ditt barn? Vad är viktiga punkter att se upp för i finansiell utbildning av dina barn?

Finansiell utbildning

Det är viktigt att lära dina barn hur man ska hantera pengar väl. Pengar är bara begränsad och så de måste lära sig att visa tillbörlig aktsamhet för att gå. Detta innebär att ditt barn behöver lära sig att komma ut från under alla omständigheter med sina pengar. Eftersom du lära barn att ordentligt ta itu med pengar de kommer att bli lyckligare och mer bekymmersfri i framtiden med sina pengar.
Forskning har visat att barn som redan lär unga att välja var de spenderar sina pengar, senare mindre risk att få i ekonomiska problem. Som förälder kan du lära ditt barn hantera detta genom att ge fickpengar och kläder ersättning senare.

Regler fickpengar och kläder bidrag

  • Håller med ditt barn när det blir fickpengar / kläder ersättning och hur mycket.
  • Kom överens om vad ditt barn kan och måste köpa från fickpengar / kläder tillägg.
  • I båda fallen = på. Köpkraften har sina begränsningar. Det är viktigt att dina barn lär sig att betala för sina egna misstag. Detta inkluderar en dålig Köp eller fel planering. Detta är en stor lärande möjlighet.
  • = Fickpengar fickpengar och inte på något sätt att straffa eller belöning. Detta gäller även kläder ersättning.

Hur mycket fickpengar bör du ge dina barn?

Hur mycket fickpengar ett barn får beror dels på hur mycket du kan som förälder saknas och vad ska ett barns fickpengar. Beloppen nedan allmänhet kommer att vara högre om ditt barn måste köpa sig presenterar härifrån.

Vid vilken ålder ger du ditt barn fickpengar?

Även här började högst upp i tabellen med fem år i allmänhet rådet att börja spendera pengar som ett barn är sex år gammal. Detta är den ålder då barn börjar räkna och därmed lära sig värdet av pengar.
Fram till omkring 12 år, är det viktigt att ge pengar pengar, då kan sättas in på ett bankkonto, så att ditt barn kommer också att lära sig på detta sätt hur man ska hantera pengar. Se till att ditt barn är inte röd kan komma att bli.

Vid vilken ålder ger du ditt barn en klädbidrag?

En bra ålder att starta en klädbidrag är 12 år. Ge kläder ersättning en gång i månaden.
Överför exempel alltid den 1: a månaden. Hjälp ditt barn i början med planerna. Särskilt i början är det ganska svårt att ställa upp alla pengar för stora inköp som en vinterpäls.

Nyckelfrågor i finansiell utbildning

  • Föregå med gott exempel
  • Lär barnen att spara
  • Berätta för dem om lån
  • Lär dem om frestelser av erbjudanden
  • Lär dem om annonsering

Tjäna pengar med deltidsjobb eller sommarjobb

Ett bra sätt att lära sig att hantera pengar är genom ditt barns egna pengar med ett jobb eller feriearbete. Genom att först arbetar vi har erfarenhet ditt barn att pengar inte bara inte hända, men något måste göras.

Pengar Vecka

Varje år i mars, den nationella veckan av likvida medel.
Syftet med veckan av pengarna är att lära elementära skolbarn hur man ska hantera pengar. Vissa skolor gick tidigare med läroplanen ?? värld pengar ?? för grupp 1/8 m att arbeta.
Den här veckan finns det en mängd olika aktiviteter för barn att lära sig att hantera pengar. Anställda vid banker och försäkringsbolag var framför klasser för att lära barn på ett roligt sätt hur man ska hantera pengar.
The Money Week alltid organiseras av Klokare i pengar frågor. Plattform Wiser i pengar frågor är ett initiativ av bland annat den nationella regeringen.
(0)
(0)

Kommentarer - 0

Inga kommentarer

Lägg till en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tecken kvar: 3000
captcha