Hur man sparar på kostnader för ditt husdjur?

Det är en kris och därför måste sparas alls. Också på kostnader för ditt husdjur. Det är med enkla lösningar, utan att behöva göra alltför kort ditt husdjur. Ändå finns det några saker du definitivt inte behöver snåla, annars kommer du senare måste betala dubbelt och tjock. En översikt över vad du kan och vad du absolut måste inte lämna!

Saker du kan lämna

Dyr mat
Du har dyra märken av hund- och kattmat och du har huset märken av stormarknad. Är det verkligen nödvändigt att din hund eller katt blir konvexa de dyraste mat? Nej, du vet, de kan bäst ta ett antal dagar per vecka, äta en vit produkt. Självklart har du att ge speciella livsmedel under särskilda perioder i livet för ditt husdjur. Tänk på dräktiga hundar och katter, i valpar eller kattungar eller äldre djur. De gynnas fortfarande av specialkost, eftersom de verkligen behöver några speciella material. Det kan även vara fördelaktigt att köpa en stor påse tillförsel. Det är en investering på en plötslig, eftersom en sådan stor påse med 15 kilo kan snabbt mellan 15 och 50 euro avgift beroende på märke på livsmedel och sort och storlek ditt djur, men priset per kilo kommer på detta sätt att bli billigare. Dessutom, här mindre ofta i butiken eller i djuraffären, och kommer därför att vara mindre benägna att ta dem godis eller en leksak.
Godis
På tal om sötsaker: sötsaker bör förbli godis! De kan fungera som en belöning eller för att öva. Men ge godis eftersom din hund eller katt tiggeri eller för att han ser så söt, det är inte en bra idé! Färdiga hund eller katt behandlar är också mycket dyra. Din favorit djur är lika nöjd med en köttbit eller en bit ost. Och som du kan köpa billigt. Till exempel anser en liverwurst som kostar mindre euro, men där du tar en bit av djur kan ge tjugo gånger. Bra för din plånbok och ditt husdjur är lika nöjda.
Dyra leksaker
Även speciell leksak är egentligen ganska dyrt. Tänk på apenvuistjes från repet. Som lätt kosta ungefär 20 till 40 euro, beroende på storleken på din hund. Känner du någon som kan göra det själv? En gammal skeppare eller en ung person som är på havet spanar? Ställ detta som en gåva för din hund eller inställd på att återvända för en poäng. Ge din katt en boll av ull eller billiga överblivna ull. Där är hon upptagen i timmar. Har du några gamla strumpor är sanna eller hål i andra hand där du bara inte hittar tillbaka? Fyll dem än någonsin med några godsaker. Knyt strumpan avstängning och ge den till din katt eller din hund. Bra för en halvtimme roligt! Du går bredvid en kanal och du hittar en massa lappar? Ta det, kan din hund att dra och bita. Snabb paus ned kommer inte att göra detta kraftigt rep! Timmer med några gamla brädor en struktur där poeslief kan låta naglarna. Ingen gråta mer eftersom det bryter! Då vill du bara göra en ny!
En dyr korg, katt träd eller bänk
Korgar för hundar och katter kan lätt kosta mellan 30 och 100 euro. För att inte tala om kostnaden för en klös! Särskilt om du är en biter eller skrapa hemma, är detta en dyr och onödig investering! Även för en bänk, behöver du inte att räkna ner hela potten. För alla dessa attribut kan även snoka runt på sajter som Kapaza, Marketplace, Gotcha, begagnad eller E-bay. Många människor köper allt detta bekvämlighet och gör deras hund eller katt efter några månader, backa. Alla grejer för sina husdjur hamnar ofta på platsannonser platser och andra husdjur kan ibland göra dig lycklig för ett billigt pris. Även Yorkshire fare alltför dyrt för dig? Leta efter ännu billigare alternativ. Inga pengar för en vacker korg? Ta en kraftig kartong, lägg några gamla filtar eller ark och intetsägande och Bobby har en underbart mjuk och mysig plats att sova i. De biter eller skrapa rutan pjäs, vänligen kan fortfarande få en ny. Ingen stress, inga rop och skrik, inte panik!
En dyr barnvakt
Anta att du vill semester men ditt husdjur kan inte komma. Du kan naturligtvis leda till en dyr barnvakt, en veterinär eller ett guesthouse. Men det finns billiga alternativ. Sätt en annons gång eller tänka på det. Det finns alltid människor att din hund eller katt skulle älska att hålla ett par veckor. Personer som arbetar för mycket att ha hund eller katt, men under sin ledighet, men vissa vill ha ett husdjur hemma. En annan möjlighet är bosatt barnvakt. Det finns många unga människor och ännu färre ungdomarna som några veckor i sina egna hem vill lämna, en gång från horisont till förändring. De tittar sedan ditt hem och ta hand om ditt husdjur. När ditt husdjur i sin egen familjär miljö fortsätter dessutom har mindre stress än när en gäst behöver i en främmande miljö med främmande människor och andra djur.
Hondenkapsalon
Putsning, klippning naglar, borsta tänderna. Är det nödvändigt att spendera pengar här papperskorgar av detta att gå till en återförsäljare? Nej men. De flesta av dessa saker du kan göra bara genom att själv hemma. För ett ögonblick du tar dig tid att göra lite tålamod och Bobby och Kitty titta på nolltid igen beeldig ut.

Saker du absolut inte bör lämna

Även om du kan snåla bra på vissa saker, finns det några saker som du absolut inte kan lämna.
Vet Besök
Den årliga besök till veterinären och nödvändiga vaccinationer finns saker du verkligen inte kan lämna. En sjukdom som detekteras snabbt, kan också enkelt korrigeras. Gå med ditt husdjur till veterinären när sjukdomen redan är i ett framskridet stadium, då blir det en dyr affär eller kanske inget mer att göra. Vaccinationer är nödvändiga för att förhindra ditt husdjur blir sjuka. Visst gör det!
Djursmedicin
Är ditt husdjur sjuka, så ska du definitivt gå till veterinären. Börja inte experimentera med droger för människor eftersom de inte passar för djur. De kan ibland sjukare eller värre, dör. Om du är där i tid, kommer kostnaden fortfarande vara lätt.
Själv ger vacciner
Det har nyligen vaccinationer du kan ge dig själv. Dessutom kan du inte göra ditt bästa. Okej, de är billigare och du kan spara veterinär kostnader. Men vad händer om du gör något fel, då din hund eller katt kan förmodligen hålla något eller att dö. Skomakare, hålla sig till vad du vet och lämna det här jobbet, men gör det av veterinären!
Rättsmedel för loppor och fästingar
Återigen, detta är en absolut nödvändighet och du bättre helt plötsligt köpa en bra agent. I stormarknader dig att hitta billiga produkter, men oftast de inte fungerar och sedan ge dig pengar bara för ingenting. Så bara att gå till apoteket och köpa en anständig agent. Det sparar en massa pengar på lång sikt. Plus, också hindra dig ditt hem förlåta är irriterande critters och att ditt husdjur blir sjuka från bites!
Sjukförsäkring
Har du en hund eller en katt med en viss risk för ärftliga sjukdomar eller som har en lite äldre? Kanske är det därför lämpligt att ens tänka på sjukförsäkring för djur. Det är en utgift, men med svår sjukdom eller defekt, kan kostnaden bli hög. Skadan skulle kunna begränsas genom återbetalning eller ingripande av sjukförsäkringen.
(0)
(0)

Kommentarer - 0

Inga kommentarer

Lägg till en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tecken kvar: 3000
captcha