Hur man skriver en bra personligt brev

Ett följebrev är tidskrävande. Du måste sälja dig själv, du ska beskriva dina goda och dåliga egenskaper, och då återstår att se om du kan komma till en intervju, kommer det en organisation tig program vid denna tid. För att göra det lite lättare hittar du nedanför hjälp med att skriva ett bra personligt brev.

Arbetslöshet

Under 2009 har antalet arbetslösa ökat i Nederländerna. Jämfört med slutet av 2008 fanns det 125.000 personer i slutet av 2009 utan att mer arbete. Detta beror till stor del på kreditkrisen som vi nu sitter. Företag sätter en hyra frysa eller avsluta unceremoniously avtal för sina anställda att skära ned på det sättet lite. Eftersom de hårt arbetande människor bära bördan av den. Ingen tycker bara att sätta på gatan utan nåd. En WWB förmånsansökningar tar också en hel del tålamod, eftersom sitter hemma för många är ett brott och Institutionen för sociala frågor, kan det vara åtta veckor gör att bevilja en ansökan. Var kommer du bor?
På ett sätt är det inte att undvika att sätta på gatan. Även chefer och direktörer utgå. Men du sitter hemma och sedan? Ansöka igen. Du kommer att söka på Internet och hitta några lämpliga lediga. Och sedan?

Tillämpa

Det finns några punkter som är viktiga för en korrekt tillämpning.
 • En god grund för din motivation för att ansöka om jobbet.
 • En nyligen CV med arbetslivserfarenhet

Följebrevet

Som nästan alla vet att det finns struktur i ett personligt brev som i någon annan bokstav eller intervju. Men vad är rätt struktur? Detta är som följer:
 • Personuppgifter + datum
 • Hälsning
 • Introduktion
 • Motivation
 • Tätning

Personuppgifter
På toppen av den bokstav du börjar med ditt eget namn och adress, följt av en tom rad nedanför, det placerar din plats, datum. Ge sedan en tom rad och konverterar data från företaget ner. Sedan har vi naturligtvis återigen en tom rad och sedan: Ämne: och motivet bakom prickar.
Ge en eller två tomma rader och sedan börja med ingressen.
Hälsning
Finns det ett program i namn nämnas utan Sir eller fru, vänligen fela på sidan av försiktighet och alltid börja ditt brev med Dear, bakom dig ?? Sir / Madam ?? eller ?? Sir eller fru ?? och sedan in namn utan initialer platser och det enda du ta reda sätts ett kommatecken. Och ger dig tillbaka en extra utrymme.
Motivation
Innan du börjar skriva ett personligt brev är viktigt att du är klart för dig själv varför du söker det här jobbet. Överväga vilka krav de ber om råd i jobbet och gå på dig själv eller din efterlevnad. Så ser tillbaka på dina egna erfarenheter och de som nämns i skrivelsen om man kan kalla det ett bra exempel.
Tätning
Efter motivation du ger en annan blankrad och börja med slutsatsen. Dessa kan omfatta: ?? Väntar på ditt svar, jag stanna ?? eller ?? Jag kommer gärna förklara min motivation personligen ??. Du kan vara kreativ, men hålla det kort och rakt på sak.
Nu är det viktigt att välja om du stänger brevet med hälsningar ?? ?? eller ?? vänliga hälsningar ??. Tidigare var det ?? Med vänlig hälsning ?? vanligt, men numera är det allt lite vänligare. Oavsett vad du gör, men titta på tonen i den lediga tjänsten och ditt brev. Det varierar kraftigt efter position och företag.
Lämna lite extra utrymme mellan raderna och lägga den under ditt namn. För att skriva ut ett brev, lägga en stämpel och skicka det.

Några tips

Brevet är klar, levereras och nu vänta och se om du har det. Följande är några tips.
 • Håll dina meningar korta och ditt brev korta och koncisa (högst fem stycken ?? s.
 • Var inte rädd och sälja dig själv! Gå bara inte överdriva och inte berätta felaktigheter.
 • Var kreativ (om du märker min mer benägna att läsa ditt brev), men gör det med måtta och inte, till exempel att placera onödiga saker i ditt brev, inga ritningar och använda en standardtypsnitt och absolut ingen.
 • Ett foto på ditt CV är alltid bra.
 • Läs brevet en gång innan du skickar det och vid behov någon annan läsa det först. Egna misstag är inte alltid lätt att läsa.
 • Titta på tonen i ditt brev. Starta din vänliga, ändliga eller inte affärsmässigt.
 • Inkludera alltid några bra funktioner och en eller två mindre kvaliteter.
 • Var inte rädd. Om det i annonsen är något oklart, företaget bara ringa och ställa dina frågor.
 • Om du skickar brev via e-post, skriv in det när som helst i Word och skicka det, som ditt CV som en bilaga.
 • Det anges i den lediga för ett kontaktnamn, aldrig ta det i ditt brev och nämner bara efternamnet.

Slutligen

Jag tror att du har tillräckligt med tips för att komma igång med din ansökan. Skulle detta inte vara så, ser lika på Internet för exempel eller fråga exempel genom CWI. De kommer att hjälpa dig med din ansökan. Du kan också alltid maila mig, jag kan hjälpa dig att finna.
(0)
(0)

Kommentarer - 0

Inga kommentarer

Lägg till en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tecken kvar: 3000
captcha