Hur man köper den perfekta brudklänning?

Den perfekta bröllopsklänningen. För vissa är detta en mycket dyr. Den andra är företrädesvis en otroligt billigt. När någon annan pengar spelar ingen roll, eftersom det är grädden på moset, en klänning som du ser någon annanstans. Och sedan finns det också kreativa typer som helt eller delvis har sin bröllopsklänning själv att utforma. Vill du anpassa, femtiotal glamour eller bara en vacker klänning för ett litet pris? Goda nyheter: det är möjligt. Vad? Läs mer ... Ett av de senaste trenderna i brud egen design. Fler och fler butiker kommer att erbjuda dig - även helt eller delvis på nätet - förmågan att tänka i utformningen av perfekta bröllopsklänningen. Ta bara en titt på Quira. Oavsett om du har icke-standardstorlekar eller icke-standardkrav, kan du skämma bort din kreativitet läcker. Tja, arbetar du på butiker som Quira med en fast bas. Det är den valda modellen av brudklänning. Men då kan du helt lossna med tillbehör, färg och längd. Räkna med ett online-verktyg för alla på nätet började också med klänningen! Vem är riktigt bra på att teckna och design, kan också ge en personlig skiss på Quira.

Bara titta

Detta är naturligtvis ett av många exempel. Det finns mer och mer brud ses direkt eller on-line erbjuder möjligheten att erbjuda eller säga till dig själv designa din bröllopsklänning. Men metoder och kapacitet varierar kraftigt. Om du börjar leta efter en butik som kommer att göra din drömklänning med dig, är det därför viktigt att främja god utseende eller designa din egen det verkligen handlar om att designa din egen - eftersom du måste erkänna, några Blommen klistra in en befintlig klänning Vi kan lika gärna vara!

Vintage läckerheter: alltid inom räckhåll

Ah, årgång. Antingen att en unik del av skönhet som du hittar i vintage butiker, och ingen annanstans i världen. Men många brudar avskräckta felaktigt av tanken. Jo, hur stor är målet att klä passar dig på grund? Men det finns ingen anledning att avstå från vintage. Konkurrensen mellan skräddare har varit stor, och det är, du snubblar i många stadskärna överlåta skickliga "gyllene händer" som du hittar vintage för ett mycket överkomligt pris skräddarsydd för dig. Bara anpassning, men annorlunda. Mycket olika ...

Filmstjärnor Opulence

Vintage är en guldgruva av originell design och även den stora diva eller romantica kan slå sin kamp. Butiker som Laura Dols har verkligen ett sortiment att slicka din tro pigg fingrarna. Detta är den verkliga årgång. Inte bara "gamla", men antikviteter. Söker film stjärnor överflöd, en sådan dröm i siden, sammet och kanske fjädrar från fyrtiotalet eller femtiotalet? Kom ta en titt! Och vad som är sant för veteran varumärke klockor, inkluderar vintage bröllopsklänningar: Hur är en sådan unik del av skönhet, som regel, en sådan klänning - ibland flera gånger - billigare än en ny klänning från butiken. Obs: Laura Dols fungerar enligt överenskommelse.

Rocken Maxima

Det har blivit en stilikon som kommer att finnas även efter decennier: brudklänning i Maxima. Att detta är en design av Valentino, är vida känd. Ämnet kallas Mikado silke, liksom. Men vem visste att den eleganta sju åttondelar ärmen, var utrymme skapats för listigt dölja en välbehövlig ... näsduk? Fantastiskt, har vem tänkt designern!
Källa:

Prisvärd men ren bild

Om du vill ha det sista av den sista, är du inte får i hörnet där fynd är, så att säga. Om du inte träffar direkt fascinerad av huruvida du bär en klänning som sommar brud slitage i år, är utloppet rätt plats för dig. Här köper du klänningar upp till 70% billigare än det ursprungliga priset. Vackra och autentiska bröllopsklänningar ofta, men för en mindre pris.

Tips när man köper en brudklänning

  • Se vem du få! Självklart får vän eller fästman kära lydigt vänta tills han ser dig i full mundering. Det är helt enkelt etikett. Vem är du med, då? I vilket fall som helst, inte trevligt och söt flickvän eller mamma som är bra, men du skickar starkt i riktning mot sin egen smak. Den ideala partnern i brott när man köper en bröllopsklänning inte kontrollera dig, men beviljar dig en extra par ögon. Detta är också sant för butikspersonalen.
  • Kommer inte att ske över en natt! Rush mot "försegla affären" är dödliga. Sover alltid en natt på kommande inköp.
  • Bekanta dig med villkoren. Kan bytas ut om det inte var vad du trodde? Får du några pengar tillbaka och i så fall på vilka villkor?
  • Lägg märke till säsongen. Du planerar långt i förväg? Då är det extra försiktig. På vintern är det axelbandslös modell i en fluffig tyget inte bara vacker, utan även "frysa" den vackraste. Där tycker du inte om du är i vår nuvarande varma höstar i staten butiken. Också vara beredd på obekväma tyger. Tyget måste vara en hel dag - den bästa dagen i ditt liv, minns du - meeademen med allt du upplever.
(0)
(0)

Kommentarer - 0

Inga kommentarer

Lägg till en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tecken kvar: 3000
captcha