Hur man korrekt använder Balm för Hair

Kjellvar Ekholm December 27, 2015 Skönhet 7 0
FONT SIZE:
fontsize_dec
fontsize_inc

Det hände flera gånger att inte veta vad man ska välja framför hyllorna med produkter för hårvård? Eftersom balsam dagligen tills närande masker, specialbutiker erbjuder en mängd av dessa produkter, de lyser och ger näring åt håret, men endast med lyxiga formler som är lämpliga för din hårtyp du får ett hår dröm.

Eftersom du behöver balsam

Externa faktorer som är utsatta hår varje dag kommer att torka ut och beröva dem de näringsämnen som håller dem ljusa och friska. Daglig användning av balsam bildar ett skyddande skikt, som skyddar dem från andra produkter starkare, av heta verktyg och andra skadliga miljöfaktorer.

Om ditt hår är väldigt torrt, måste du använda balsam två gånger i veckan i stället för schampo, eftersom vissa typer av schampo innehåller starka rengöringsmedel som torkar håret.

Med balsam hår är väl hydrerad och blir lättare att kamma och stil. Balsam får inte alltid ersätta schampo, den enda produkten som effektivt tar bort föroreningar.

Hur man väljer balsam är lämplig för ditt hår

Många människor tror att balsam platta håret, men det händer bara om du använder fel produkter: hemligheten till friskt hår och ljus är att använda rätt produkter!

Till exempel, om ditt hår är mycket tunn, behöver du en balsam som presenter volym. Istället, om de är tjockare, bör du använda en närande balsam som innehåller fettsyror, såsom kokosnötolja, mandel eller jojoba.

Om du har lockigt hår alltid kommer att vara torr, eftersom oljorna i hårbotten inte lätt kan nå centra: under dessa omständigheter är det bäst att använda en balsam mycket näringsrik, innehåller mer fett.

Undvik att balsam från rötterna

Om du ger mer volym till ditt hår eller upp i vikt snabbt vid roten, är det bättre att inte tillämpa balsam i dessa områden: hårrötterna är väl näring med oljor produceras av hårbotten.

När du använder balsam på håret är det bra att börja med tips, där de är mer skadad. Undvik att produkten på de första fem centimeter från rötterna av håret, låt balsam agera i 5-10 minuter innan du sköljer den.

  Like 0   Dislike 0
Kommentarer (0)
Inga kommentarer

Lägg till en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tecken kvar: 3000
captcha