Hur man känner igen klappa?

Klappa är ett tecken på att en bakteriell infektion gonorré är närvarande i urinledaren. Det ser ut som en vit-gröna flytningar och är mycket smittsam. Vid god tid identifiera det fortfarande kan behandlas med antibiotika, men mängden untreatable droppar ökar. Den gonorré bakterien visas i större utsträckning för att vara immun för behandling. Vilka är symtomen av gonorré?

Klappa

  • Den gonorré bakterie
  • Hur sjukdomen?
  • Konsekvenser av tillståndet
  • Behandlingen
  • Ökande untreatability

Den gonorré bakterie

En gonorré orsakas av gonorré bakterien och lägger sig efter infektion i slemhinnorna. I många fall finns det en infektion i urinröret, hals, ändtarm eller vagina. Vanligtvis är den patient infekterad av bakterien genom att ha oskyddat samlag med en bärare av sjukdomen. Bakterien kan överföras med följande:
  • samlag, varvid egenskaperna hos membranen utbyts över könsorganen;
  • men också oralt och rektal utbyte av slemhinnor.
Du kommer att förstå från detta är också om, vid en av de två parterna är endast en slemhinna är infekterad gemenskap att efter alla slemhinnor i båda kan infekteras.

Hur sjukdomen?

Har det varit oskyddat samlag och det finns överföring av bakterier, oftast tar det två till fjorton dagar innan de första symtomen blir uppenbara. Vilka är några av symptomen?:
  • mannen har vanligtvis en varm något smärtsam känsla inuti när man kissar, bredvid som man har en tunn men klibbigt vitt-gröna flytningar;
  • kvinnan utsöndrar en klibbig grön inte väldoftande vätska från. Det kan också vara smärta när man kissar;
  • Dessutom kan det ge keepijn och irriterad rektum.

Konsekvenser av tillståndet

Den gonorré bakterien kan även gå utöver dessa symtom och ta av i kroppen. I honan kan äggledarna bli infekterade, vilket gör det svälla och stängas. Problemet är att alla befruktade ägg inte kan passera, så kvinnan har faktiskt blivit infertil. Även män kan ta bort infektionen, som blir inflammerad prostata och bitestiklar. Detta kan få konsekvenser för manlig fertilitet. Låt dig alltid testa gonorré osäker för att undvika obehagliga konsekvenser. En behandling kan ofta utföras snabbt.

Behandlingen

Naturligtvis är den avsedda behandlingen att förhindra ytterligare spridning. Med en kurs av antibiotika eller en enda injektion, kan infektionen åtgärdas. För detta ändamål används ofta ceftriaxon. Detta läkemedel är också lämpligt för gravida kvinnor. Det är fortfarande nästan sju dagar innan föroreningen hotet tas bort. Fram till dess, ska alltid användas när skyddet gemenskap. Patienten bör informera alla parter i sex månader tillbaka under förutsättning att de också kan behandlas. Behandling och anonymt även varna för partners kan göras via lokala kommunala Health.

Ökande untreatability

I olika delar av världen i dag visar också att gonorré bakterien är resistent mot antibiotika och det betyder att det finns fler och fler fall av untreatable droppar. Allteftersom tiden går, kommer aktie untreatable sjukdomar systematiskt öka tills det inte längre kan behandlas. Detta får till följd att alltmer män och kvinnor kan vara infertila.
(0)
(0)

Kommentarer - 0

Inga kommentarer

Lägg till en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tecken kvar: 3000
captcha