Hur man gör upp Have Eyes Större


Maria Bruno - Vissa kvinnor har haft gåvan direkt från moder natur, ögon stora och full av charm. Men vem det var inte så lycklig och vill försöka kompensera med en makeup som förbättrar utseendet och gör att ögonen ser större än vad de är i verkligheten, kan avhjälpas med smink rätt.

Här är hur.

1- Rengör ansiktet med en lite "mjölk rengöringsmedel och skölj med varmt vatten. Med en bomullstuss i ansiktet förbi några droppar tonic och sedan tillämpas med omsorg fuktkräm även på halsen.

2- lägga en bra grund över hela ansiktet med en liten svamp och täcker väl några påsar eller mörka ringar.

3- Behandla utseendet på ögonbrynen. Om det finns luckor colmateli med en touch av penna av samma färg. I allmänhet, dock be din kosmetolog för att skapa en subtil form eftersom vanligtvis alltför tjocka ögonbryn och dubbel krympa ögat.

4- Få två ögonskuggor, en brun mycket tydliga och andra mörkare brun. Appliceras med en speciell borste, den ljusbruna över hela ögonlocket och den mörkbruna där det finns veck i ögat. Mjuka ögonskugga bör inte vara alltför vassa. På övre ögonlocket, dock tillämpa en ögonskugga mycket tydlig, även vitt är perfekt.

5- Passera svart eyeliner efter hängningen av fransarna. Nedan dock gå vidare med en brun penna; passera den inuti och sedan markerade en linje efter hängningen av de nedre fransarna. Med en lämplig borste, lätt skuggade penna.

6- Ge blanketten till de övre fransarna med en ögonfransböjare och sedan tillämpa mascara på de övre fransarna och med en lätt beröring på de lägre.

7- På läpparna tillämpa ett läppstift eller glans naken. Undvik starka färger eftersom det ska stå ut är utseendet, storleken på ögonen.

(0)
(0)

Kommentarer - 0

Inga kommentarer

Lägg till en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tecken kvar: 3000
captcha