Hur man gör en hund rumsren?

Du får en ny hund, kan detta vara en valp eller en vuxen hund. Om du tar en valp i huset, är rumsren är en viktig del av sin utbildning. Men hur gör du housebreak din hund och vilka metoder du kan använda? Vi ger mer information om den här artikeln.

Valpar och uppfödare

Du är på väg att köpa en valp, du gör det ofta med en professionell hund uppfödare. Eftersom valparna föds och växer dem tills de är ungefär åtta veckor. Uppfödaren håller sig också upptagen med städning av valparna. Detta sker oftast när valparna är ungefär tre veckor gamla. Framställningen av hygienen för de nya ägarna mycket trevlig. Den hunduppfödare börjar rumsren, men ägaren måste betala dig en hel del tid här, särskilt de första veckorna. Från den tidpunkt valparna föds, kommer de att befria sig i boet. I början säkerställer moder hund som strö förblir ren. Valparna känner inte sig bättre, är boet hålls ren av mamman. Det har goda förutsättningar att starta: valpar är vana vid en rent strö och därför brukar inte jord sin sovplats, gör dem använda!

Crate utbildning

En låda är ett utmärkt verktyg för valpen under de första veckorna för att ge tillräckligt med vila för att säkert lämna valpen i de första veckorna i ditt hem, men också att rumsrena. När du läser, hålla valpen av en ren plats att sova, är han så van vid. När det är dags att vila, sova valpen i lådan med dörren stängd. Se till att valpen har gjort en kissa innan du han eller hon gör i lådan. Valpen kommer att sova och du gå vidare med ditt eget arbete. Du håller ett öga på när valpen vaknar. Efter en tupplur, kommer valpen igen vill göra en kissa. Sätt valpen omedelbart efter att sova utanför eller inne i en plats där du har placerat en tidning. Aldrig gå första pjäs med valpen, för då är sannolikheten för en olycka är mycket stor.

Efter sover pee

Se till att du vet valpens sovande rytm snabbt. Det är viktigt att du vet att varje valp efter sömn första kissa. Aldrig gå omedelbart att leka med valpen när han vaknar. Sätt valpen utanför eller i en tidning. Se om valpen faktiskt väter och inte omedelbart komma tillbaka för att få din uppmärksamhet. Du kan säga att det "kissa", när du tar valpen ur lådan och satte utanför eller i tidningen. En valp är smart nog att förstå detta. Men får inte otålig om det inte omedelbart lyckas de första dagarna, får en valp till överföringen från boet till den nya ägaren att bearbeta många intryck. Genom att ge massor av kärlek, tålamod och rätt uppmärksamhet kommer du snart att nå vad du vill.

Efter middagen urinering

En valp äter i början ofta på en dag. Efter varje måltid, efter middagen, sätta dig valpen utanför eller i tidningen och låt honom eller henne ta en kissa. Du kan använda "gör kissa" orden där. Du får så hela dagen en fin rytm för dig och hunden. Du vet när han eller hon har kissat. När valpen blir äldre, kommer han att kissa mer sällan, är mängden mer. När du detta fasta vanor, tider kvarstår, är sannolikheten för en olycka mycket mindre.

Efter att ha spelat, kissa

När en valp underbart med sin ägare spelar, kan han ha tagit mellan ingen tid att kissa. Låt valpen en kissa innan du somnar efter denna insats. Kom ihåg att belöna bra beteende. Om du gör detta konsekvent genomför dessa smarta valp kommer att veta exakt vad du förväntar dig av honom. Är nöjd med varje steg framåt, misströsta inte om det går en mindre bra.

Making tidningen rumsrena

Tidningar är idealiska för rumsren en valp. Om du inte säkert kan sätta valpen utanför, eller när det fryser 20 grader kan du använda tidningar för att göra valp pott utbildade. Du sätter valpen efter att sova, äta och / eller spela på pappret med orden "kissa". Belöna valpen ymnigt när han gör en pöl. Sätt på olika platser i hemmet tidningarna till ytterdörren eller bakdörren, ett slags väg ut. Efter några dagar får du några papper bort, går det bra, då du tar fler papper bort tills bara en tidning kvar vid dörren. Valpen vet att han måste kissa på tidningen och går till den sista tidningen vid dörren. Nästa steg är att valpen rapporter vid dörren när han behöver kissa. På sommaren är det lättare att rumsren en valp, är det mycket lång ljus och du kommer att se om han kissar utanför, på vintern kan du se utanför på natten inte mycket och en tidning lägga ett bra resultat.

Fast avgas plats

Finns det i ditt område Grenuttag en hund? Mycket praktiskt, om inte alla deras behov hundar vill göra det. Många hundar gillar att vädra där, men tycker inte om att vandra bland avföring från andra hundar. Ofta bajsa lite längre. Se till att du alltid har en poop väska när du bär bajs på din hund städa upp. Det är på många ställen även en skyldighet av kommunen. Är du utan poop väska och hund promenader kan du få höga böter. Bidra till att minska olägenheter skit, så att folk inte längre behöver irritera dem. Se alltid till under avgas väl, även vid en fast avgas plats som valpen inte äta skräp från marken. Det finns valpar som även äta skit! Även sjuka hundar kan lämnas ut på den reguljära avgas plats. Undvika denna plats tills han hade alla nödvändiga vaccinationer.

Rumsren i trädgården

Har du en trädgård som är underbart för dig och hunden. Med chefen för att träna och spela. Du kan också lära din valp att kissa och bajsa hemma. Därför ta en separat del av trädgården. Du kan se avföring är då lätt och omedelbart städa upp. Du kan också kontrollera rätt avföring med avseende på förekomst av maskar. Lär dina barn att denna plats är en hund toalett och ingen lekplats. På så sätt behöver du inte lider av Bajs på skor, leksaker, däcken cykel etc. Du kan också definiera denna plats med ett staket att hunden kan driva den öppna när han måste kissa och / eller uträtta sina behov. För att sätta denna hund att lära sig, sätta dig honom eller henne i porten, gör det tight och vänta tills hunden har gjort sina behov. Bra belöning orsakar hunden fortsätter att göra det. Efter denna först ha tränat med chefen, driver han sig snart till grinden och drivit det öppna sig. Lite övning så!

Tålamod är en dygd

Som med alla övningar potta utbildning din valp är en fråga om tålamod och uppmärksamhet vid rätt tidpunkt. Misströsta inte om förädlaren sade att valpen är redan rumsren tidningen och fortfarande kissa på golvet. En valp gör ganska ett skifte i hans unga liv strö till den nya chefen. Han saknar sin mor och allt annat är helt ny. Tänk på att om en olycka inträffar. Alla hundar är rumsrena, en snabbare än den andra. Du måste vänja sig hunden, men hunden till dig. Är du alltid självklart? Vet hunden vad du förväntar dig från honom eller henne?

(0)
(0)

Kommentarer - 0

Inga kommentarer

Lägg till en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tecken kvar: 3000
captcha