Hur man gör det bästa milkshakes?

Milkshakes gör alltid bra. På sommaren är det en trevlig uppfriskande drink medan bantning är en utmärkt måltidsersättning skaka. Det finns milkshakes i en mängd olika smaker. Hur man gör en milkshake och där du ska vara försiktig när man använder en milkshake som en måltidsersättning under en diet?

Milkshake recept

De plain vanilla milkshakes är grundreceptet för alla milkshakes. Denna milkshake du per person 100 milliliter mjölk, två skopor av vaniljglass och en halv påse vaniljsocker behövs.

Strawberry milkshake

Detta är den mest konsumerade milkshake. Det finns flera recept. Det är bäst att också använda jordgubbsglass för strawberry milkshake. När du är på en diet och du vill minimera intag av kalorier, kan du ersätta isen med fler jordgubbar och placera dem ett par timmar i frysen innan. För att få en krämig effekt, kan du eventuellt. lägga till ytterligare en bit av banan. Sirapen du utelämnar.
Recept jordgubb milkshake:
  • 100 ml mjölk
  • 3 jordgubbar
  • 2 skopor av jordgubbsglass eller vaniljglass
  • liten skvätt saft

Lägg allt detta tillsammans i en mixer eller matberedare. Bara slå på den och då du kommer att ha en läcker milkshake. Om du älskar jordgubbar milkshake McDonald kan prova sina egna recept. Den består av 100 ml helmjölk med fyra skopor av vaniljglass och tre matskedar jordgubbspulver Nestle Quick.

Choklad milkshake


Detta är också mycket att dricka. För detta använder 100 ml mjölk, tre skopor av chokladglass här. En variant på detta är en choklad milkshake gjord av 100 milliliter mjölk, två skopor av vaniljglass och två matskedar av chokladpulver Nestle Quick. Denna milkshake är mindre lämplig som en måltidsersättning under en diet.

Den milkshake med banan

Banan används ofta för att göra frukt milkshake vilka krämigare. Bananen är då ofta i kombination med röd frukt, som säljs i fryst form i snabbköpet. För kost kravet är mindre än eller till och med vaniljglass sattes. Utöver ljus, detta är också bara koppla av.

Variera med konserverad frukt

Persikor och ananasjuice kan också användas bra för en milkshake. Hur man gör en kick en persika eller ananas milkshake. En konserverad ananas skivor rymmer två ananas milkshakes. Förutom frukten du använder saft i milkshake. Även detta kombineras med 100 ml mjölk och två skopor av vaniljglass per person. En konserverade persikor i sockerlag 410 gram är lämplig för fyra milkshakes.

Speciella milkshakes

Det roliga i sig att milkshakes, den varierar med smak och därmed kan vara mycket mer äventyrliga än den välbekanta jordgubb / banan mix. Till exempel anser en skvätt citronsaft i äpple eller päron milkshake för en frisk smak. Eller gå i motsatt riktning med ett äpple / kanel milkshake.
Advokat milkshake
100 ml mjölk med två skopor av vaniljglass och två matskedar per advokat milkshake.
Cappuccino milkshake
Denna består av en kyld kopp espresso med 50 ml mjölk och två skopor av vaniljglass eller stroke. Möjligen. tillsätt lite socker efter smak.
Rom milkshake
Återigen två skopor av vaniljglass, men med ett glas rom och 50 ml av grädde. Generöst strö kanel.
Kaffe-choklad milkshake
En kyld espressokopp med två skopor av choklad glass och 50 ml mjölk.
(0)
(0)

Kommentarer - 0

Inga kommentarer

Lägg till en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tecken kvar: 3000
captcha