Hur man blir brun så snabbt som möjligt?

Hur man blir brun så snabbt som möjligt? De flesta människor vill ha i sommar eller året runt som en trevlig sommar solbränna. Den en av vilka är inom ett par minuter alla av brunt, medan de andra timmarna av solen kan ses utan att det finns en skillnad. Om du vill bli brun så snart som möjligt, det finns en hel del saker innan, under eller efter att solen kan göra.

Peeling

Skrubba kroppen 48 till 24 timmar före garvning. Med skrubba bort döda hudceller från din kropp. Om du går sola nedan dessa döda celler är redan på din hud och du får en brun färg som är djupare i huden och därför längre kommer att stanna kvar. Skrubba aldrig efter sola! Din hud är känslig och kan skada dem bara genom att gå exfolierande vid den tidpunkten. Skrubba upp en gång i veckan, om du gör det ofta skada din hud.

Speciella sol-produkter

Numera finns det mycket goda sol förstärkningsprodukter som påskyndar garvningsprocessen i huden. En produkt med en faktor behöver inte nödvändigtvis betyda att du inte längre kan vara helt bruna. På apotek, parfymer, eller så kan du få råd om produkter som är lämpliga för din hud.

Solarium

Du är mycket vitt och du planerar att snart åka på semester till solen, eller någon annanstans mycket att gå garvning? Förbered huden än solen, så att du kommer att bränna långsammare och kommer att brynas snabbare. Om du inte är alltför långt och inte är föremål för överdriven solning, inte kan ibland inte ont att förbereda din hud. Din hud blir som det var lite vana vid solen och till byggandet av pigment. Använd alltid en närande och skyddande kräm under solen för att skydda huden och hindra den från att torka.

Raka

Raka innan solbad. Även hår på benen till exempel, men små, de fortfarande täcker en bit av huden och därmed hålla solen mot. Om alla i ditt hår på benen är borta kommer alla huden i solen och benen vara snabbare och jämnare solbränna.

Olja

Det är väl känt att oljan orsakar dig snabbare brun. Detta är förvisso sant, men ser så illa ut här, Använd aldrig olja eller någon annan olja utan skydd. På apotek och parfymer för att få en hel del garvning oljor där du kommer snabbt brun, men också skydda dig från skadliga strålar från solen.

Kosttillskott

Vid naturliga mataffärer och få kosttillskott som hjälper dig att accelerera från insidan garvningsprocessen. Så länge som det finns endast naturliga ingredienser i dessa produkter, kan de inte skada. Ofta är kapslar innehållande extrakt av, till exempel karoten. Ingredienserna i tillägg hjälper kroppen inifrån byggnaden pigment.

Morötter och tomater

Du kan också äta eller dricka vissa saker för att få en brunare färg. Ett exempel på detta är morötter och tomater. I morötter är ämnet karoten, ämnet är redan i huden och ger solbränna du får från solen. Du kan bara äta råa morötter eller tomater, men du kan också göra juice.

Vatten

Om du insprayt dig med vatten, eller simma, eller strandpromenaden, kommer du snabbt brun. De ljuspartiklar i vattnet reflekterar solen och därför du tan snabbare. Det är också mycket bra för din hud att hålla den fuktig medan du solar, sedan torka långsammare.

Alltid bo sola Ansvar

Det är roligt och vackert att vara så brun som möjligt så snabbt som möjligt, men hålla alltid se till att du på ett ansvarsfullt sätt med solen. Skydda dig från de skadliga strålning, se till att du inte bränner och inte göra för mycket soltimmar på en dag.
(0)
(0)

Kommentarer - 0

Inga kommentarer

Lägg till en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tecken kvar: 3000
captcha