Hur man behandlar TORR hosta med naturläkemedel

Birgel Södergren April 24, 2016 Hälsa 10 0
FONT SIZE:
fontsize_dec
fontsize_inc

Lucia D'Addezio - lidanden av sjukdomar i andningsorganen är typiska för övergångsperioden mellan höst och vinter. Influensa, förkylning och hosta är allvarliga sjukdomar, men de är mycket irriterande och kan bli ett hinder i arbetet och det sociala livet, särskilt om upprepningar är täta och om symtomen blir kroniska. Den torrhosta, särskilt på lång sikt kan bli problematiskt. Här är hur man ska hantera sina symptom och hur man kan behandla det med naturläkemedel.

Bakomliggande orsakerna till torr hosta

Hostan sker med ofrivilliga sammandragningar av musklerna i buken och membranet som syftar till att utvisa irriterande eller främmande kroppar. När hosta är torr, oftast irritation eller inflammation i slemhinnan som orsakas av dessa ämnen och främmande föremål är lokaliserad på samma nivå i struphuvudet eller luftstrupen.

Orsakerna kan vara olika. Exklusive förekomst av allvarliga sjukdomar såsom lungcancer, lunginflammation, bronkit och så vidare, måste orsaken sökas i allmänhet aspiration av irriterande, liksom föroreningar, damm, cigarettrök, kemikalier, eller i entrén i kontakt med slemhinnorna mikrober och bakterier. Mycket ofta torr hosta utlöses av säsongs eller genom periodiska syndrom influensaliknande.

Naturläkemedel för torr hosta

För att återhämta sig från influensa och sporadisk torrhosta inte behöver smaska ​​på droger och antibiotika. Det bästa sättet att läka kroppen utan att göra någon ytterligare skador är att använda naturläkemedel. Det tyder på några specifika för de vanligaste symtomen i samband med torrhosta och ihållande.

Det första man gör är en beredning av Mallow, mycket effektiv mot lidanden i halsen. Ta Malva och lägga den i blöt i kallt vatten: doserna är 1 matsked per kopp vatten Malva. Täck behållaren och låt stå över natten. Nästa morgon filtrerades allt väl och dricka vätskan, precis som om det vore en hostmedicin.

En andra naturläkemedel för torr hosta är som följer. Bered en infusion sätta vitlök hackad i en kopp mjölk. Tack vare värmen i mjölken, vitlök, känd för sin antibakteriella och desinfektionsmedel, släppa en eterisk olja kan lindra luftvägsbesvär, såsom halsont och torrhosta.

Om du har varken hem eller Mauve vitlök, prova den klassiska varm mjölk med ett par matskedar honung.

  Like 0   Dislike 0
Kommentarer (0)
Inga kommentarer

Lägg till en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tecken kvar: 3000
captcha