Hur känner du dig fin i bilden

Kjellvar Ekholm Februari 27, 2016 Underhållning 9 0
FONT SIZE:
fontsize_dec
fontsize_inc
Har du också hatar att bli fotograferad eftersom du tror att du aldrig kommer att få upp trevligt? Det finns alltid många bilder ?? s gjorts på tillfällen som fester, helgdagar och dagar ut. Photogenic människor alltid ser bra ut på fotot. De säger att du är fotogenisk eller inte och du kan inte mycket förändring här. Ändå ett viktigt inslag i fotogen människor som de inte verkar känna sig obekväm på kameran. Att du inte känner dig obekväm framför kameran måste ändå lära sig att faktiskt vara? Med de punkter i den här artikeln du kommer åtminstone en hel del bättre i bilden.

Undvik dubbelhaka

Titta först på kamerans position, är det i ögonhöjd eller till och med något högre än att sitta / stå dig väl. Om kameran vara lägre än att försöka något att gå efter dina knän eller sitta på en stol för att komma under linsen så att du kan se något upp. Slutligen sträcka på halsen något. Det kan kännas konstigt, men du kommer att se att du får en trevlig lång hals och ingen haka på fotot.

Vacker huden på bilden

Du kan naturligtvis, ett tjockt lager foundation att göra men med exponeringen av bilden kan du också få en hel del. Felfri hud utan rynkor kan du få igenom en hel del ljus. Om bilden är tagen inuti se till att du står vid ett fönster eller blixten används.
Om du befinner dig utanför miljön är viktig. En vit sandstrand och ett snöigt landskap är en perfekt miljö. De reflekterande egenskaperna hos dessa typer av landskap hjälper brister såsom fläckar och rynkor blekna.

Inte som ställs i bilden

Knyt en konversation med fotografen på en rolig ämne. Detta kommer att se till att du bara får pose'm tänkande. Roliga saker att tänka fungerar bra, prova ändå någon annanstans att fokusera på än på att göra den perfekta bilden. Du kan också luta sig mot något eller omfamna personen bredvid dig för fotot. Låt armarna bara aldrig hänga längs sidorna. Håll ena handen i sidan eller bakom din rygg. Du kan också dricka ett glas pinne i handen. Titta inte direkt in i linsen eftersom om du undviker förskräckt bilden. Titta strax ovanför linsen eller se bortom linsen över axeln på fotografen.

 Håll ögonen öppna och prata

Det bästa sättet är att blunda och låta fotografen till tre. I tre öppna ögonen och ta bilden. Försök att låta dina ögon tala att le med dina ögon. Detta kan kännas lite konstigt, men resultatet är säker.
När du befinner dig utanför bör du veta att du kan gå med en mycket stark sol kisa dina ögon. Så försök att undvika du tittar på solen.

Ögon smalare i bilden

Håll huvudet lutas en aning, så ditt ansikte är mindre full. Tillåt dig själv något vridna och hålla armen pekar på kameran i din sida. Håll dina axlar låg och ryggen rak.
Titta på dina ben. Anledningen till alla dessa stjärnor är desamma i bilden beror på att dessa utgör bara fungerar. Så stå med ena benet något böjt och höfterna något vinklade eller korsa benen på höjden av knäna.
Om du sitter på en stol sedan sitta rakt upp med benen i kors. Vila armarna på benen så att du inte kan se de irriterande love handles på fotot.

En naturlig leende

En naturlig leende komma i bilden är ganska svårt. Undvik ?? Säg Cheeeesse ?? Detta medför skratt gjort hela. Försök att tänka på något roligt. Du kan skratta det bästa praxis för spegeln eller med din egen kamera så att du vet hur du stöter på bäst på fotot.

slappna av!

De bästa bilderna är lättast att få om du bara avslappnad. Bekanta dig med kameran hemma genom att praktisera de ställningar framför spegeln. Ännu bättre hem för att ta bilder av dig själv med hjälp av självutlösaren. Så du lär dig vad dina bästa poser och vad du inte kan göra bättre i bilden. När du vet hur man poserar så har du nästan ingen anledning att känna sig obekväm på kameran. Och ja, också komma ihåg att det verkligen är inte slutet av världen som ibland inte helt perfekt på fotot.
  Like 0   Dislike 0
Kommentarer (0)
Inga kommentarer

Lägg till en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tecken kvar: 3000
captcha