Hur kan jag lösa mervärdet?

Clarissa Engström Februari 28, 2016 Miscellanea 4 0
FONT SIZE:
fontsize_dec
fontsize_inc
Om värdet i din ägar hus är en förmåga som måste samlas in. Den exakta mängden av övervärdet inte är känt förrän huset säljs. Det finns sätt att få ett förskott på övervärden i form av en inteckning äter, men alternativen är begränsade. Under årens lopp, kan bostadspriserna stiga eller falla. Några dips efter, är ett hus att köpa en bra investering. På grund av stigande priser finns det ett övervärde i husen. Dessutom, även periodiskt eller vid löptidens slut av inteckning helt eller delvis lönat sig. Övervärdet kan användas som komplement till en pension. I tider av stigande huspriser, det finns massor av finansiella institut som erbjuder så kallade kredit inteckningar. I en vikande marknad, kommer det att bli svårt att hitta en bank som erbjuder kredit inteckningar.

Användning av värde som en pension

Villaägare ser ofta sitt eget hem som en form av pensioner. I värde och återbetala värdet av huset kan lösas och så småningom användas för att komplettera pensionen. Många av de nuvarande generationen av äldre människor inte har tillräcklig pension i det förflutna för att komplettera den statliga pensionen. Det egna kapitalet i sina hem är ett nödvändigt komplement.

Hemförsäljning att dra nytta av värde?

Normalt kan bara dra nytta av mervärdet efter hemmet säljs. Problemet är att det då måste betalas en hel del pengar på skal. Det måste vara hyrde ett hus nämligen igen. Den månadshyra kommer att bli en stor mängd att en stor del av den realiserade mervärde att vara tillbaka för reserverna.

Hypoteks äter nära

Det finns möjligheter att få ett förskott på övervärden i form av en inteckning äter. Det kommer sedan att ges en ytterligare inteckning. Pengarna ges till villaägare kredite sitt konto och banken har huset som säkerhet. Sedan månatliga inteckning måste betalas på bolån. Det innebär vanligtvis amorteringsfria bolån kan tillhandahållas på en liten del av det egna kapitalet. Den del av denna räntekostnader betalas inte är avdragsgill från inkomster.

Mortgage äter i en stagnerande bostäder

En bank bara kommer att avslöja äter en inteckning om det finns tillräckliga garantier för att de kommer att få pengarna tillbaka. Inkludera det fulla värdet av en inteckning äter är inte möjligt. Endast en liten del kan spelas in. Till ett värde av cirka 100000 ??, kan banken vara beredd att ge 25.000 till ??, på grundval av en äter inteckning. I en bostadsmarknad där bostadspriserna faller, kommer bankerna att vara mer försiktiga med att bevilja lån. Möjligen hålla bostadspriserna eftersom längre ner. År 2007 var det fortfarande möjligt att ta ut en inteckning äter. År 2012 finns det knappast några leverantörer av dessa inteckningar.

Om Värde är ingen pension

Du kan inte lita på att ditt hem gör för ett bra komplement till AOW. Personer med en pension har börjat inse detta och ta ett tidigt stadium. Till exempel kan detta ske i form av en livränta försäkring eller livränta banspaarrekening. Premien är förenade med villkor under intjänandeperioden avdragsgill från inkomster. På förfallodagen den ackumulerade beloppet kan användas för regelbundna betalningar för inköp utöver pensionen. Fördelarna beskattas igen, eftersom dessa läggs till inkomsten.
  Like 0   Dislike 0
Kommentarer (0)
Inga kommentarer

Lägg till en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tecken kvar: 3000
captcha