Hur kan jag gå ner i vikt hälsosamt?

Många människor i Nederländerna lider av fetma. Runt 47% av vuxna personer i Nederländerna lider av fetma. Fetma och övervikt kan leda till olika hälsoproblem såsom diabetes typ II, ökad risk för hjärt-kärlsjukdomar, högt blodtryck, artrit och även cancer. Det är därför nödvändigt för att bekämpa fetma så att du kan leva ett hälsosamt, roligare liv. Men hur väl faller ut på ett sunt sätt, utan att falla in i ändlösa yo-jo'en? Kärnan ligger i det rörliga. Genom att flytta mer förutom en diet för att undvika jojo effekt. Jojon effekt är vad du ser så mycket folk och snabbt gå ner i vikt med en kraschdiet. Folk falla snabbt med en sådan diet, men någon gång de matas kosten. Eftersom de fortfarande konsumera så många kalorier som tidigare men sedan heller äter mer de kommer tillbaka, och hårt. När du tränar du fånga detta tillägg till kost, kan du verkligen äta mer. Detta beror också på att du bygger muskelmassa genom träning och övning, och ju mer muskler du har, desto mer du förbrukar vid vila. Genom att flytta så det kan vara så att du kan gå ner i vikt på lång sikt utan att äta schema som du verkligen måste förändras. Helt enkelt eftersom muskler du bygger in viloperioder kräver också en hel del energi och därmed kalorier.

Den grundläggande idén

Grundtanken med någon diet är, för att kvalificera dig måste sitta 500 kalorier under din dagliga kaloriintag ner. Din dagliga kaloriintaget bestäms av det belopp som du flyttar på en dag, din ålder, ditt kön och vikt. Du kan beräkna din BMR enligt följande.
  • Män: BMR = 66 + ??
  • Kvinnor: BMR = 655 + ??

Body Mass Rate anger hur många kalorier du använder varje dag. Att attackera du här varje dag i 500 kalorier sitta ner. För ett kilo bantar du behöver ca 9000 kalorier ätit mindre, naturligtvis utspridda över flera dagar.

Hälsosam kost

Om du vill gå ner i vikt på ett hälsosamt sätt är en strikt diet är inte nödvändigt. Du måste dock hålla sig till några grundläggande regler. Den första är att äta hälsosamt. Se till att du får alla de näringsämnen en liten del av potatis eller pasta, massor av grönsaker och åtminstone en bit frukt per dag. Men inte dricker för mycket juice för här sitter bredvid vitaminer också en hel del socker. Det är bättre att dricka vatten eller dietprodukter om du verkligen vill njuta av en kall drink. Dessutom, se till att du får tillräckligt med fibrer, till exempel müsli, brunt bröd eller frukt att äta.

Protein snarare än kolhydrater

När förlora vikt, är det bättre att äta protein än kolhydrater. Detta beror på att proteinerna lättare bränd och också eftersom kroppen eitwitten användas för odling av muskler. Kolhydrater kvar länge i kroppen och kroppen har gjort det svårare att bränna kolhydrater jämfört med proteiner. Exempel på saker som är bra att äta: ägg, mager yoghurt, kött och fisk.

Antioxidanter

Anti-oxidanter är fria radikaler, tyger, som är i vissa livsmedel. Det verkar finnas ett samband mellan konsumtion av produkter med antioxidanter, och ett visst antal hälsofördelar. Till exempel, antioxidanter verkar för att bekämpa cancer. Detta beror på att antioxidanter oxidation, sönderfallet av kroppens celler, hämmande. Till exempel i förorenad luft och cigarettrök är oxidanter som kan skada kroppens celler och kroppens celler kan provocera till avvikande beteende. Genom att äta massor av produkter med antioxidanter motverkar denna process. Exempel på antioxidanter i kosten är vitamin C, vitamin E, resveratrol, selen, krom, zink, urinsyra och citronsyra.

Låt socker och salt är

Många människor vet inte hur mycket socker och salt de inte äter på en dag. Även i färdiga mikrovågsugn måltider är numera en hel del socker och salt. Dessa ämnen nämligen att se till att vi hittar trevliga saker, de förbättra smaken av mat. Gå ner i vikt, kan du helt enkelt ersätta socker sötningsmedel. Detta kan köpa på stormarknaden i form av små tabletter och i flytande form. Endast vid en mycket hög dos detta sötningsmedel är skadligt för dig. När du byter allt socker i dina drycker med sötningsmedel, t.ex. genom. Endast lätta produkter att dricka, flytande sötningsmedel i yoghurt och dricka kaffe och te med sötningsmedel ger dig enorm mängd kalorier från din dagliga intag ner . Utan så verkligen märker, eftersom det gäller smak är mat & dryck ungefär samma, du faller så redan ut genom att helt enkelt välja smart.
När det gäller salt måste du vara sparsam. Lite är okej, eftersom du behöver för att kunna fortfarande njuta av mat, men mindre medvetna och strö salt ser till att du inte får för mycket salt och vätska är fast grepp etc.

6 måltider per dag

Det är på en diet är viktigt att börja tidigt på morgonen med något att äta, för att få ämnesomsättning igång. Till exempel är en bra öppnare en skål med yoghurt med fiberrik spannmål med lite vätska sötningsmedel. Detta gör att din mage att gå och därför så börjar metabola processen. Med 6 gånger för att äta något litet varje gång du förhindra vid första hungervredesutbrott och hålla din ämnesomsättning igång. Din ämnesomsättning är som en kamin som du hela dagen försöker hålla så aktiv som möjligt. Även du förhindra att din kropp kommer i strejk och någon mat han får är extra förvaring. Din kropp vet att varje så ofta han får lite mat, så du säkerställa fred och bränna i din kropp.

Många vatten

Varför i helsike är så viktigt att dricka mycket vatten för att gå ner i vikt? Tja, det är det första eftersom vatten har inga kalorier, släcker den törst, gör dig inga kalorier drycker som cola och juice dricker och gör att du känner dig full. Din mage är verkligen fylld med vatten, och det ser till att du känner dig mindre hungrig. Dessutom är dricksvattnet viktigt att säkerställa att alla fettceller, och avfallsprodukter kan tas bort så bra som möjligt. Dricker du tillräckligt med vatten och inte falla av det, du får huvudvärk eftersom eventuella gifter i dina fettceller kan inte riktigt sätt.

Varje dag flytta en timme

Daglig motion är mycket viktigt att gå ner i vikt. I början av den här artikeln har vi gjort det tydligt hur viktigt steg. Införliva daglig motion en timme i ditt liv ser till att din kaloriförbrukning är fortsatt hög på en dag. Ju mer du rör dig, desto mindre betydelse om du överskridande gång i slutet av din kost och äta lite mer. Din kropp blir stramare. Om du faller av och inte röra sig, du faller ner, men du kommer någon gång en hälta tunn kropp vad trötthet. Du kommer att tycka att ditt tillstånd förbättras och att detta arbete ännu roligare och enklare. Lyckligtvis, bygger en man hans tillstånd snabbt, de flesta kan vinnas inom 1 eller 2 veckor. Om du har en vecka varje dag är en timme på motionscykeln eller gå utanför, du märker om fastigheten efter en vecka som du är mindre andfådd och körs fastare som du är eller ådrar sig en trappa utanför. Resultatet är att få mycket snabbt och enkelt. Försök att flytta till en del av ditt liv. Kom ihåg att med bara flytta du kommer inte dit. Om du börjar att flytta igen, men det kommer också att äta mer som en belöning, då du inte ramlar av, men då kanske du få ännu. Gör det så en kombination av mer motion och äta mindre.

Varje pund kommer från munnen, undvika hetsätning

Gå ner i vikt behöver du en bra, långsiktig motivation. De pounds blir lättare än utanför. Försök att hålla ditt mål i sikte och försöka att avleda negativa tankar till positiva. Tänk inte: "Jag har en bounty av misstag ätit något dåligt", men tänk: "Jag har gjort det tre veckor mycket bra, nu har jag bra gesnoept för en gångs skull, men jag behöver verkligen mer eftersom jag vet hur olycklig jag är med min vikt nu! ". Så bli inte alltför hård mot dig själv, men ta det falla tillbaka på om du befinner dig börjar komma ner. Håll alltid i åtanke hur du kände när du var för tjock, och säga till dig själv, aldrig igen. Sitt inte på sina lagrar och vara positiv, kommer du dit.

Jag vill inte ramla

Varje kilo eller så finns det en enkel ekvation, så om du inte faller du måste verkligen se kritiskt på din egen mat eller sport mönster. Vill du verkligen inte mellan nibbled? Har du varit riktigt trogen till gymmet? Ofta men det finns en punkt där man inte har anslutit sig till kosten. Ekvationen är enkel, antalet kalorier måste vara mindre än 500 kalorier per dag kaloriförbrukning, och det finns verkligen inget att få ett ord i edgewise. Om du inte ramlar av det måste finnas någonstans en defekt i beteende. Var och en har sitt eget avfall rytm för sig själv och för alla så det finns självmål. Var stolt över dina resultat. Kom också ihåg att när du har gått ner i vikt, är din dagliga kaloriförbrukning också mindre eftersom du har mindre vikt att bära runt. Att då kunna släppa fortfarande behöver du luta dig tillbaka 500 kalorier under din nya dagliga kaloriförbrukning.

Keep it up

Gå ner i vikt sker genom trial and error, men insisterar. Vare sig det är snabbt eller långsamt: du kommer dit. Envishet lönar sig och de på tillräckligt länge så småningom uppnått sitt mål väl. Om du är målvikt är särskilt viktigt steg för att upprätthålla. Fall inte i överdrifter och hålla sig frisk mat. Tänk på hur det är när du syndar snart står på vågen och du är tillbaka till din gamla vikt. Är det en hamburgare det värt? De enda människor som komma undan med att äta snabbmat är barn och tonåringar, för vuxna är det ett brott. Så undviker någon typ av snabbmat eller mat kul och få ditt ätande nöje från livsmedelskvalitet. Om du fortfarande vill äta, du kanske lite extra träning på en dag som en hamburgare.
(0)
(0)

Kommentarer - 0

Inga kommentarer

Lägg till en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tecken kvar: 3000
captcha