Hur kan du vara gravid?

?? House, träd, beast ?? är idealbilden för många familjer. Bli gravid för många partners en vanlig metod och man behöver finns det oftast lite att göra innan. Ändå finns det många människor som har problem med att upprätta just det en hel familj. Försöker de efter ett år fortfarande inte bli gravid så är det en indikation på att något är fel. Vilka problem kan vara och hur kan du fortfarande vara gravid?

Eller bli gravid

  • Inser att det finns ett problem
  • Inverkan av hälsosam livsstil
  • Rätt temperatur
  • Semenhoeveelheid och surhet
  • Är tillgång blockerad?
  • Huruvida ägglossning
  • IVF

Inser att det finns ett problem

Är det fortfarande inte kan bli gravid efter ett år det finns ett problem. Båda parter kan sitta där ett problem, så det inte uppnå det önskade resultatet. Eftersom det kan finnas flera orsaker, det finns också flera lösningar. Så det är bara frågan varför de inte kan bli gravid. Inser att det finns ett problem och hitta lösningen.

Inverkan av hälsosam livsstil

En hälsosam produktionen av spermier hos män och ägg hos kvinnor beror till stor del på en hälsosam livsstil. Visst man bör hålla sig borta så mycket som möjligt av alkoholen, eftersom det ger den relativa kroppen påverkas och har en negativ inverkan på spermieproduktionen. Dessutom kan rök har en mycket dåligt inflytande, eftersom blodtrycket är för högt. Äta hälsosam mat och eventuellt minska något, så att erektil funktion och den sexuella lusten att fungera bättre. Många människor med en tillfällig förändring av livsstil når rätt grunden för att bli gravid. Emellertid kan det finnas ytterligare mer att vara.

Rätt temperatur

Både mannen och kvinnan spelar temperaturen är avgörande. Mannens bollar har nog hänga utanför kroppen för att vara relativt sval. Det stimulerar produktionen av spermier vid liv i stora mängder. Man har därvid sålunda företrädesvis bär en boxare, så att den kan hänga fritt, och den kyles ordentligt. Särskild uppmärksamhet bör ägnas åt risken för åderbråck av testikeln. Pungen är för varmt, så semenproductie är under par. Hos kvinnor, stiger temperaturen 0,3 till 0,5 grader några timmar efter ägglossningen ökar. Eftersom temperaturhöjningen på grund av påverkan av ett relativt sent ökning av progesteron inträffar är fertiliteten hos äggen redan minskat betydligt. Vid den tidpunkt då ägglossning har ägt rum den ska gödslas. Man väntar på temperaturen ökar är det ofta redan för sent. Med andra ord måste man hålla en temperaturkurva, så att nästa ägglossning kan ganska exakt förutsägas. Eftersom den manliga spermier kan överleva relativt lång tid som behövs för att nå äggledarna gör en vara klokt att 1 eller 2 dagar att börja få deras säd utbudet.

Semenhoeveelheid och surhet

På grund av prostatan seminalplasma separeras och sätts till den aktiva frö under utlösning. Även fröet för att säkerställa att ägget befruktas, måste lösningen säkerställa att en fri bana åstadkommes genom surheten hos slidan. Slidan har normalt en hög aciditet, så att inkräktare såsom bakterier och infektioner har ingen chans. Den utgör en naturlig barriär. Den manliga prostatakörteln fluiden är av en mycket lägre syrahalt, där frö kan överleva. Formuläret stormtrupper innan fröet kan göra det egentliga arbetet. Otillräcklig vätska innebär att utsädet inte kommer på destination. Med andra ord har man en rytm för att bygga upp täta utlösning, så att produktionen fortsätter att gå, men inte så ofta att det har tillräckliga likvida sperma. Normalt skulle man vara klokt att var tre till fyra dagar att göra en utlösning för att stimulera tillräckligt fröproduktion. Man kommer strax före ägglossningen sedan ett uppehåll på en vecka krävdes så att tillräcklig semenreserve är byggd för de två möjliga dagar befruktning. På detta sätt är mannen säker på god säd kvalitet.

Är tillgång blockerad?

En viktig orsak till infertilitet innebär sammanväxningar i äggledaren. Detta kan ha orsakats av en för sent behandlas SOA, som orsakar infektionen i kroppen tas bort och har orsakat skador på äggledarna. Detta är alltså skälet till att det alltid måste behandlas snabbt. De sammanväxningar kan ibland kirurgiskt korrigeras. Ett annat villkor är att lim livmoder in i äggledaren ackumuleras. Det leder ofta till smärta i samband med menstruation. Medicinering kan åtgärdas.

Huruvida ägglossning

Det är möjligt att kvinnan inte har någon eller oregelbunden ägglossning. Detta kan åtföljas av en varierad rytm menstruation. Detta kan ha flera orsaker, men ofta är det på grund av en hormonell obalans. Det kan ta sig uttryck i en lokal mörk hud i kombination med hår på platser där det normalt inte förekommer hos kvinnor. I samråd med den behandlande läkaren kan hjälpa anpassade hormon intag, men också kan hjälpa en förändring av piller. Dessutom Flutamide kan minska effekterna av manliga hormoner. Dessutom intaget av B12 och folsyra kan lindra menstruationer om du lider av anemi.

IVF

En sista utväg för att bli gravid genom provrörsbefruktning eller in vitro fertilisering. Ägget och spermier tas och gödsling realiseras under mikroskop. Därefter det befruktade ägget placeras i den väntande livmoderväggen. På detta sätt kringgår alla problem och du kan fortfarande ha ett barn. Observera att detta är det sista steget är att gemensamt utforma och därmed tjäna ovanstående metoder är pre uitgenut.
(0)
(0)

Kommentarer - 0

Inga kommentarer

Lägg till en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tecken kvar: 3000
captcha