Hur kan du stärka den bästa band med din hund?

Om du har en hund, kan detta verkligen vara din bästa kompis. Detta kommer att kosta dig en hel del tid i början. Du investerar i hunden: uppmärksamhet, kärlek och tid. Du får en stor odjuret i gengäld. Ha en bra relation med din hund så kan du förstärka den, ta reda på hur du kan göra detta, ta din tid, ha tålamod och du har en vän för livet.

Hund älskare

Om du är en hund älskare kommer du föredrar en god relation med din hund. Har du en bra relation med din hund så kan du också roligare tillsammans. En bra relation innebär att din hund inte behöver så mycket belöning som han har utfört sina uppgifter. Du kan faktiskt säga att kommer att bli mycket lättare att utbilda och träna din hund om du har en bra anslutning. Har du en bra relation med din hund då detta kommer automatiskt att leda till ömsesidig respekt.

Bond med din hund

Ha en bra relation med din hund är inte lätt, naturligtvis, måste du göra något för det. Du bör se till att hunden får tillräckligt med mat varje dag som är en god kvalitet. Om du ger hunden varje dag färskt och rent vatten kommer du därmed också stärka banden med din hund. För att stärka banden med din hund bör du också ta hand om hunden väl, kan du göra det genom hans päls, hudvård och tänderna regelbundet. Om du regelbundet gå promenader och du hamnar ser till att hunden har tillräcklig motion, kommer du därmed stärka relationen med hunden. Du får också en god bindning med din hund när hunden känner sig trygg med dig och att han kan finna ro i en bekant miljö.
 Hunden måste kunna lita på dig, alltid! Har du ett temperament, som inte reagerar ut på hunden. Han kommer inte att förstå det och som det ofta händer, kommer det att finnas något förtroende, utan misstro. Ge hunden vad han behöver, vara ärlig och konsekvent, låt hunden "hund" då du obligation med din hund. Genom att ge permanent uppmärksamhet och kärlek bandet alltid kommer att vara starkare.

Umgås

En av de viktigaste saker du bör ta hand för att få ett starkt band med din hund är att umgås. Se till att hunden har massor av social kontakt med människor och med andra hundar. Din hund är mycket i behov av en social miljö där du kan ge honom uppmärksamhet, kan din hund också knyta kontakter. Det är därför av stor vikt att din hund är en del av ditt liv, kommer detta i hög grad förbättra din relation med din hund. För att stärka banden med din hund ska få hunden inte alltför ofta och för länge ensam ledighet. Om du går någonstans du har hunden så mycket som möjligt ta, om möjligt till olika platser. Om du ger det ser detta som en belöning, så hundens uppmärksamhet måste du ha ett starkt band med din hund ge så mycket uppmärksamhet. Om du är hunden hemma i en bur eller låda säker på att detta bidrar inte till att skapa en obligation med din hund. Vill du skapa ett starkt band med din hund bör du aldrig sätta honom eller henne någonstans särskilda, absolut inte skicka iväg om du får besök. Arbetar du i eller runt huset än hunden du kan gå runt eller ligga ner.

Samarbeta med din hund

Varje hund älskare vet som håller en hund tillsammans. Vill du stärka banden med din hund så kan du använda det. Du kan också vända på det, kan du också arbeta med din hund. Under samarbetar du förstår att du kan arbeta tillsammans, du kan för att stärka banden träna tillsammans. Är ni ett spel så kan du göra tillsammans kommer att stärka banden med din hund. Du kan tänka på en sökning spel med detta du sedan tilltala alla sinnen. Motion är alltid bra för både hunden och för ägaren, kan du stärka banden med din hund att gå igång tillsammans, vandra eller cykla på ett tag. Om du ska arbeta med hunden måste du se till att det verkar som att du gör det för hunden.

Förtroendet för varandra

Du kan bara bygga en bra relation med din hund om han litar på dig. En hund är "allergisk" till orättvisor, detta gör att du kan orsaka avsevärd skada på förtroende, vilket är svårt att reparera. För att säkerställa att hunden litar på dig, måste du också att arbeta hårt på. För att vinna förtroende hos hunden bör vara klart för din hund, du gör det genom att kommunicera på rätt sätt med din hund. En hund går särskilt från vad ditt kroppsspråk visar. Detta visar att din hund om du är säker, måste du räkna med en vakthund på de minsta saker. Vill du bygga en obligation med din hund bör du alltid vara vänlig med din hund. En bra länk byggnad med en hund innebär också att du måste vara ärlig med en hund, en hund har snabbt om du inte är ärlig mot honom eller henne. Du behöver en hund skylla aldrig misstag som du gör själv, eftersom det eventuella behovet dig bättre ändra ditt eget beteende. En bra relation med din hund du får när du är konsekvent. Du bestämmer reglerna och beteende och det måste också hålla för sig själv, inte i dag och i morgon så annorlunda. För att få förtroende och en obligation med din hund du aldrig ska använda fysisk bestraffning. Under kan fysisk bestraffning innebära straff som skadar eller orsakar allvarliga besvär eller orsakar hälsan hos din hund skada, kan det vara genom att slå hunden, sparkar, genom ryckte hårt på bandet eller genom användning av en nuvarande band. Om du har en hund och du straffa dem fysiskt han kommer att vara mer aggressiva eller rädda än du knyta den förbättras. Använd din röst för korrigeringar och belöning.

Förstå varandra

Du vill bygga en bra relation med din hund sedan hunden förstå språket, men också se till att hunden förstår dig. Du måste vara säker på att ditt kroppsspråk är densamma som det språk du har talat. Så du se till att din hund förstår dig. Det är viktigt att förstå hur beteendet hos en hund görs. Du måste ha en bra relation med din hund vet hur man översätter kroppsspråk din hund till språket av folket. Om du inte vet hur man kommunicerar med en hund, kommer hunden inte förstår. Du måste bygga upp en bra relation med en hund vet hur hunden uppfattar världen med sina sinnen. Även en hund, som han understryker därför tydliga signaler. Vill du ha en trevlig band bygga med din hund så måste du lära dig att känna igen dessa, bör du också lära dig att känna igen de känslor av din hund. Det måste vara så att du och din hund är glada att vara tillsammans. Du måste vara både medvetna om varandras sällskap och upplevs som behaglig. Om det finns ett ömsesidigt förtroende och respekt du kan säga att du har en nära relation med varandra.

Tips för att bygga goda relationer med din hund

Om du vill bygga en bra relation med din hund, är det viktigt: bringa tillräckligt med tid på hunden, spendera massor av tid tillsammans!

  • Om du upprätthålla en konsekvent och vänlig inställning under det första året av valpen, kommer det att bli bra. Var valpens första år att lära en hel del, men valpen behöver veta att du är ärlig och att du behandlar honom väl.
  • Du kan stärka banden med din hund bäst genom att spela med honom. Du lär valpen eller de regler hur man spelar med dig och andra människor. En valp kan vara lätt upphetsad och entusiastisk, en valp kommer då att spela. Du kan erbjuda hunden lite kul och spendera lite tid tillsammans. Ett spel flytta fram och tillbaka, valpen hämta leksaken och föra den tillbaka igen. Genom att spela med varandra, kommer du snart att upptäcka vad hunden gillar och du kan sedan göra ett spel av det.
  • Observera noga att du slutar spela för tid. Vid tidpunkten valpen kommer att bita stopp på tid. Visa att du är obehagligt, använd ett kommando som AU eller NEJ. Hunden lär sig att han måste vara försiktig.
  • En hund behöver klarhet. Du måste behärska för att vara konsekvent att din hund. Är därför tydligt i ditt sätt att kommunicera. Om en hund kan något i dag, och han gör det i morgon, då det ska inte det är för hunden oklart. Gå regelbundet i samma miljö, får din hund mer säker och det är också mer förutsägbar för hunden där han går. Om du varje gång någon annanstans går, kan det skapa spänningar för hunden. Vissa raser är mycket känsliga för.
  • Det förtroende ni har för varandra är mycket viktigt, har du ett rättvist sätt att ta itu med din hund. Träna på ett positivt sätt och belöna hunden när han har gjort något bra. Du kan ge hunden komplimanger, så bra, lydiga, ge en kram, vilket gör hundens beteende bekräftas och det är bra för förtroendet för hunden. Belöna din röst och ibland med en behandling.

Tid och energi

Att bygga en bra relation med din hund tar tid, men också energi. Spelar regelbundet med varandra, även när du tittar på TV till exempel packa i reklam lite tid för din hund och leka med varandra. Du har en viss rapport med din hund och detta är baserat på kärlek och tillit. Det finns en nära relation uppstår när du spelar mycket med varandra och detta kan också hjälpa om du börjar träna din hund.
 Det tar minst ett år att verkligen bygga en bra relation med din hund. Det beror också lite på vilken typ av hund du har och vad hunden har upplevt. En valp kan gå snabbare än om du var en hund från en kvinnojour eller antar utomlands, som ofta redan har gått igenom en hel del. Men det beror också på rasen. Autonomi tecknet spelar också en roll och graden av socialisering av hunden. Det finns också hundar som har särskild preferens för en ägare, är det svårt för andra att också etablera en relation, det tar lite längre tid.

På vägen med din hund

Vissa människor gillar att hålla hunden bakom huset, detta är ett personligt val. När hunden regelbundet du kan på vägen, han är socialt rättvis. Även du kan bygga en närmare band med din hund. Du kan gå med honom, cykling, men också kan bära i bilen. Många hundar tycker om att sitta i bilen. Kom ihåg att ta vatten, är bilen snart mycket varmt för en hund. Aldrig lämna den utan tillsyn i bilen. Du är ofta borta längre än avsett.

Stärka banden med din hund

Obligationen med din hund, kan du konsolidera om du ge det tid. Det tar tid, uppmärksamhet och energi, men du behöver också en hel del tålamod. Det är inte allt hända automatiskt. Du måste ha en tydlig plan, vilket gjorde hunden är och vad är hunden? Har du hålla fast vid det, detta ger dig klarhet, men hunden och att hunden behövs. Om du har en bra relation med din hund, han är lättsam och han kommer att visa liten eller ingen beteendeproblem. När du har en bra relation med din hund, då kan du på varandra. Du lita på varandra, förstår varandra och du kommer att älska den tid tillsammans. En hund, som du har byggt en nära relation, en vän för livet. Han viftar på svansen vid dörren varje gång du kommer hem. Han gör dig ännu glömma bekymmer på jobbet när han kommer för att hälsa på dig vänligt. Det finns alltid någon som är nöjd med dig och vad du gillar och gå hem i tid. En hund i ditt liv kommer att kosta dig tid, pengar och överväga. En hund i ditt liv ger dig glädje, kärlek, kamratskap, regelbundenhet, umgås och motion under dagliga promenader. En hund i ditt liv ser också till att du känner dig trygg när han såg familj och hem.

(0)
(0)

Kommentarer - 0

Inga kommentarer

Lägg till en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tecken kvar: 3000
captcha