Hur håller du dig i vikt?

Du är ute efter att följa en diet äntligen kommit till din målvikt. Hur ser du till att du behåller denna vikt?

Anmärkning

Alltid rådfråga din GP eller läkare och be om din hälsa eller misstankar om svår fetma. Denna artikel syftar till att informera och kan naturligtvis aldrig ersätta råd från en kvalificerad läkare.

Vad är en hälsosam vikt?

På platsen för näringscenter är några indikatorer som visar vad en hälsosam vikt. Tänk på ditt BMI och midjemått. På platsen för den näring centrum hittar du mer om här. Om du mödosamt slutligen du nå önskad vikt kommer naturligtvis att vara tyngre igen. I själva verket är det ganska ofta att om du har infört en strikt regim som du är rädd för att gå tillbaka till en lösare diet. Den ökända viktökning än eftersom igen lurar. Ändå är det möjligt genom att arbeta metodiskt igen för att hålla vikten.

Leeftid och kropp

När du blir äldre din kropp ändrar lite i taget. Andelen fett och öka din muskelmassa minskar. Eftersom det tar mer energi för att upprätthålla dina muskler det kostar en kropp med mer fett mindre energi för att upprätthålla. Detta innebär att mindre energi som kroppen behöver för att hålla alls. Dessutom händer det tyvärr ofta att människor är mindre och mindre motion när de blir äldre. Den minskade energiförbrukningen i kombination med en minskad mängd motion kommer att göra dig mer benägna att gå upp i vikt.

Varför är tyngdförsörjning viktigt?

Det är viktigt att i tid du kan justera ditt kaloriintag minskad energiförbrukning. Annars kommer du att oåterkalleligt tyngre. Dessutom är det viktigt att varje dag, tillräckligt med fysisk aktivitet i din livsstil implantat. Varje dag, är tillräckligt aktiv för att bistå vid upprätthållandet av vikten. Dessutom garanterar det att du har mindre risk att utveckla många fetmarelaterade sjukdomar såsom typ två diabetes och hjärt-kärlsjukdom.

Välj friska

Hur gör du det: välj hälsosam mat. För det första du hittar en mängd information på sunt äta vid platsen för den näring centrum. Äta massor av råa frukter och grönsaker. Vara måttlig med tilltugg. Äta enligt drivningen av fem. Om du inte vill att fresta dig att du ser till att du får den förbjudna maten i egen regi. Alltid så att du har tillräckligt med morötter, gurka, rå broccoli och selleri, till exempel, är du i ditt kylskåp. Du är den mest benägna att ta itu med saker som är synliga och är i mitten av ditt kylskåp. Så sätta den önskade och tillåten var i mitten. Om kost med mycket kalorier svepa dig i onzichtige lådor så att de inte kan utöva sin förföriska inflytande.

Flytta

Försök att införliva så många som möjligt rörelse i din dagliga rutin. Om du inte bor för långt från jobbet är ofta så att cykeln ofta är ungefär lika länge som vägen bilen. Om du har tre dagar med cykla till jobbet är att du har tio kilometer till tre timmar i veckan till flyttprocessen. Detta sparar en massa extra kalorier bränns. Dessutom är det så att muskelvävnaden kräver mycket mer energi för att hållas i läge än fettvävnad. Genom att odla mer muskler så att du ökar antalet kalorier som behövs.

Kunskap är makt

Också Väg dig regelbundet. Då du har mindre tendens att överskrida märket. Skalan är rättvist. Dessutom snävare också klädesplagg, naturligtvis, en bra indikation på att pekaren igen påpekar fel sida ut.
(0)
(0)

Kommentarer - 0

Inga kommentarer

Lägg till en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tecken kvar: 3000
captcha