Hur gör jag slösar mindre bläck?

Öjer Sandin Februari 27, 2016 Elektronisk 7 0
FONT SIZE:
fontsize_dec
fontsize_inc
Numera bläckpriserna har redan stigit något på allvar. Tryckpapper och andra varor är dyrare. Så du skulle bättre se upp att du inte konsumerar för mycket bläck. Men vad kan vi göra åt det för att hålla kostnaderna så lite som möjligt? Nedan kommer jag att förklara på ett enkelt sätt hur du kan hålla din bläckförbrukning så låg som möjligt.

Hitta andra sätt att passera din information

Du behöver inte alltid ut att förmedla information eller butik. Du kan även spara den på datorn eller skicka dem via e-post. Så har samma personer till vilka du vill skicka information om information och du behöver inte skriva ut många papper.

Undvik bad / fel Skriv ut

Det är mycket vanligt, så se till att du inte kommer i fel där. Emellertid är det mycket enkelt. Kontrollera dina dokument innan du skriver ut dem. Använd inte felstavningar och stavningskontrollen. Kontrollera dokumentet för en annan dubbel i förhandsgranskningen så att inga fel är ansvariga. Se också till att du har valt rätt fil. Så att du slipper tryckfel.

Undvik onödiga utskrifter

Innan du skriver ut något alltid kontrollera även om antalet papper som ska skrivas ut rätt. Så undviker du onödiga papper och bläck slöseri. Se till att du inte har någon tryckpapper där endast stiga några rader. Med vissa skrivare du slösar mer bläck för att skriva ut flera små än ett stort tryck.

Med hjälp av en bläcksparande layout

Använd olika typsnitt som t.ex. Times New Roman, Century Gothic, Calibri. Det är så läsbar och avfall mindre bläck. Använda mindre teckenstorlek. Detta ger en stor skillnad. Men det är fortfarande lika läsbar. Dra nytta av lägre marginaler och undvika onödiga öppna vita ytor.

Låt bilderna tillbaka vägar

De flesta människor skriva ut bilderna även utanför den. Gör inte det eftersom det slösar mycket bläck. Låt bilderna och bakgrunden bakom vägar. Det slösar mycket bläck för den uppmärksamhet som du betalat till bilden.

Använd Ecofont

Ecofont är ett program som ser till att din skrivare fler vita prickar i breven tala. Det är en enkel att installera program. Du kan spara en hel del bläck med det. Allt du behöver göra är att installera programmet.

Dra nytta av de senaste skrivare

Det är bevisat att de senaste skrivare förbrukar mindre bläck än gamla skrivare. Så om du är en gammal skrivare, är det dags att köpa en ny. Du kan spara en hel del med det.

Fyll dina bläckpatroner

Det är billigare att fylla då det när du köper nya patroner. Bläck det sparar inte mycket, men något. Det kostar också mycket mindre än att köpa nya patroner varje gång. Kom också ihåg att patroner av de kända märken är inte alltid bättre än andra patroner.
Så ni ser, men det pris du betalar för bläck är starkt influerad av din egen konsumtion. Så se till att du inte i onödan förbrukar för mycket bläck. Om du anser mina tips kan redan spara en massa pengar. Vid första du inte märker så mycket. Men om du är ute efter ett år för att ta en titt på hur mycket du kan spara på bläck, kan du ibland blekna.
  Like 0   Dislike 0
Kommentarer (0)
Inga kommentarer

Lägg till en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tecken kvar: 3000
captcha