Hur Google Alerts?

Med Google Alerts kan du få ny information på Internet i din brevlåda. Genom Google kan du ta reda på om något publiceras som är av intresse för dig. Företag kan övervaka på detta sätt, i vilken utsträckning rapporter om sitt företags publiceras. Via internet har vi en massiv utbyggnad av den information vi kan få på ett enkelt sätt. Förr i tiden var du tvungen att gå igenom detta flera medier, men numera kan man hämta information på några sekunder om något ämne. På så sätt är du helt enkelt medveten om meddelanden som du är intresserad av.

Vad är Google Alerts?

Använda Google Alerts kan du ställa in ett antal ord som du vill ta emot anmälan så snart något nytt om ditt ämne publiceras. Du kan vara den bästa mycket specifika för att hindra dig också få meddelanden som du inte är intresserad.
Till exempel, för att få alla nyheter om sparandet i din brevlåda, ska du inte ge upp som sökord ?? spara ??. Med ett sådant ord eftersom du också få publikationer, till exempel, ?? en fras De fotbollsspelare spara motståndaren genom att flytta defensiv fotboll ??.

Hur kan jag göra en specifik sökning?

Ord inom citationstecken
Med hjälp av bra sökord och genom att utesluta andra ord kan du filtrera resultaten. Om du vill ställa in en varning riktad till högsta besparingar, måste du sätta dessa ord inom citationstecken. Annars kommer du också få resultat där dessa ord förekommer, men inte bredvid varandra.
Exklusive Ord att filtrera resultatet
När vissa ord du också få en hel del resultat som du letar efter. Till exempel om du är intresserad av rapporter om brandsläckare varumärket Ajax, behöver du inte ställas in som sökord Ajax. De flesta av de e-postmeddelanden som du får nämligen, täcker Ajax fotbollsklubb. Genom att placera ett minustecken efter nyckelordet, meddelanden som du inte är intresserad i regeln. Till exempel görs detta genom att ställa in ?? Ajax ?? fotboll ??.
Undvik vanliga ord
Vissa är har flera betydelser eller gemensamt. NAM för att få meddelanden om företaget, ska du inte ta Google Alert som sökord ?? ?? gå in. Detta resulterar i e-postmeddelanden som inte avser i 99 procent av NAM till företaget.
Hindra Google går tillsammans med dig
Google är en smart sökmotor som besökare hjälper också till att hitta önskat resultat, även om det inte är avsikten. Ord som Google tycker att det är ett skrivfel, kommer varningen även innehålla ord som Google tror att du menade det.
Är du intresserad av nyheter om efternamnet ?? Dijk Huzen ?? Vill du förmodligen att ta emot meddelanden om ?? ?? Dijkhuizen. Genom ett plus för sökningen namn för att undvika att placera andra resultat.
Resultat från en webbplats
Du kan även begränsa resultaten till en enda webbplats. Du kan göra detta genom att placera bakom sökord: site: namn webbplats. Till exempel: ?? Ajax webbplats: vi.nl ??
(0)
(0)

Kommentarer - 0

Inga kommentarer

Lägg till en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tecken kvar: 3000
captcha