Hur förmaksflimmer kan behandlas?

Du vaknar upp med en mycket obehaglig känsla av obehag som något att trycka på dina lungor eller hjärta. Detta säkerställer att du har hjärtklappning dvs förmaksflimmer. Hur är det att ditt hjärta är i standard rytm och varför det är viktigt att snabbt få rätt medicin?

Behandling av förmaksflimmer, hjärtklappning

 • Struktur av hjärtat
 • Vanlig omständighet
 • Hur divergerar?
 • Hur kan du känna igen det?
 • Vad är orsaken?
 • Risk ?? S
 • Behandlingen
 • Livsstil råd

Struktur av hjärtat

Hjärtat är en stor muskel och är nästan alltid på den vänstra sidan av kroppen under bröstet. Det fyller en viktig funktion i kroppen eftersom det är livsnerven dvs syresatt blod i kroppen. Den består av fyra områden som nämns:
 • förmaken: två platser på toppen;
 • kamrarna: två utrymmen längst ner.
Dessa utrymmen skiljs åt av hjärtklaffar. Den atrium fylls sedan med blod, varefter muskel kontrakt. Som ett resultat, är innehållet ytterligare trycks mot ventriklarna. Ventilerna se till att blod inte flyter tillbaka. På detta sätt är den rondpomping av blod i kroppen realiseras.

Vanlig omständighet

I standardvillkor där kroppen är i balans och frisk kommer att slå hjärtat mellan 60 till 80 gånger per minut. Span du detta ökar än. Om du gör intensiv träning eller sport, som cykling det till och med kan gå upp till 150 gånger per minut. Men dessa är tillstånd där kan förväntas ytterligare hjärtaktivitet. Detta är annorlunda om det är något fel med kroppen.

Hur divergerar?

Det kan hända att hjärtat faller ur balans, vilket leder till brösten började att vibrera. Detta är en oregelbunden avvikelse av hjärtfrekvensen, så att de slår snabbare och / eller onormal. I många fall, de 100 till 120 gånger per minut, vilket gör pumprörelsen, medan det inte är fråga om fysisk ansträngning. Med andra ord, kan det ibland vara något fel. Men hur gör du identifiera skick när du vaknar upp i en obekväm sätt?

Hur kan du känna igen det?

Om man är uppmärksam kan du känna hur snabbt hjärtat slår. Men ibland märker också att butikerna isär, snabbt och med en enda trög mellan stroke. Med andra ord, hjärtat slår på ett annat sätt. Du kunde också:
 • snabbt trött en liten ansträngning;
 • andfådd hans hyperventilerar i att man kan gå till en viss utsträckning. Balansen syreupptagning genom lungorna till blodet störs;
 • har en liten känsla yrsel men också som ett sannolikt kommer att förlora medvetandet;
 • allmän sjukdomskänsla.
Observera att det finns människor som inga klagomål har dock lider av tillståndet.

Vad är orsaken?

Flera saker kan orsaka tillståndet. Viktigt är hjärnorna styr hjärtat med elektrisk information via nerverna till knackning på ett visst sätt. Denna balans rubbas. Ofta beror det på att:
 • ett problem med sköldkörteln orsakar hormonell kontroll över kroppen är en tillfällig obalans;
 • lunginflammation. Kroppen får alltså mindre syre inne, vilka indikerar hjärnorna att gå snabbare takt. På detta sätt görs ett försök att få mer syre. Detta kan leda till hyperventilation;
 • problem i hjärtat, såsom hjärtinfarkt, men också i anemi, och högt blodtryck;
 • stress, en hel del kaffedrickande, äta för mycket, droger.
Vanligtvis villkoret försvinner inom två dagar, men eftersom det kan bli ett misslyckande bör få rätt läkemedel för att förhindra värre.

Risk ?? S

Hjärtat pumpar blodet så snabbt än visselpipor genom kroppen. Vid djup ventrombos är sedan möjliga blodproppar lossna. Som sedan kan leda till sjukdomar såsom lungemboli, stroke eller hjärtinfarkt. Eftersom hjärtat slår oregelbundet blod kan flöda långsamt. Detta har till resultat att det finns en tendens att koagulering. Kombinationen av de båda villkor gör med vanliga hjärtklappning och du inte mår bra kan orsaka mer allvarliga tillstånd. Du vaknar upp med en haunting, skrämmande känsla - som ser ut som om ditt hjärta är slagna på ihålig - kontrollera läkarvård genom att kontakta din läkare eller lokala hjälpstation.

Behandlingen

Ofta hjärtklappning kommer att försvinna på ett par dagar. Håll medicinen kan då tas till hjärtat för att göra en lite mindre aktiva, så att du kan slappna av igen. För att undvika påverkan av blodproppsbildning, blodförtunnande medel hjälpa. På detta sätt, slappnar kroppen, och kardiovaskulära sjukdomar undviks. Kroppen kan således återhämta sig. Observera att personen ska ta långsiktiga blodförtunnande medel möjliga med trombos historia. Villkoret orsakar denna bör behandlas med lunginflammation. Åter lungorna än kroppen återfår tillräckligt med syre, vilket gör att hjärtat inte drivs att slå snabbare. Trots medicinering, kan det vara ett permanent tillstånd, som är permanent medicinering måste vidtas.

Livsstil råd

Förmaksflimmer är orsakad av lunginflammation kan det vara så att en bör unna långvarig ansträngande motion och rökning bör undvikas. Finns det en DVT sista kommer att behöva använda en modifierad livsstil för att gå ner i vikt och motionera mera. Men om villkoret utlöses av överdriven kaffe, alkohol, droger eller födointag än det beteendet skall modifieras. Få tips från den behandlande läkaren.
(0)
(0)

Kommentarer - 2

Jag är longpatientCOPD och gör fysio. Nu har jag lagt märke till ett par gånger som mina hjärtslag i min syremätare ett mycket lågt läge för att ge den snabbt dras tillbaka på, men jag tyckte att det här ganska märkligt. skulle jag vara orolig?

Kära M, eftersom du är patient lung- och hjärtfunktion med lungorna är direkt relaterade till varandra, är det klokt att be om mer. Kontrollera med din läkare för att vara säker.

Lägg till en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tecken kvar: 3000
captcha