Hur friska är oliver?

Oliver har blivit en viktig del av vår kost, men det är inte alltid så. Oliver har länge haft det exotiska och det gäller - felaktigt - fortfarande en hel del människor. De olika stammarna traditionellt oliver faktiskt allt från den antika världen ?? ?? och det är knappast "exotiska". Vi ser olivträd speciellt längs Medelhavet och back-skala oliverna ätit det. Tack och lov de är i länder som Nederländerna också allt ätit. Oliver är friska, men hur hälsosamt?

Oliv

Oliv är frukten av olivträd och det finns många sorter. Lika ?? s 20 arter och hybrider är vi nästan 80 arter. Vi finner dem särskilt tillbaka i Medelhavsområdet. Det är för detta område är också en mycket viktig produkt när det gäller odling och försäljning av oliver och olivolja.
Det finns en debatt om var oliv hör, men officiellt tillhör den grupp av oliv frukt ?? ??.
Olivträden är alla Medelhavsregionen i tusentals år och vissa länder i Nordafrika till Främre Orienten. Samtidigt olivträd är också mycket längre bort, tänker på Brasilien, Florida, Australien, men också ett land som Kina.
Olivträdet är en vacker och särskilt stark träd som kan framkalla medelhavskänsla. En känsla av att folk älskar att ha i trädgården. Detta träd är också en juvel i sin trädgård ?? och då du inte nödvändigtvis ute på. Läs mer om den vackra olivträd, hur man underhåller det, vad alternativen är och var du kan kombinera med olivträdet.

Skörd

Avverkningen i vissa områden ännu en gång sorts tradition och alltid sker under senhösten. Oliver kan skördas på olika sätt, nämligen:
 • Stora plastdukar / nät placeras under träden, är det skakas från träden och allt i plagget / net samlas.
 • Något mer invecklad man går med ett slags rake längs grenarna och om allt faller på klänningen / nätverk som är placerade under träden.
 • Vandra runt en behållare och oliverna manuellt grenar blixtlås och fånga bin kan inkludera, men är mycket mer arbetsintensiv.

Ät inte direkt
Oliver bör inte äta omedelbart, på grund av den extremt bitter smak bör vara lite därifrån. Oliverna går saltvatten i sängen i flera månader. Denna process kan förkorta dig genom oliv något skadligt ?? ??. Som salt drar bara något snabbare.

Oliver frisk?

Oliver är friska, men det finns också ofta sagt att oliver är mycket fett och som i sin tur skulle vara mindre hälsosamt. Kort sagt, oliver verkligen så frisk?
Det finns namnge flera skäl till varför vi tryggt kan säga att oliverna är friska. Här är en lista över några av de viktigaste anledningarna till oljekälla kan vara en del av en hälsosam kost.
 • Till att börja med fett. Det finns en hel del av enkelomättade fetter. Detta gör oliver en utmärkt produkt att använda i en hälsosam kost.
 • Oliver har en mild smärtstillande effekt.
 • Genom att minska koncentrationen av triglycerider cirkulationssystemet blir mindre förorenad.
 • Oliver antihypertensiv effekt. Prima vid ett högt tryck så att blodet.
 • Det finns flera vitaminer i Oliver, nämligen: B1 och B2, D och E. Vidare oliver innehåller också natrium, kalium, kalcium och järn.
 • Oliver har också en positiv effekt på tarmen och kan bidra till att förhindra igensättning.
 • Det finns histamin blockerare i oliver och som i sin tur hjälper till att hålla allergier borta.
 • Det finns flera ämnen i oliver som har en antibakteriell effekt.
 • Blodsockernivån stabiliseras när du äter oliver. Så kan du mer stabil prestanda.

Slutsats

Oliver är helt friska och fina bearbetning i en hälsosam kost. Ät regelbundet så tyst oliver i sallad, löst kopplade med lite ost eller utflykt eller en drink.
(0)
(0)

Kommentarer - 0

Inga kommentarer

Lägg till en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tecken kvar: 3000
captcha