Hur får jag min hund att vänja sig vid körning

Hund, valp och köra tillsammans. Generellt hundar tycker att det är roligt att gå med bilen, ofta har de fortfarande att vänja sig. Men inte alltid. Vissa hundar och valpar åksjuk eller ens rädd för en bil. Där kan du enkelt göra något åt ​​det. Hur kan du göra din hund fortfarande enkelt ta bilen? Tillsammans med bilen ut, söt eller hur? Lite tålamod du bör ha, men så småningom kommer du kommer att lyckas.

Din hund vänja sig vid körning

Att vänja sig vid körning, det är vad som räknas. Och hunden skulle faktiskt vilja det. När allt kommer omkring, går chefen med bilen och hunden är nöjd med chefen på scenen. Ibland är mycket olika och visar djur som är mottagliga för åksjuka. Inte överraskande, eftersom många människor påverkas också. Vad är orsaken, är ofta oklart. Jo det är en beprövad metod för att få din hund används till bilen. Genom trial and error, men bara för att fortsätta att hjälpa dig. Ju tidigare du lär dig det en hund eller valp, desto lättare blir det att gå.

Förberedelse, plan

För att bli framgångsrik måste du vidta vissa försiktighetsåtgärder. En handlingsplan skulle kunna vara:
  • Hitta någon som är villig att gå tillsammans med dig så att du kan köra medan en annan sitter i hunden i baksätet.
  • Ge din hund 8 timmar innan resan den sista god måltid.
  • Låt hunden att rida bra.
  • Se till att din bil är väl ventilerat, men undvik drag.
  • Ta en extra handduk och städa upp lite grejer.
  • Låg framför och under resan, hunden på en kort kedja, så han kan bara ligga ner och inte stå. Ett jobb för passageraren i baksätet.

Körning med hunden på soffan

En hund får användas på följande sätt till enheten:
1. Kör långsamt
Med hunden en kort stund på telefon i bilen, kör sakta. Lite beroende på hunden, kommer det att gå gnälla och kanske försöka få upp. Förståeligt eftersom det är alla fortfarande nytt för hunden och tillvänjning efterfrågan tid och tålamod.
2. Rätt hund eller valp
Ring hunden ordentligt till höger och kör igenom. Som en hund eller valp försöker gag, spenderar du ingen uppmärksamhet till sig där. Du måste verkligen vara betydande, medan passageraren tittar eller inte alltför mycket ur handen. Möjligen kräkas bör rengöras snabbt med en trasa.
3. Lugna hunden
Lugna hunden som, utan att vara alltför sentimental. Det finns ingen som gynnas. Prova det här först fortfarande en lång väg för att fortsätta.
4. Bara sluta
Efter en tid slutar att släppa ut vad din hund igen. Var snäll mot din hund och ge honom något att dricka. Du kommer att se att din hund på vägen kommer att somna, trött på den nya upplevelsen.
5. Belöna hund eller valp
Belöna hunden när du lämnar bilen.

Upprepa denna procedur

Nu en resa inte kommer att räcka, så du måste upprepa processen ett par gånger. Du vet, med hunden nykter och i god tid upprymd och med en hjälpande hand i baksätet. Du kommer att se att du är så mycket bil du har kul med dina fyrbenta och långa resor kan göra tillsammans. Jag önskar er all framgång.
(0)
(0)

Kommentarer - 2

Min Heidewachtel på 16 månader skulle kunna komma överens i bilen i maj förra året även till Frankrike utan problem. De sista två gånger under en två timmars bilresa hon är rädd, de darrar och hon flämtar som en galning i sträck. Jag vet inte vad som hände så att de uppvisar detta beteende. Under de korta dagliga resor till skogen, jag kan inte hjälpa henne varsel, verkar det främst utlösas på motorvägen. Finns det ett sätt att lugna henne och tillbaka precis som andra Heidewachtel jag tyst somna när vi är på väg?

Kära Nelly, 1. Ett bra sätt kan vara att den goda första hunden släppa ut. Sedan somnar i Heidelwachtel auto.2. Den utlösande faktorn kan vara vad som helst. Kanske är du mer spänd av en längre resa och känner hunden dat.3. En leksak vill också helpen.4. Låt flytta hunden tillräckligt uit.Met Med vänliga hälsningar, Seagull

Lägg till en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tecken kvar: 3000
captcha