Hur du testar en ny bil?

Herved Mattisson Januari 7, 2016 Auto 36 0
FONT SIZE:
fontsize_dec
fontsize_inc
Köpa en ny bil är ett viktigt beslut och det är viktigt att vara kritisk. Vad ska du göra på vakt om du vill välja en bil? En viktig utgångspunkt är alltid att du som en potentiell köpare vet exakt vad du vill, så att du kommer hem med rätt fordon. Låt dig biträdas av en bil vinkännare om du äger mindre vetande. Vad är några tips när man köper en ny bil?

Test bil

  • Köp bil
  • Vilka är dina krav?
  • Styra bilen
  • Allmän väg
  • Efter provkörning, måste du vara ärlig
  • Fråga för eftertanke

Köp bil

Skulle du köpa en begagnad eller ny bil, är det dags att ta en provtur. Genom en provkörning kan du upptäcka är om bilen verkligen passar dig. Har bilen efter dina egna behov och önskemål? Det är viktigt att du ihåg exakt vad du vill. Vilken typ av bil har du och vilka specifikationer den måste uppfylla? Och ännu viktigare vad man ska leta efter under provköra bilen?

Vilka är dina krav?

Är bilen enbart för att komma runt trafik från A till B du kommer att bli lite fokus på lyx och komfort. Men om du köper en dyr bil så har du höga krav på inredning och kapacitet i bilen. Vad bör den bil du har och vad du själv? Naturligtvis gäller detta förhållandet pris-kvalitet och så du måste ställa dig själv en rimlig gräns för hur långt du vill gå i fråga om pris. Vad letar du efter och vad du vill spendera den? Boka tid med dig själv först vad du vill när det gäller bilen, så att du köper en bil som uppfyller dem! Förhindra du låter dig frestas av en vacker snabba bilar samtidigt hitta en praktisk familjebil.

Styra bilen

Innan du tar provkörningen, måste du först titta på bilen runt och inom. Som med människor när man köper en bil kommer också att det första intrycket. Finns det skador på bilen och speglarna är korrekta? Kontrollera beläggningen vid behov med hjälp av fingrarna för att upptäcka störningar. Alla gamla repa tillbaka bekostnad av din plånbok. Är standardutrustning i bagageluckan komplett med reservhjul, domkraft och dra åt muttern? Hur mycket vill du också göra i bagageluckan? Vagnen bör ta tydlig. Liksom den nuvarande ordningen dig, har du gott om benutrymme och sitta framför och bakom banden? Har du dessa viktiga element kontrolleras och fick du några negativa punkter ännu så kan du ta provkörningen.

Allmän väg

Innan du köper en bil, är det viktigt att du har kört. Du kör en stor risk om du har en bil inte före test på allmänna vägar. Starta bilen och lyssna till motorn. Återigen är detta viktigt när du kör bilen. Hur hanterar bilen och hur väl bromsen? Effektivt höja kraftfull motor innebär också vara i gott skick. Även vid rotation med hög hastighet hos motorn, måste motorn monotont aanklinken. Checka in stationärt tillstånd också lyser fram och bak.

Efter provkörning, måste du vara ärlig

Säg vad du tycker om bilen. Har du dina tvivel om kapaciteten hos bilen så måste den tala ut och låta dig därför inte frestas av vackra säljargument. Stoppa förhör är en bra metod. Att nämligen i åratal för att dra nytta av din egen bil. Och så är det klokt att hålla skärpan utan att distraheras av säljaren. Du själv sätta en gräns för hur mycket du vill betala och för att uppnå att det är okej att förhandla. Du förhandlar även inköp av ett hem, så varför inte när man köper en bil. Om säljaren vill sälja kan du verkligen till ett bättre pris.

Fråga för eftertanke

Innan du köper en bil bör du alltid ta tid. Du kan vara entusiastiska över en bil och kapacitet men behöver inte lämna omedelbart uppenbara. Och det är bra att du tänker över natten på att köpa en bil. Inte påtryckningar av säljaren eftersom det finns andra kandidater. En dyr köp som du bara ska ta din tid, utan inslag av fatta förhastade beslut. Visste du mindre av mig själv ändå ?? s bil, ta en vän längs vilken mer bil ?? s know. Alltså du undvika att köpa grisen i säcken.
  Like 0   Dislike 0
Kommentarer (0)
Inga kommentarer

Lägg till en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tecken kvar: 3000
captcha