Hur döljer jag en baksmälla? 12 tips för en baksmälla!

Vi har alla varit där förut; en baksmälla efter en utekväll. Nästa dag vi måste återigen ser fräsch och livlig. En mycket svår uppgift när vi tänker tillbaka till festen av föregående dag. Här är 12 tips för att gå eller så bra som möjligt för att få katten ur vägen med baksmälla.

Ta en aspirin under baksmälla

Börja från början och fortsätta fruktansvärd huvudvärk bort. För detta behöver du bara ta en vanlig aspirin. Men inte ta emot dem före, under eller efter att ha druckit som levern aspirin fortfarande inte kan hantera drycken. En Aspir bör tas på morgonen efter utekväll.

Äta när man dricker för att förhindra en baksmälla

Cocktail nötter som du ofta inte se på baren är där för dekoration eller att du dricker mer. De är fulla av olja och vitaminer, vilket minskar upptaget av alkohol i magen, medan vitamin B kompletterar. Dock vara medveten om att innehåller nötter i en offentlig bar urin fortfarande i genomsnitt tretton personer. Även en påse jordnötter kan medföra?

Ingen kall dusch tas under baksmälla

Låt dig inte luras av folksagor. En kall dusch är något du berusad kroppen kan missa som tandvärk. Spara din kropp, har det fått utstå nog redan att behandla alkohol.

En saltbad under baksmälla

I stället för de kalla dusch du bättre ta en trevlig varmt bad med en påse med havssalt i det. Helt enkelt bada i havet kan hjälpa. Men om du har en varm eller ljummen bad tar alltid rekommenderas en flaska kallt vatten eller sportdryck med dig för att undvika uttorkning.

Inte utövar eller utöva under baksmälla

En annan folktale; en bra svett efter en natt gör ut underverk. Ingenting är mindre sant eftersom din kropp är redan allvarligt uttorkad. Genom att utöva eller du gör ansträngningar kraftigt, och därmed genom svettning kommer att torka dig ännu mer så baksmälla ännu värre!

Inte fet mat under en baksmälla

Alltför fet mat är inte alls lämpligt för en kropp i nöd. Före eller under dricka det kan ha en "gynnsam" effekt, kommer du att känna den alkohol eftersom långsammare. Morgonen efter konsumtion är det mycket lämpligt av. Din kropp är fortfarande allt att alkohol i processen, en hel del kalorier och fett än kan verkligen inte längre där.

Tomater och gurka som äter under en baksmälla

Om du verkligen vill äta något att göra det rätt. Äta tomater och gurka med salt på den. Det är grönsaker som är rika på fukt, så att du kan motverka uttorkning. Saltet tjänar till att föra förlorade salt tillbaka på rätt spår.

Drick en sportdryck under baksmälla

Sportdrycker kan hjälpa eller igen för att förhindra en baksmälla. De är gjorda för att förhindra överdriven uttorkning och förlust av salter och mineraler. Sportdrycker inkluderar; AA Drink och Vattumannen.

Puke medan drickande

När din kropp kräver det bör definitivt inte stoppa det. En överdriven användning av alkohol kan även opluchten bara spy. Men inte tvinga något, får du på toppen av din baksmälla fortfarande en rå halsont. Vomit ni faktiskt längre torka, större anledning att inte göra det.

Koffein tas under baksmälla

Dricka kaffe, cola eller energidryck. Oavsett vad, så länge koffein. Efter ett par koppar eller glasögon gör du säkert må bättre. Koffein bidrar också till att minska din huvudvärk.

Barfota på marken när du sover

För att undvika yrsel och illamående när de vaknar du ska lägga en barfota på den kalla marken medan du sover. Känslan av den kalla och orörlig jord berättar som förvandlar hjärnor i ditt huvud är inte riktigt orsakar illamående reduceras.

Ha sex under baksmälla

Sex fungerar! Endorfinerna frigörs vid sexuell upphetsning förskjuta smärta du känner från en baksmälla. Prova rör den så att den så länge som möjligt för då vädret är dödligt allvarlig och baksmälla kommer att slå lika hårt som tidigare.

Sova under baksmälla

Om ingen av dessa punkter hjälpte ska du bara försöka sova. En heldags sömn fungerar som det var! Genom en hel dag för att hålla din säng är söva din baksmälla. En nackdel är att du knappast kommer att sova på natten efter det.
(0)
(0)

Kommentarer - 2

Regel 10 är meningslöst så du ta bort linjen. I det ögonblick du konsumera alkohol, börja arbeta din RDA mindre. ADH är en anti-hormon. Med andra ord, om du har druckit en hel del, du har super ofta pissa. Nästa dag är alla torkade ut och ha din hjärna ett reducerat vätsketryck. I det ögonblick du börjar dricka kaffe gör du känner verkligen veeery tillfälligt passar, men då kommer du förmodligen att få en ännu större huvudvärk. Detta faktum är att koffein som alkohol påverkat din hypothalamus för att göra det mindre ADH. Du kommer därför bara få ett sämre baksmälla ?? Som beskrivits ovan, är det sant att du har gott om vatten att dricka, därför att du är helt uttorkad och din hjärna skulle också vara så. Kasta också tillsätt lite salt inuti för att hålla dig behålla fukt och du ska äta mindre påverkas av din egen kater.Ik Tomatsoppa någonsin !: D

Bara göra något när du har en baksmälla Mina erfarenheter med en baksmälla är följande: om du lägger i sängen hela dagen, det spelar ingen ring. Bara att gå göra något. Ett exempel, min syster hade hennes födelsedag och vi gick till en stor nöjespark i Brabant, jag hade kvällen innan druckit så mycket att jag s'nacht hade kräkts på vägen några gånger kastade nästan upp i bilen. Det var också 30 grader utanför! Efter en timmes promenad i parken var baksmälla! Har också bra att äta och dricka, naturligtvis.

Lägg till en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tecken kvar: 3000
captcha