Hur bra är ammar?

Vi får nästan alla från hemmet att amning är bäst för barnet och även som separat från bindningen med mamman. Du ser då alla typer av kritiska anteckningar om amning några år senare för att återfå amning igen ?? ??. Som med så många saker, inkluderar ?? eller inte ammar ?? att det alltid igen en vetenskapsman bestämdhet och ett förlag något ?? nytt ?? samtal. Och ja, en gång att vi tar över och andra gånger inte. Vid amning, hur naturligt vill ha något som har spelat. På flaskuppfödning kan läggas till vissa ämnen som är bra för barnet eller äta dryckesvanor hos modern är inte bra, på bekostnad av barnet.
Naturligtvis är det senare också lite sant, det går i denna ordning så att du som en ammande mamma äter sunt ?? men faktiskt detta gäller för alla. En dålig kost du presenteras med tidigt eller sent.

Inget bättre då ??

Det är vid det här laget klar igen, amning är den bästa näring för ditt barn. Detta är logiskt eftersom den innehåller naturligt exakt de näringsämnen som barnet behöver. Det ger också skydd mot sjukdomar och infektioner. Företrädesvis så länge som möjligt för att ge amning är bra för barn och upp till 5 till 6 månader är faktiskt inte så konstigt.
En trevlig effekt för mamman är att hon är lättare på sin vikt före graviditeten. Brösten också gå tillbaka till normala bröst och ofta felaktigt nämnda väder bröst hänga efter amning. Men om amningen eller inte, gör det möjligt att hänga brösten, ingen skillnad.
Nog?
Ibland händer det att en kvinna har för lite mjölk, men vanligtvis, det belopp som barnet vill. Om du placerar ett barn upprepade gånger, gör att kroppen också mer mjölk. I början kan barnet få 10 till 12 gånger per dag och vanligtvis detta minskar till 6 till 8 gånger.
Förlossningsdepression
Tyvärr, helt göra några kvinnor med förlossningsdepression, men från den brittiska forskningen har visat att risken halveras på postnatal depression avkastning som en kvinna ammar.
Å andra sidan, tyvärr, kvinnor som ger älskar att amma, men där det misslyckas, återigen har en något högre risk för förlossningsdepression. God vägledning är alltid viktigt, men särskilt under denna period.
Fler kvinnor än män sak
Strängt taget är det också sant att amning bara en kvinna sak ?? ?? en manlig sak ?? ?? är, men av människan som att aktivt delta i, är det inte en sekund ?? hustru sak ?? mer. Stanna där så mycket som möjligt för att sätta barnet i och fånga det på film. Dessutom har kvinnor fortfarande idén att de kan ge för lite, kan mycket uppmuntran hjälpa.

Alternativet

Formeln, som under en tid har varit mycket populär, minskar igen i popularitet. Flaskmatning är naturligtvis inte dåligt, men det saknar de naturliga antikropparna som finns i modersmjölken. Speciellt med bröstmjölk de första dagarna av motstånd, är det mycket viktigt för barnet. Det innehåller ämnen som skyddar mot sjukdomar. Det ger de första dagarna som ett uppsving och när barnen börja dricka, får de ?? normala ?? mängden antikroppar inom sig själv. Den första perioden måste se mer som en bra grund.
Vad du missar även när flaskmatning är hudkontakt mot hud med ditt barn. Den gosa hormon, officiellt kallas oxytocin, som ger lugn och avkoppling. Dessutom hjälper det barnet när det ges en injektion.

Slutligen

Varje kvinna bör veta kursen för sig själva om de vill amma eller inte. Vi vet att det är bra för barnet och mamman. Det är, om du vill det bästa för ditt barn, ingen anledning att tro att amma medvetna, men det finns kvinnor som inte vill ha och också att man måste respektera det. Fritt val för varje mor.
(0)
(0)

Kommentarer - 0

Inga kommentarer

Lägg till en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tecken kvar: 3000
captcha