Hudfärg: Am I varm eller kall typ?

När du väljer kläder och smink, är det viktigt att titta på underton av din hud. Med vackra röda läppstift som en vän kan vara mycket bra, men också gör huden väldigt grå. Detta kan ha att göra med skillnaden i dina undertoner. Den underton av din hudfärg är uppdelad i varm och kall. Därav uttrycket varma och kalla typer, men hur vet du vilken typ du är? Med några tips du ta reda på om du är en varm eller kall typ. Ett fel kläder eller hårfärg detta definitivt tillhör det förflutna!

Underton och hudfärg

Färgen på din hud skiljer sig från tonen i huden. Den underton i huden är den färg som ligger under hudytan. Så du kan ha samma hudfärg som någon, men en annan underton. Du kan ändra färg i sommarsolen, men du vanligtvis underton förblir densamma. Det finns varma och kalla distinkta typer och motsvarande undertoner.
Cool toner: röd, rosa eller blå toner under huden
Varma toner: gula eller gyllene toner under huden
Det är viktigt att veta vad Tones du har, så att du kan anpassa din makeup, kläder och hårfärg till det. Fel färg kan göra upp ditt ansikte nämligen grått och trist att titta. Samma sak gäller för ditt hår: inte varje blond nyans passar din underton. Genom att bestämma din underton, du vet bättre vad färger du att det ska se strålande. Du kan bestämma din underton bäst i dagsljus eller naturligt ljus genom att köra några tester. Om du har smink på, kan du dra av denna ganska så att din underton syns tydligt.

Kontrollera dina handleder

Titta på venerna enligt dina handleder. Är de blå eller grön? Om dina ådror verkar mer blå, har du förmodligen en cool underton. Om dina ådror ser grön, du är en varm typ. Det är inte som om venerna i varma typer är gröna. De vener visas grönt eftersom du ser dem med en gul hud. Gul + Blå är i själva verket grönt. Har du blågröna ådror? Då är du en neutral typ.
Passar guld eller silver med dig?

Guld eller silver?

Fundera på om du ser bättre ut i guld eller silver smycken. Kvinnor med coola undertoner ser bättre ut med silversmycken och kvinnor med varma undertoner i guldsmycken. Det är ofta svårt att avgöra om guld eller silver smycken du är bättre eftersom människor har ofta en förkärlek för guld eller silver. Test ännu vad bättre skick genom att hålla ett silver eller guldsmycken på halsen.

Bränn snabbt?

Din hud blir gyllenbrun eller bränna lätt i solen? Om din hud blir gyllenbrun snabbt och du inte bränner snabbt faller dig i det varma kategori.
Cool typer oftast bränner lätt i solen. Kvinnor med blek hud kommer helt enkelt att bränna upp, medan kvinnor med medel hud kommer att bränna och sedan brun. Ändå båda hudfärger har en kall underton.

Den vita tyger testet

Ta en vit sjal, skjorta eller om du inte har ett hus vit A4. Håll det nära till halsen och titta på din hud. Om din hud har en gyllene eller grön glöd, du är en varm typ. Har din hud en mer rosa eller blått sken då är du en cool typ. Fundera över vad vita kan vara bättre. State squat vit bra? Då är du en cool typ. Om vit kräm dig rätt, du är en varm typ. Du kan prova samma sak med mörka färger som svart och brunt. Svart är bättre att kyla typer och brunt i varma typer. Praktiskt tips att komma ihåg när du köper kläder.

Ta reda på vilka färger ser bra ut på dig

Vissa färger gör du ser väl en gång. Om färgerna med en gul bas som orange, brunt och rött varm vältränad du, är du antagligen en varm typ. Suit med en blå basfärg såsom blått, grönt, rosa och blått rött till att du då är förmodligen en cool typ. Dessa färger kan också komma tillbaka i dina kläder och smink.
Stem makeup av din underton

Jämför dig själv med en känd person

Titta på utseendet på kändisar och hitta likheter med dig själv. Till exempel, Scarlett Johannson, Kim Kardashian och Kelly Rowland coola undertoner. Jennifer Lopez, Nicole Richie och Cameron Diaz har varma undertoner. Om du vet vilken kändis ser ut som du, kan du omedelbart kontrollera vilka färger du är bra och vilka som inte. Dessutom kan du få en hel del tips genom att titta på stjärnorna med samma undertoner.

Din naturliga ögonfärg och hår

Din naturliga ögon, kan hår och hudfärg berätta vilken typ du är. Personer med svart, brunt eller blont hår med blåa, gröna eller grå ögon har en cool underton. Personer med svart, gyllenbrun, kastanjebrunt, gyllene blond eller jordgubb blont hår med mörkbrunt, bruna eller nötbruna ögon har en varm underton. Baserat på dessa tre element kan du också bestämma vilka hårfärg passar dig om du vill färga håret.
(0)
(0)

Kommentarer - 0

Inga kommentarer

Lägg till en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tecken kvar: 3000
captcha