Hud Spots: vad som är vad? En beskrivning

Verner Lundin Mars 9, 2016 Hälsa 19 2
FONT SIZE:
fontsize_dec
fontsize_inc
Hud Fläckar finns i alla former och storlekar. Mole, fräken, födelsemärke, pigment plats, finns det ingen hud som visar ingen fläck. Ibland kan de vara, ibland de har gått. IPL och laser är mycket välkända metoder, men det finns fler metoder, som ibland mycket mindre drastiskt. Här kan du läsa mer om det, och följer en "beskrivning" av gemensamma fläckar.

Bleknings kräm

Tanken bakom huden blekning grädde liknar den hos kemisk peeling, även om operationen mindre drastiskt. ?? Slip ?? komponenter bildas ett lager bort från huden. Det finns tre grupper av blekmedel. Det finns varianten används av dermatologer och plastikkirurger, dessutom finns det krämer som erbjuder kosmetika hus och slutligen finns det de mer tvivelaktiga blekmedel. Blekning krämer från de medicinska vinkel böckerna ofta goda resultat i fräknar, melasma och andra former av fläckiga pigmente. Dessutom är de relativt billigare än många andra fläckar fighters ?? ??. En hel del mindre djupgående fungerar en kosmetisk kräm. Som mest kan du förvänta sig resultat i svag missfärgning. Och slutligen en varning mot under disk krämer som ?? ?? säljs. Dermatologer tyder på att de inte bara kan producera konstiga effekter, men också kan vara direkt farligt!

Kosmetisk tatuering

Kosmetisk tatuering bygger på samma princip som den berömda tatuering tekniken. Ffor pigment en fin nål förs in i huden, i det här fallet, en färg som är så lik som möjligt den naturliga. En metod som är olämpliga för de flesta mullvadar och födelsemärken, men möjligt är lämplig för bland annat vin fläckar. Ibland metoden även appliceras på huden sjukdom vitiligo, men kom ihåg att vitiligo vanligtvis expanderar och då effekten tyvärr bort eller otillräcklig. Om du tar en expert i armen för behandling, är kosmetisk tatuering en säker behandling. Tyvärr finns det en prislapp att särskilt gälla större
ytor.

Kamouflage

Det är faktiskt inte en behandling, men en lösning för dag-till-dag vitiligo-, vin och pigmentering försvinner ur sikte: kamouflage. Då du inte har något emot bara ett kamouflage pinne. Det finns resurser som smetar, vatten och simning är resistenta, och fläck rättvist att bra kamouflage. De är också där för både kropp och ansikte. En inte alltför stor plats kan du lära dig att kamouflera sig. För tuffare fläckar kan du söka råd och vägleda dig i att ta de första stegen. Du bestämmer tillsammans med en specialiserad hudläkare eller kosmetolog bästa färg, och undervisar ansökan.

Med vem?

Med ovanstående behandlingar och behandlingar som nämndes i andra artiklar från den publicerade Mariawrites postheadericon serien, är den globala uppräkning komplett. Men vem kan du vända dig till? Det finns sjukhus med en avdelning för dermatologi och / eller plastikkirurgi, behandlar fläckar som av medicinska skäl bör försvinna. Men för en mer medicinsk kosmetisk behandling, kan du inte nödvändigtvis gå dit. Privata kliniker i den kosmetiska aspekten är den dagliga verksamheten. En förnuftig försiktighetsåtgärd är att det du hittar någon som kan göra anspråk på att vara officiellt hudläkare. Titeln kosmetiskt båda kirurger är i själva verket ibland utförs av någon som inte känner till saken! Informera dig själv så kan göra något bra för din behandling, till exempel när någon nära dig, och ägna särskild uppmärksamhet åt de kvalifikationer utövaren.

Kan jag få en plats?

För att understryka det faktum att platsen även kan vara roligt och unikt, något om roliga fläckar ?? ??. Tänk på några fräknar runt näsan eller en sexig mörk vacker plats á la Marilyn Monroe och Cindy Crawford. Det finns ganska inser vad den här saken med en kajal eller med en ögonbrynspenna. Förresten, det finns medicinska-kosmetiska institut som gör en rolig plats som skall betalas genom en tatuering teknik. Det är ganska plats på lång sikt ...

Stain och förklaringar

FÖDELSEMÄRKE
Vad? Missfärgning och / eller förtjockning. Ofta ytliga, ibland djupare in i huden. Hur ser det ut? Annorlunda. Stor eller liten, oregelbunden, kött-färgad, gulaktig, ljus eller mörkbrun till svart, rödaktig eller blåaktig. Detta kan inträffa var som helst på kroppen. Hur kommer det sig? Denna plats är, som namnet antyder, medfödd. Orsaken är proliferation av hudvävnader, eller överdriven pigmentering, och som orsakar är sällan, koncentration av blodkärl. Vad hjälper det? I samråd med läkare, kan du få dem bort plats, till exempel genom att skära, om det behövs. Är det dåligt? Oftast inte. Men, kan det ibland rastlös eller skadlig, eller ange sjukdom.
Melanom
Vad? Malignt födelsemärke Hur ser det ut? Kan se ut, eller starta som en vanlig mullvad. Oregelbunden form och färg, ofta rastlös. Speciellt på underarmar, ben, men kan vara var som helst, även på tå. Möjliga färger: svart, brun, liksom rött, lila, blå, grå, vit eller en blandning av nyanser. Hur kommer det sig? Ärftlighet, eller solbränna som barn. Många födelsemärken innebär också större chans att man går rätt lögn ?? alla förblir små födelsemärken ofta tyst. Vad hjälper det? I samråd med läkare bortskuren. Är det dåligt? Om du får det tidigt är oftast inte. Vid sådd tyvärr farligt eller dödligt.
FÖDELSEMÄRKE
Vad? Missfärgningar genom lottning / utvidgade blodkärl Hur ser det ut? Om en rosa till lila fläckar Hur kommer det sig? Medfödd eller uppstår spontant. Men är inte ärftlig. Vad hjälper det? Laserbehandling är ett allmänt använt verktyg. Eller tatuering pigment. I extrema fall, hudtransplantation. Är det dåligt? Nej.
Vitiligo
Vad? Pigmentceller försvinner, och det på grund av ditt eget immunsystem. Hur ser det ut? Dessa är vita fläckar som förekommer främst på ansikte, händer, fötter och runt könsorganen. Hur kommer det sig? Ingen pigment är mer. Vad hjälper det? Pigment kan aktiveras med UV-ljus. Hudtransplantation används även i vissa fall. Kosmetisk tatuering arbetar för att förbättra hudens färg. Tyvärr, vitiligo än på andra håll dyka upp igen. Är det dåligt? Inte farligt men anmärkningsvärt, särskilt på mörkare hud. Så kan vara psykologiskt svårt.
Graviditet mask
Vad? Missfärgning på grund av ökad pigment Hur det ser ut? Om en färgad mask ?? ?? på pannan näsan och kinderna Hur kommer det sig? Hormoner. Vid graviditet, men också vid användning av p-piller och hormonella läkemedel helpl Vad är det? Vänta och se, det ofta försvinner när hormonerna varva ner. C.q. stoppa p-piller. Även blekning krämer eller laser arbete. Du förhindra värre med solskydd. Är det dåligt? Nej.
  Like 0   Dislike 0
Kommentarer (2)
Kjellbjörn Ekdahl
  Like 2   Dislike 0

Jag då och då en lila fläck på min haka. I veckan en storleken på en krona. Ta vänster efter två dagar. Sedan i förrgår fick jag igen lite längre till höger på min haka storleken på en euro. Det gör inte ont och jag känner ingenting när jag trycker på. Vad är detta?

Dinna Eklund
  Like 4   Dislike 2

Marieke dag, som inte låter i mina öron som något som jag kunde ta hem från min kunskap om kosmetiska problem. Jag är ingen läkare - så mitt råd är fortfarande släppa bara för att vara säker, så han / hon kan mer vertellen.Groeten, Maria

Lägg till en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tecken kvar: 3000
captcha