Hubelino: I Duplo stil bygga den finaste marmor kör!

Vi vet alla Duplo, Lego för små barn. Även kulor har alla någonsin gjort. Hubelino ger båda tillsammans och lämnar dig med Duplo-stil block bygga de största och märkligaste marmor spår. Hur väl denna idé genomförs, vilka möjligheter, vilka kostnader de olika uppsättningarna och denna leksak är också något för ditt barn? Patenten har löpt ut tidigare vilat på Duplo block. Så nu kan andra företag också göra anteckningar på marknaden exakt samma dimensioner som Duplo. Så du kan då också kombinera de olika blocken tillsammans. Priset för denna oäkta Duplo är ofta mycket lägre än den verkliga Duplo. Olyckligtvis vanligtvis gäller det också för kvaliteten på dessa imitation produkter främst från Kina.

Hubelino: kvalitet och original

Hubelino emellertid en positivt undantag. Varumärket kommer från Tyskland och passar perfekt med den verkliga Duplo. Både när det gäller färger som används och sundheten blocken. Blocken kan kombineras utan problem med Duplo block. Och uppsättningarna är särskilt intressant med komponenter för en boll bana som Hubelino i intervallet.

Marmorspår Hubelino

Den Hubelino marmor spåret består av alla spårkomponenter, där du kan bygga din egen marmor springa.
Det finns flera olika spårdelarna. De viktigaste är:
 • En kort rakt spår
 • En lång rakbana
 • En 90 graders böj
 • En 180 graders böj
 • En medellång rak sektion höjdskillnad
 • En korta änden jobb

Med alla dessa webbdelar, kan du bygga någonting. Eftersom du kan placera livdelarna igen Duplo block, kan du göra mycket med höjden. Du kan Marbles alltså exempelvis tillåta en bit fritt fall. Hastigheten på kulorna kan således öka betydligt. Det är en verklig konst att utforska gränserna och försöker till exempel för att uppnå högsta möjliga hastighet.
Fyra modellstrukturer Hubelino. Planerna kan hittas på webbplatsen.

Enkelheten av konceptet

När du ser bilder eller videoklipp från Hubelino, kanske du undrar, varför inte här mycket längre existerar. Idén är mycket enkel och passar mycket bra in i begreppet Duplo. Med en starter Hubelino kan du få praktisk utan du det egna dubbletter krävs. Men just när du kan bygga de bästa marmor spår den kombinerar med sin egen kopia. Tack vare det enkla sättet att bygga med Duplo är också en marmor spår konstruktion härligt enkel. Ändå systemet erbjuder många möjligheter att bygga alla typer av strukturer och sysselsättning i marmor och vara kreativ.

Vad Hubelino apparater är det?

Det finns ett antal olika uppsättningar. Du kan dela uppsättningar faktiskt i två typer: sätter endast Banelement och uppsättningar där du också får regelbundna rektangulära block med. Ha tillräcklig Duplo, sedan en uppsättning med endast Banelement förmodligen mer attraktiv. Dessutom Banelement har alla en grundfärg röd, gul, grön eller blå. De vanliga rektangulära block i botten apparater är alla vita. Det i sig är ganska trevligt, eftersom bara Duplo vit färg inte så vanligt. Och bygga en enorm marmor springa, sedan själva strukturen kommer att vara vita och färgutskrifter. Du ser också detta i den officiella bilder av Hubelino själv.
Följande Hubelino uppsättningar kan erhållas:
 • 85-bit startpaket - ?? 59,99: 43 vita block, 34 spårsektioner, sju kulor och en basplatta
 • 106-bit grundläggande uppsättning - ?? 79,99: 65 vita block, 34 spårsektioner, fem kulor och andra basplattor
 • 30-delat set arbetstillfällen - ?? 24.99: 27 spårsektioner och tre kulor
 • 50-delat set arbetstillfällen - ?? 39,99: delning 45 jobb och fem kulor
 • 120-bit uppsättning jobb - ?? 89.99 75 spårdelar och 15 kulor
 • 33-kort expansion - ?? 29.99 30 spårsektioner och tre kulor
 • 105-bit kvarter set - ?? 29.99 100 vita block och fem kulor

Den 50-delars set med jobb
Den 106-bit grundläggande uppsättning
Innehållet i 33-kort expansion
Innehållet i 120-bit uppsättning jobb
Byggstenarna och remspartier är av olika storlek och form. De olika typerna av spårdelarna som du kan få är inte densamma i varje set. Det finns en skillnad mellan 1st och 2nd generation uppsättningar. I 1: a generationens apparater är sex olika typer av arbetsdelning. I 2: a generationens set Men kan du också hitta ett antal olika formade spårdelarna. Expansionen 33-kort består just spåra endast delar av att nya arter. Denna expansion set är speciellt användbar för personer som redan har en 1: a gen set. För exakt information om vilka delar som du hittar i ett set, kan du konsultera webbplatsen Hubelino.

Konstruktionsritningar av Hubelino

I rutan hittar du en liten bok som innehåller bilder av marmor spår som du kan bygga. Den visar också vilka delar du behöver för varje marmor spår. Har inte tillräckligt av det, kan du på platsen för Hubelino hittar detaljerade konstruktionsritningar. På webbplatsen hittar du en mening till detta är att bygga varje marmor körs i små steg. Precis som är fallet även med Lego. På varje sida markeras tydligt dessa platser nya spårsektioner och block måste placeras. De tidigare placerade delarna är lätta färgade för att ange skillnaden med de nya delarna.

Vilka är nackdelarna?

Den största nackdelen med Hubelino är förvisso priset. Som med Duplo är priset på en uppsättning fastämne. Och särskilt när du verkligen vill leva i, har du några billiga set förmodligen inte tillräckligt. Köpa flera uppsättningar, har priset varit igång ordentligt.
En ytterligare viktig nackdel är användningen av kulor. Därför är denna Duplo varianten inte lämplig för mycket små barn. Barn för vilka kulorna är en fara, förmodligen inte ens kommer ihåg fortfarande bygga en marmor springa. Men ett fyraårigt barn utan tillsyn leka med kulor, som kryper en yngre bror eller syster på golvet är inte särskilt klokt. Tillverkaren ger minst tre år. Kanske är rymliga, men kulorna är definitivt inte lämplig för barn och mycket små barn.
En annan nackdel är språket. Allt är på tyska, men lyckligtvis du har i praktiken inte riktigt besväras av det. För att ta reda på en plats och en annan siffra, kostar det möjligen lite mer ansträngning. Slutligen finns det tillgängligheten av uppsättningarna. Online de kan hittas, men de är inte i den genomsnittliga leksaksaffär. Detta kan naturligtvis, ändras över tiden.

Slutsats


Hubelino har utformat denna modulära marmor kör en mycket trevlig produkt i handen. Kvalitet och utseende av delarna är utmärkta. Planerna hjälper dig att snabbt bygga vackra bilar och är mycket tydligt utformade. Denna boll, kommer även äldre barn fortfarande kraftigt njuta byggnad med dubbletter. Priset är inte anbud, men i linje med vad vi förväntar oss av sann dubbletter. Precis som Duplo, kan dessa leksaker också långvariga och kommer även fortfarande vara säljbar efter några år. Kort sagt: en stor innovativ produkt som är definitivt värt att titta på en gång.
(0)
(0)

Kommentarer - 0

Inga kommentarer

Lägg till en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tecken kvar: 3000
captcha