Hästar: bygga en stabil

I Nederländerna ett stort antal häst ägare. En stor del av dem vill bygga sina egna stall. De bör ta hänsyn till ett antal saker. Det bör finnas tillräckligt utrymme och ventilation för hästen. Du kan bygga en stabil prefab. Om du vill göra det billigare, kan du köpa en andra häststall. Tänk på att du måste ansöka om bygglov. Läs allt om det i den här artikeln. Det finns många människor i Nederländerna med en häst och en stor del av dem vill bygga sina egna stall. Nederländerna har ungefär åtta hundra tusen människor engagerade i ridning. Det uppskattas att omkring tre hundra tusen av dem har sin egen häst. Det är två procent av den holländska befolkningen. Dessa hästar uppstallade på olika platser. I stor utsträckning de har hittat skydd med mer än femtio-fem tusen ryttare företag. En del av de statliga hästar på gårdar med bönder. Igen i en annan del står i dess egna stall. Särskilt människor som har råd ha som att bygga sin egen stabil.

Vad bör man tänka när man bygger en stabil

Om du vill bygga en stabil, bör du överväga flera saker. Först och främst är det viktigt att det finns tillräckligt med utrymme för hästen. I detta område finns det inga rättsliga krav. Samtidigt emellertid garanteras att hästens välbefinnande garanteras. Genom inspektion, och i framtiden genom så kallade djur poliser hålls regelbundet kontrollerar på ridskolor och privata ägare för att se om hästen är väl omhändertagna. Förutom tillräckligt utrymme du behöver för att hålla i åtanke också att det är ett bra exempel, utgödsling och ventilation. Vilddjuret måste ges en god vattning, så gör byggandet av en bra vattenförsörjningssystem. Dessutom, för vintern uppvärmning viktiga

Stallet uppförande av prefabricerade

Du har flera alternativ om du vill bygga en stabil. De flesta människor bygga upp en stabil bredvid eller bakom deras hus. Alternativt, om du äger en bit av betesmark för hästar, för att bygga stallet där. Du kan välja att ta på en helt ny stabil. Det finnas höga kostnader. En annan möjlighet är exempelvis att bygga in en häst box i en existerande byggnad. Bara se till att det finns tillräckligt med utrymme. En tillfällig lösning skulle kunna vara ett mobilt häst. Dessa används främst till exempel i tävlingen eller om odjuret tillfälliga tjänster kan vara, men det skulle kunna tjäna som en tillfällig nödlösning. Du kan också bygga en stabil prefab. Den består av separata komponenter som måste sättas ihop. En sista möjlighet är att köpa en andra häststall, till exempel via Marketplace. Som du kan ta isär och bygga nytt. UI måste då lägga en bra golv.

Bygglovsansökningar för byggandet av ett stabilt

När du bygger en stabil, måste du också ansöka om bygglov från kommunen. Som nu kallas miljötillstånd. Det kan mycket väl vara så att kommunen vissa krav där en häst stabil för att möta, så gärna som att avancera. Ibland måste tillämpas om inget tillstånd har redan återspeglas i zonindelning att bygga en stabil. Du behöver vanligtvis att lägga fram planer när du ansöker om tillstånd. Var mer att ansökningsprocessen kan ta flera veckor till månader. Tar hänsyn till detta i din planering där. Det är också möjligt för grannar att invända mot ansökan.
(0)
(0)

Kommentarer - 0

Inga kommentarer

Lägg till en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tecken kvar: 3000
captcha