Håravfall: skallighet hos män

Håravfall och skallighet kommer med en hel del män full. Ändå kan uppfattas som mycket irriterande. I den här artikeln beskrivs orsakerna till håravfall och ger tips för att förhindra eller motverka håravfall. Det finns också metoder i den ursprungliga hårfäste kan återhämta sig lite, som hår transplantationer. Det billigaste sättet att ta itu med håravfall och skallighet är bara acceptera det! Men det är lättare sagt än gjort.

Orsakerna till håravfall hos män

Den vanligaste orsaken till håravfall hos män är ärftligt håravfall. Detta är en form av håravfall som är genetiskt bestämd. Det börjar ofta med inlopp i fronten och en ytterligare vikande hårfäste. Även på kronan, är håret ofta tunnare. I vilken ordning och i vilken hastighet det är, är individuell och det är omöjligt att förutsäga. Orsak till ärftligt håravfall är hormonet DHT. Om en stor mängd av detta hormon i hårbotten, kommer det att påverka hårrötterna och gör det till att livscykeln för varje hår förkortas, med den följden att håret kortare livslängd och sedan faller ut. Detta säkerställer skallighet hos män. Den håravfall i denna form, dock begränsat till toppen av huvudet. Den "kröna hennes kvarlevor.
Diffust håravfall är en form av håravfall där håravfall är spridd över hela hårbotten. Orsaker till diffusa håravfall kan vara anemi, kirurgi, olyckor, stress och hög feber. I detta fall är sålunda tillräcklig för att motverka de orsaker som har nämnts ovan förlust av hår.
Alopecia areata manifesteras genom ett eller flera runda kala fläckar i hårbotten. Orsakerna är inte helt klarlagd men tros också fäst en ärftlig faktor spelar en viktig roll.
I den här artikeln kommer vi att diskutera på tips från ärftligt håravfall.

Tips för håravfall

På Internet erbjuds väldigt många produkter som alla hävdar att de kan stoppa håravfall. Vetenskapliga studier har visat att endast ett fåtal produkter verkligen är effektiva mot håravfall.
  • Finasterid. Detta är ett läkemedel som minskar produktionen av DHT hormon. Finasterid finns på recept. Vetenskapliga studier har visat att läkemedlet är effektivt mot håravfall, och ibland till och med medger återväxt. Drogen har ett antal biverkningar som människor är väl medvetna om borde vara! Allemansrätten även historier om att fortsätta efterverkningarna av Internet runt tidigare finasterid användare som inte nämns i bipacksedeln. Informera sig! Så innan du börjar finasterid.

  • Minoxidil. Detta är en hårväxt medel som måste masseras in i hårbotten. Den 2% minoxidil lotion är receptfritt på apotek. Den 5% minoxidil versionen är ännu effektivare, finns det dock en läkarrecept krävs. Genom apotek, är det också ganska dyrt att köpa. På eBay, är produkten också erbjuds. Produkten har få biverkningar och är relativt säker att använda. Det är i första hand avsedd att tillämpas på kronan och det är mindre effektivt mot en accelererande gränsen.

  • Ketokonazol. Detta är en komponent som i vissa schampon såsom Nizoral Roos Cure och bearbetas. Denna ingrediens är vetenskapligt bevisat att det förhindrar håravfall, och befintliga hår tjocknar. Dessa schampon är bara på apotek till salu.

Dessa tre medel är typiskt de vanligaste lösningarna för håravfall. , Internet erbjuds också produkter som Alopesan 400 för att förhindra håravfall. Den aktiva ingrediensen i detta piller är Saw Palmetto. Detta är en växt som är att bekämpa håravfall. Men några vetenskapliga studier om detta läkemedel och erfarenhet med Alopesan 400 användare varierar också kraftigt.

Hårtransplantation

För att få den ursprungliga hårfäste lite tillbaka kan välja en hårtransplantation. Det finns två metoder inom hårtransplantation. Dessa är FUT-metoden och FUE metoden. I FUT metod kan få en remsa av hud ifrån henne krans. Man får hårstråna bort från denna remsa av hud och flytta håret till skalliga området. Denna metod lämnar ett ärr storleken på ett streck. Här ser man ingenting av det, eftersom det växer bara över henne.
I FUE metoden, hår hämtas från hennes krona och flyttade till skalliga området. Denna behandling tar längre tid och är, naturligtvis, också dyrare. FUE metoden tillåter små vita ärr efter storleken på en punkt.

Yttersta spetsen mot håravfall

Sätt såsom en hårtransplantation är naturligtvis mycket dyra och inte alla har lösningen. Dessutom är det obekvämt för vem som helst att ta medicin, som annars inte omfattas av försäkringsgivaren. Därför, den yttersta spetsen mot håravfall: bara acceptera det. Detta är lättare sagt än gjort, men bara titta runt hur många skalliga män inte gå omkring där. En skalliga huvud kan även vara bra! Lycka till med ovanstående tips!
(0)
(0)

Kommentarer - 0

Inga kommentarer

Lägg till en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tecken kvar: 3000
captcha