Här är vad man ska äta är på semester i Paris

Mattie Schauman Februari 27, 2016 Miscellanea 12 0
FONT SIZE:
fontsize_dec
fontsize_inc

Paris, kärlekens stad, vagga konst och romantik ...
Besök en av de vackraste huvudstäderna i Europa, som Paris, är utan tvekan en underbar upplevelse, men du måste veta innan seder och bruk.
Förutom de sevärdheter och attraktioner som är typiska för staden, är det en bra idé att fråga om vilken kurs för att äta på den plats som vi kommer att besöka, för att göra vistelsen roligare.

I det franska köket

Franska köket är förenlig med en sund och balanserad kost. Matportioner, i själva verket är vanligtvis små och detta gör oss väl för att undvika stora livsmedels binges.

UPPSTART

I stället för stekt aptitretare och högt kaloriinnehåll, erbjuder franska köket alternativ baserat på råa grönsaker, såsom sallad och vinägrett, gröna bönor toppad med ett duggregn av olivolja och basilika eller rostade eller grillade grönsaker, som tomater, aubergine och potatis berikade med en tung stänk av örter.

SOPPOR

Soppor, minskade på olika sätt, är en viktig utfodring franska.
En av de mest kända är Fisksoppa i den franska Provence, kallas bouillabaisse. Sedan finns de vanligaste vegetabiliska soppor, bönor, squash, zucchini, gröna bönor, tomater.

Fisk och kött

Om du älskar fisk, kan du njuta av en hälsosam måltid med tonfisk, lax, torsk eller makrill. Franska köket erbjuder recept för bakade fisk, kokt, grillad med citron och kvistar färska örter.
När det gäller kött, erbjuder franska köket läckra rätter såsom coq au vin. I Frankrike, de äter också vaktel och duva.
Om man i stället, älskar dig nötkött, fläsk eller lamm, beställa små snitt med massor av grönsaker. Undvik dock högt kaloriinnehåll såser och kryddor.

PASTA

Även fransmännen äter pasta. Ett exempel erbjuds av pennor med aubergine och tomatsås, ett recept särskilt utbrett i parisiska bistroer.
En mycket populär maträtt i Frankrike, är ratatouille, ett livsmedel i Provence baserat på stuvade grönsaker, såsom pumpa och aubergine.

DESSERT

Desserts parisare erbjuder ett brett utbud av möjligheter och godhet, med början med de fantastiska persikor förlorade.
En annan mycket populär dessert består av päron, äpplen, bananer doppade i grekisk stil yoghurt.
Men de som inte älskar godis kan alltid välja den klassiska fruktsorbet eller bara en platta med färsk frukt som ger en speciell touch till måltiden.

  Like 0   Dislike 0
Kommentarer (0)
Inga kommentarer

Lägg till en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tecken kvar: 3000
captcha