Här är hur man känner igen symptom på diabetes

Tue Sandin April 24, 2016 Hälsa 6 0
FONT SIZE:
fontsize_dec
fontsize_inc

Att känna igen symptomen på diabetes är mycket svårt: det är en sjukdom som i de flesta fall, kommer med effekter oklara och lätt förvirrad.
Men om inte omedelbart igen, hotar diabetes att bli riktigt farligt och äventyra funktionen av hela kroppen.
Här är alltså vad är varningssignaler som ska få oss att tänka att vi är i närvaro av diabetes. Tillvarata signalerna i tid, kunde vi detektera sjukdomen i tid.

Ner i vikt utan ANLEDNING

En av de första signalerna i samband med sockersjuka, utgöres av viktminskning. Om du inte följer en diet i synnerhet och då kan du inte tillskrivas någon uppenbar anledning till viktminskning, kan du vara i närvaro av diabetes.

Polyuri

Ett annat tecken på diabetes, kanske det mest uppenbara, är urinera oftare än tidigare. Denna nya tillstånd, som kallas polyuri, är ett tydligt tecken på att ska få oss att tro att det är något fel.

SETE

Personer med diabetes tenderar att dricka mycket ofta, under hela dagen.
Detta händer eftersom kroppen förlorar vatten, på grund av polyuri och sedan han behöver för att återinföra genom elnätet.

PROBLEM VIEW

Om synen blir otydlig och vi ser synbesvär, är det troligt att nivån av glukos i blodet ökar, vilket gör dessa irriterande visuella upplevelser.

UTSEENDE AV fläckar på kroppen

När mörka fläckar börjar visas på kroppen, vanligtvis runt halsen, är det en signal som indikerar närvaron av diabetes. I detta fall svarar kroppen till en förlust intensiv insulin, generera flera pigment.

UTMATTNING

Plötsliga och ofta drabbas av trötthet och utmattning under dagen, kan tyda på förekomsten av diabetes.

BERÖMMELSE

Personer med diabetes tenderar också att äta mycket och ofta. Detta fenomen, som kallas polyfagi, leder till sluka mer mat och ofta resulterar i viktökning.

SÅR

Ett säkert tecken på diabetes är när sår, skärsår och repor inte läker lika snabbt som det borde.

Urinvägsinfektioner

Personer med diabetes tenderar också att drabbas av återkommande infektioner som främst påverkar könsorganen och urinvägarna.

Stickningar FREKVENT

En annan omisskännliga tecken på diabetes, är förknippad med diabetesneuropati ändring funktionerna hos de nerver som orsakar mycket obehagliga känslor i armar och ben, såsom stickningar eller återkommande kramper och konstant smärta och konstant.

  Like 0   Dislike 0
Kommentarer (0)
Inga kommentarer

Lägg till en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tecken kvar: 3000
captcha