Här är den soppa som Battles Baksmällan


Det kallas jak-a-mein är det en rik och välsmakande soppa östra, kunna bekämpa en baksmälla.
Han är övertygad om professor Alison Mitchell vid University of California, som har studerat fördelarna med denna soppa med tusen helande egenskaper.
Mitchell säger att jak-a-Mein innehåller den perfekta kombinationen av mineraler, proteiner, kolhydrater, som kroppen behöver för att återhämta sig från en baksmälla. Effekterna av berusning är olika och irriterande, som sträcker sig från den klassiska huvudvärk, uttorkning, magkramper, surheten i magen, kräkningar, yrsel, dåsighet.
Mitchell har definierat baksmälla ", en riktig storm metabolisk" från toxiska effekter framgår att vår kropp genomkorsas av en stor mängd etanol och av ett stort antal ämnen som förekommer i alkoholhaltiga drycker som konsumeras.

Soppan jak-a-mein nu blivit ett av de mest populära rätterna i New Orleans, enligt en populär legend fördes till staden av soldater som kämpade i Koreakriget och kunde därför att uppskatta dess läkande egenskaper .

Även soppan har något magiskt variant den innefattar främst av kött, salt, sojasås, buljong, nudlar, kokt ägg, grön lök.

Enligt experten Mitchell var och en av dessa ingredienser innehåller egenskaper "mediciner" för anti baksmälla. Exempelvis äggen tillåter dig att ta bort acetaldehyd från kroppen, hjälper vitamin B1 för att förhindra ansamling av glutarat, ett ämne som orsakar huvudvärk medan sparris är ett botemedel särskilt användbart i fallet med baksmälla.
Förutom soppan till jak mein finns det andra typer av soppor och brodaglie, matris östra, kan bota baksmälla. Och "gäller till exempel den mexikanska Pancita eller ukrainska borsjtj. Det senare är en soppa med rödbetor, tomatpuré och lägga till gräddfil, kefir, rädisor, persilja och kokt ägg.
Det finns alltså även andra metoder, den vanligaste, för nykter. Bland dessa, ofta rekommenderar vi konsumtionen av mjölk eller vatten.
Konsumtionen av färsk frukt kan vara särskilt användbara. Till exempel kan fruktjuice komplettera de vitaminer och socker förlorade och bananer rekonstruera förlorade kaliumreserver, vilket ger även andra ämnen.
Det måste dock undvika baksmälla efter konsumtion av stimulantia såsom te eller kaffe.

(0)
(0)

Kommentarer - 0

Inga kommentarer

Lägg till en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tecken kvar: 3000
captcha