Här maten Bandits Från diet, men fördelar för kroppen


Vilken diet föreslår alkoholkonsumtion? Vad nutritionist råd, patienten, äta stora mängder ägg?

Nyckelordet i alla dieter är "moderation", men det är specialister eller dieter som ger för avskaffandet av vissa livsmedelskategorier.

Och "gäller till exempel, vegankost som förbjuder konsumtion av kött eller protein diet som minskar förbrukningen av kolhydrater.

Och så lägger sig i oss tanken att vissa livsmedel är "giftiga" och skadligt för vårt välbefinnande.

Vad mer, för det mesta vi ignorerar helt dolda egenskaper hos vissa livsmedel som vi dock undvika dem eftersom vi känner mycket viktig och användbar för vår hälsa.

I själva verket finns det inget mer fel med det sätt att tänka. I själva verket vissa livsmedel som vi tänker på som skadligt för omhändertagande av de extra pounds, även kan vara till nytta.

Så vi måste förstå att vår kropp behöver alla näringsämnen: protein, kolhydrater, fett, vitaminer; att varje livsmedel öppnar en gruva som ägs och nyttiga ämnen till våra behov; att det inte finns någon skadlig mat, när de konsumeras med måtta.

Till exempel, visste du att gluteninnehållande produkter minskar risken för att utveckla sjukdomar som diabetes, hjärtsjukdomar, cancer och förebygga, dock viktökningen?

Även äggen, inte utgör en stor mängd mättat fett.

Potatis anses, av många, kalori: de i själva verket hjälpa till att fylla på nivåerna av kalium, vitamin C och kostfiber.

När det gäller frukt, förutom dess kända antioxidantegenskaper, minskar risken för att utveckla vissa typer av cancer och hjärtsjukdomar förutom att bidra till en sänkning av blodtrycket.

Sojabönor, emellertid, liksom för dess antitumöregenskaper, är också känd eftersom det minskar risken för att utveckla hjärtsjukdomar avsevärt.

Slutligen en parentes delvis förtjänar alkohol. Denna dryck är i allmänhet ses som starkt skadligt och destruktivt för hälsan.
I själva verket, när det tas med måtta, ökar alkohol nivån av det goda kolesterolet i blodet: vinet, till exempel, blodförtunnande och förhindrar inflammation och oxidationsprocesser.

(0)
(0)
Tidigare artikel Solpaneler köper gemensamt
Nästa artikel Tiel frukt corso

Kommentarer - 0

Inga kommentarer

Lägg till en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tecken kvar: 3000
captcha