Här har jag Metoder mer riskabelt att gå ner i vikt


Att förlora de extra pounds är viktigt, men det är lika viktigt att uppmärksamma de metoder som används.
Inte alltid dieterna blixtar som säkerställer hög effektivitet och säkerhet. Ofta fattas av en önskan att gå ner i vikt till varje pris, vi är inte medvetna om de risker och faror som vi står inför.
Konsekvenserna av en Crash Diet och fel är allvarliga, allt från håravfall, till fenomen av lös hud, uttorkning, förlust av muskelmassa, en riktig vitamin och näringsbrist.
Vilka är de mest bantningsmetoder följs? Vilka är riskerna?

MED viktminskning piller

Den diet piller är ett av de mest känsliga. År 1959, FDA, den amerikanska myndighet som ansvarar för livsmedelssäkerhet, godkänt ett läkemedel som kallas fentermin, en aptitnedsättande förskrivits till överviktiga patienter. Läkemedlet studerades just till att minska känslan av hunger och följaktligen kroppsvikten hos patienten. Efter framgången med fentermin, har de testats och marknads andra droger. Men i 2004 upptäcktes att en del av dessa åtgärder har orsakat allvarliga hjärtproblem och har dragits tillbaka från marknaden. Phentermine är dock fortfarande i produktion och försäljning.
Det finns alltså några piller som minskar upptaget av fett. FDA varnade nyligen om att använda dessa piller, av vilka många produceras i Kina. Vissa av dessa läkemedel, i själva verket innehåller sibutramin, ett ämne som, när det tas i stora mängder, kan leda till allvarlig hjärtsjukdom.

DIET LIGHTNING

Ett av de enklaste sätten att gå ner i vikt snabbt är diet blixt som lovar otroligt tunna på bara ett par veckor.
Experter säger att en hälsosam och balanserad viktminskning planer viktminskning på några pounds per vecka.
Vissa dieter blixt förbjuda konsumtion av fast föda, medan andra kräver ett dagligt kaloriintag riktigt lågt. Denna typ av kost kan leda till en rad biverkningar såsom näringsbrist, uttorkning, och trötthet.

Fettsugning

Slutligen, en del människor väljer att tillgripa själva operationen att gå ner i vikt.
Fettsugning är en av de snabbaste sätten att bantning och riskabelt. Det kan säkert hjälpa dig att förlora kroppsfett direkt, men det finns betydande risker. De fetter, i själva verket är bokstavligen sugs från kroppen genom ett rör. Bland biverkningarna av denna interventions nedgång fenomen lös hud och synliga ärr. Fettsugning, även det utgör inte en slutgiltig metod för viktminskning. Patienten, i själva verket kommer att behöva ändra sina matvanor, för att undvika en ny viktökning.

(0)
(0)

Kommentarer - 0

Inga kommentarer

Lägg till en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tecken kvar: 3000
captcha