How do you övervaka hälsa som du är SAHM

Li Hammarberg Februari 29, 2016 Hälsa 11 0
FONT SIZE:
fontsize_dec
fontsize_inc
Pennsylvania State University har upptäckt under en undersökning mellan 1979 och 1995 att mödrar som arbetar heltid är friskare än stanna hemma moms. De fann att mödrar som snart efter att ha barn igen gick att arbeta heltid hade en bättre psykisk och fysisk hälsa. Ofta var också mindre deprimerade än mödrar som hade full vårdnad om barnen tog. Är du Sahm det är så viktigt att övervaka din hälsa.
  • Varför stanna hemma mamma?
  • Varför arbetande mödrar är friskare?
  • Ribban för högt
  • Mödrar och långvarig influensa
  • Vad man ska göra när influensa

Varför stanna hemma mamma?

Det finns många skäl till varför kvinnor stannar hemma mamma. Ibland är det ett medvetet val, ibland är det mer eller mindre tvingad. Det är alltså att en kvinna måste vårdare för nära och kära som de bryr sig om har ett handikappat barn, eller att företaget hon jobbar för går i konkurs och de kan inte så lätt att hitta ett nytt jobb. Ibland är det en kombination av dessa. Om du tvingas stanna hemma mamma är att stanna hemma mödrar, i genomsnitt, är mindre hälsosamma och mer deprimerad dåliga nyheter. Lyckligtvis finns det sätt att hålla din hälsa så mycket som möjligt.

Varför arbetande mödrar är friskare?

Enligt professor Adrianne Fresch arbete är bra för din mentala och fysiska hälsa. Det beror på att du får ett jobb med kraft och övertygelse att agera på lämpligt sätt och effektivt i alla typer av situationer. Arbetande mödrar känna sig behövda och uppskattade mer och få en hel del energi från sitt arbete. Stanna hemma mödrar ofta har en sämre finansiell ställning och ofta måste ta itu med social isolering. Detta resulterar i belastning på, och är därför skadligt för hälsan. Kan en SAHM reflektera och inse att ditt arbete är bra, att du på ett lämpligt och effektivt kan bäras i alla typer av situationer än allt detta hjälper.

Ribban för högt

Det finns arbetande mödrar och stanna hemma moms som höjt ribban när det gäller utbildning satt ganska högt. Stanna hemma mödrar arbetar heltid på samma höga standard som de sätter själva. Chansen att de ?? en pedagogisk misstag ?? gör är större när en mor tillbringar mer tid med sina barn. Alltför krävande på din apparat själv producerar stress och kan leda till depression eller utbrändhet.
Stanna hemma Moms kan också sätta överdrivna krav på deras hushållsarbete. Eftersom hon är hemma, kan det förväntas att huset är helt ren vid alla tidpunkter och att hon skulle stå för alla hushållssysslor. Den perfektionist SAHM tror att varje dag de har att sätta en fullständig måltid på bordet, som är tillagad med färska, hållbara produkter. En färdiglagad måltid de inte kommer att välja och att hon inte tänka på att leverera dagligvaror.
Vill du SAHM din hälsa observera, försök att höja ribban mycket lägre. Kom ihåg att du behöver och ingenting som du inte får en löneökning när moderskap utför perfekt i dina ögon bedömning. Hemmet vistelse moderskap består av hundratals arbetstillfällen och du kan inte vara bäst i var och en av dessa uppgifter, särskilt om du kombinerar dem alla.

Mödrar och långvarig influensa

Mödrar som är anställda och har influensa kan besluta att kalla in sjuk. När det handlar om en dag som barnen normalt skulle gå till receptionen de kan själva kvar i sängen eller försöka sjuka ut på ett annat sätt. När en SAHM influensan, kommer de i allmänhet inte kunna ta med barnen till skydd. När det gäller mödrar som har sitt eget företag eller mödrar som har många ansvarsområden i sitt arbete för att stanna hemma moms en mycket svårare att ringa in sjuk. Speciellt när de har barn under fyra och trots att de får influensa är ett bud för kontinuerlig gjort dem liten chans att återhämta sig. Till exempel, en influensa varar längre och producera fler klagomål som leder till utmattning.

Vad man ska göra när influensa

Skulle du SAHM din hälsa observera, se till att du fortfarande adekvat kan uitzieken. Se till att du alltid har saker hemma som du kan enkelt och snabbt en varm måltid kan snickra ihop att du vet barnen gillar det. Tänk på en burk soppa måltid, färdiga pasta sås, korv smörgåsar och andra färdiga och färdigmat. Sätt barnen något mer för T.V. Be dina föräldrar, vänner, grannar eller andra familjemedlemmar att ansöka om en dag. Sätt dina barn i badet och gå sitta bredvid en stol. Ligg ner och försöka hålla barnen upptagna där. Prova ?? kväll mycket tidigt för att gå till sängs. Inse att dina barn kan bli sjuk snart och det kan vara så att de är lite svårare att bete sig, eftersom de inte är bekväm i sin egen hud. En lite ge och lite mindre strikt, eftersom de kanske inte vill äta sin mat kan inte skada och kan även förhindra krångel.
  Like 0   Dislike 0
Tidigare artikel Den blivande fadern
Nästa artikel Grupp bildning hos djur
Kommentarer (0)
Inga kommentarer

Lägg till en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tecken kvar: 3000
captcha