How do you bekämpa getingar, flugor, myror, myggor eller möss?

Reimar Åkerman Februari 27, 2016 Natur 9 0
FONT SIZE:
fontsize_dec
fontsize_inc
Wenceslas getingar, flugor, myror, möss, fästingar och förhindra myggor, du måste först veta vad de är intresserade av. I de flesta fall dessa djur letar efter mat, och att det i och hitta runt huset tillräckligt ofta. Skadedjur är emellertid förebyggas, ibland kontroll är inte alltid nödvändigt för att minska olägenheterna. Bekämpningsmedel är mest effektiva om du vet var och när du ska använda dem. Dessutom kan du begränsa mängden gift.

Mus

I sitt sökande efter mat och häckande, möss finns i huset. Dessa små varelser behöver inte mycket. De äter 3-5 gram av spannmål, baljväxter, ost, fett eller något liknande och kan överleva utan vatten. Fukten från strömförsörjningen är tillräcklig.
Med sin mjuka skelett, de passar genom hål 5-7 mm i storlek. Det betyder att de brukar hitta ett sätt att komma in. Möss kan klättra mycket väl och också komma genom taket.
Förhindra eller kontroll:
 • Berg mat i förslutningsbar metall, glas eller plast förvaringslådor.
 • Stäng hål och sprickor
 • Mer än allt i och runt huset väl.
 • Rengör noggrant, eftersom möss behöver bara några smulor.
 • Katter i grannskapet för att jaga möss

Om du vill slåss mössen med gift, bör du vet var boet är. Möss söker mat i en radie på 10 meter runt boet. Sätt dit muizenlokdozen.

Myror

Myror lever i stora grupper och har en drottning. Den myra drottningen tar hand om avkomman. Myror är hela dagen på jakt efter mat och särskilt gillar sötsaker. När scouterna finns bland myrorna mat, de lämnar en doft spår på väg tillbaka till boet. De andra myror följa spåret och öka lukt. Inom några timmar kommer du att ha en hel koloni av myror i huset.
Myror slåss
För att förhindra störande myror, är det viktigt att hålla rent huset väl. Stäng soptunnor alltför väl. Om myror är redan i huset, kan du ta bort doften genom rengöring med ättika. Ta bort utanför doften.
Fight en myra boet genom att kasta kokande vatten över den, inte vettigt. Den myra drottningen sitter djupt i boet och hon tar hand om avkomman. Vid den tid då vattnet når det, kyles den för mycket.
Med luktande ämnen såsom kaffe eller peppar du avbryter luktsinne av myror. Strö i närheten av myror.
Om du inte kan minska störande myror, myra pulver eller använd en lokdoosje att bekämpa myrorna. En lokdoosje detta är föredraget eftersom giftet förblir däri. Detta är säkrare runt barn och husdjur. Myrorna ta giftet tillbaka till boet och förgifta sig själva och andra myror. Placera lokdoosje vara på sträckningen av myror annars de gå förbi dem och det inte.

Getingar

Getingar fälla flugor och myggor och är därför mycket användbar. Ändå kan de orsaka en hel del besvär, särskilt i augusti månad. De lockas till sötma, ljus, trevliga dofter och ljusa färger.
Under våren larver av geting ut. De matas av arbetarna med protein från de tagna insekter. Larverna ger arbetarna här energi tillbaka genom frisättning av socker. I augusti, är socker går upp och getingar utanför boet i jakt på socker. Getingar Bon ofta kvar i marken, i träd eller buskar, under klinker och vägg hålrum.
Getingar kampen
Som med myror wasps har också ett antal scouter, som går på jakt efter mat. Om de hittade mat, de får å andra getingar.
Undvik getingar i din trädgård genom att:
 • Stora sprickor och hål för att täta
 • Mat och dryck häck
 • För att passa med färgglada kläder eller trädgårdstillbehör
 • För att passa med hjälp av lukter som parfym, hårspray och rakvatten
 • Först senare på kvällen för att bränna ljus eller ljus för att göra

I många geting fiskare godis att locka getingar, men detta bara för att locka getingar. Getingar fly från denna fångst getingar å andra sidan, att skapa mer föroreningar. Det finns också goda arbets geting fällor är tillgängliga. Getingar kan inte komma ut, så att de inte kan få de andra getingar.
En getingbo, behöver du inte slåss, men ett näste nära människor kan vara bättre avlägsnas. Kan göra detta, helst ett specialiserat företag.

Myggor

Myggor lägger sina ägg på ytan av stillastående vatten, är även en mycket liten mängd vatten tillräckligt. För utvecklingen av äggen kräver de kvinnliga mygga koncentrat. I sin strävan efter blod, går hon genom kroppslukt. Hon sätter människor och djur.
Undvik mygga
 • Placera skärmar på öppna dörrar och fönster
 • Smörj dig med ett insektsmedel
 • Häng ett myggnät över din säng
 • Undvik stående vatten och tomma krukor, fat, etc. efter varje regn

Sign

Logga främst i gräset och låg vegetation. De gillar en fuktig miljö i solen för att torka ut dem. Möss spridda karaktär, men även hundar kan ta dem i trädgården.
Undvik tecken
 • Inte underteckna en plåga genom att hålla gräset kort, torkar jorden ut snabbare vilket tecken är mindre benägna att överleva.
 • Över löv och ta hälften så banar grus på kanten av plantering och gräsmatta. Karaktär kan inte röra sig ordentligt.
 • Behandla hunden med en skylt slaying agent
 • Skydda dig väl, du borstar med ett insektsmedel.

Fly

Flugor kommer till ljus, värme och matrester utanför. De skiljer dofter dras bort tillåter andra flugor. Beroende på vilken typ av fluga är det lagt ägg i avföring, frukt eller på ruttnande kött. Äggen kläcks efter en dag och 10 dagar senare flyga nya flygande runt. Flugor finns överallt och kan därför infektera din mat med patogener. Även om de kan komma i stort antal, de inte lever i bon.
Förhindra fluga
 • Ofta komma flygande in genom öppna fönster eller dörrar. Detta kan förhindras genom att placera skärmar och skärmen dörrar.
 • Flugor lockas till mat lukter. Täck maten ordentligt, eller rensa upp och få ett rent hus.
 • Använd en flugfälla, flyga fram i ljuset och bli stöt.
  Like 0   Dislike 0
Kommentarer (0)
Inga kommentarer

Lägg till en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tecken kvar: 3000
captcha