House sälja med förlust: Vad ska du leta efter?

I den nuvarande bostadsmarknaden händer att ibland du inte kan sälja din lägenhet att hyra så snart du hade hoppats tidigare. Du har då valet att lämna huset till salu längre, tillfälligt välja två inteckningar eller att sälja ditt hem för mindre än marknadspriset. När du är tvungen att sälja din bostad med förlust, uppenbarligen har ekonomiska konsekvenser för återbetalning av skulden på din inteckning. Vad du ska titta efter i det här fallet?

Om du väljer att sälja din bostad med förlust?

När du flyttar till ditt hus försäljning för att köpa ett nytt hem, kan det hända att ditt hus inte säljs när du vill köpa ett nytt hem. Oavsett om du längre tid att betala dubbla bostäder på grund av ditt köp går att hyra. Du har då möjlighet att vänta längre, det begärda priset på ditt hem för att ställa eller välja att sälja snabbt till ett lägre pris än marknadsvärdet på din ägarbebodda. Eftersom att upprätthålla en bostad som innebär en längre tid att köpa är kostnaden kan vara bättre i vissa fall acceptera förlusten, så att du kan fortsätta. Även om din inteckning är högre än vad du får när de säljer huset.

Vilka är konsekvenserna av att sälja ditt hem med skuld?

När du säljer ditt hus till ett lägre pris än restvärde din inteckning du håller en restskuld. Som är ännu högre om du hade också betala köparens kostnader för alla nya hus med intäkterna. Här måste man ta hänsyn till det faktum att utbetalningen av dubbla bostäder din månatliga kostar pengar, liksom behovet av att bevara huset som är till salu. Hur avvägningen för dig personligen, kan du bäst i linje med din egen bank eller inteckning långivare. Det är viktigt att du vet exakt hur mycket du har ont i båda fallen för att betala av inteckningen och vad du behöver göra och göra ett bra val och för att täcka den återstående skulden.

Vilka är möjligheterna att finansiera en restskuld din inteckning?

När du köper ett nytt hem, är det möjligt att finansiera skulden på din inteckning och eventuella merkostnader för din nya inteckning köparen, om din inkomst tillåter. Om du inte vill att ett nytt hem eller köp måste du avgöra skillnaden från ditt sparande eller genom att ta ut ett personligt lån eller en flexibel kredit. Återigen är det viktigt att du vet hur mycket du kan låna på din inkomst och de månatliga betalningar på räntor och amorteringar av detta nya lån kommer att föra med sig. Det kan inte skada att begära flera offerter i det här fallet, så du väljer lån med låga räntor och villkor som är förenliga med din personliga situation.

Vad bör du tänka på när du säljer din bostad med förlust och finansieringen av denna skuld?

När du är i en situation som beskrivs ovan, bör du hålla ett par saker noga. Handtag dig följande checklista, som hjälper till att göra rätt val och förstå konsekvenserna av dessa val:
 • Hur mycket är värdet av utestående skuld eller dina lånekostnader? Vad måste återbetala dig senare?
 • Vill du köpa ett nytt hem eller ska du välja kundservice för att hyra en fastighet?
 • Har du hållit några köparen kostnader beaktas vid beräkningen av den totala belopp som du måste betala?
 • Vad kostar det dig att göra det längre försäljningen av ditt hem varje månad?
 • Vad kommer det att bli att sälja ditt hus på dig, när du jämför det med de månatliga avgifterna?
 • Hur länge kan du fortsätta att betala dubbla månatliga betalningar?
 • Hur mycket du kan låna upp på din nuvarande inkomsten för en ny inteckning i en lägenhet?
 • Hur mycket besparingar har du finns, kan du fritt spela?
 • Hur mycket du kan låna genom ett personligt lån eller en flexibel kredit på din inkomst?
 • Du kan erhålla finansiering för eventuella kvarvarande skulder till en ny inteckning?
 • Har du orienterade i olika typer av pant och på höjden av lånet?
 • Har du orienterade utlåningsräntor och de månatliga kostnader som detta medför?
(0)
(0)

Kommentarer - 2

Trevlig artikel. Tyvärr kan du sedan 2011/01/08 inte längre medfinansierar skulden från ditt gamla hem till din nya inteckning. I denna situation måste du hitta en annan lösning för den återstående skulden.

Detta är felaktigt. Den nya uppförandekoden för bolån, gäller från 1 AUGUSTI 2011 indikerade att den återstående skulden från försäljningen av det gamla huset kan samfinansieras, under förutsättning att inkomsten kan bidra i praktiken. Således är den återstående skulden del av hypotekslån utan ränteavdrag.

Lägg till en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tecken kvar: 3000
captcha