Hopprep: alla tips för att få det

Leopoldina Simonsson April 24, 2016 Miscellanea 9 0
FONT SIZE:
fontsize_dec
fontsize_inc
Hopprep: alla tips för att få det

Hopprep är en enkel övning för att öva och utmärkt för formuläret. Health Magazine ger dig alla tips för att komma igång smidigt.

Hålla sig i form utan att spendera en förmögenhet, är det lättare än du tror! Om du har ett stort rum eller ett utrymme utanför, det ska bara hitta ditt inre barn och utrusta dig med ett hopprep. Ekonomisk och lätt att bära, det här tillbehöret har verkligen allt.

Vinster på alla nivåer

Hopprep anses ett helt år, eftersom det mobiliserar hela kroppen: vrister, vader, lår, skinkor, mage, axlar, armar, handleder ... ingenting skonas. Hans regelbunden träning kan också arbeta balans, hållning, koordination och uthållighet. Och naturligtvis, hjälper det att bränna kalorier: 15 minuters hopprep ge samma förmåner som 30 minuters jogging.

Välja rätt ackord

Inget behov av att spendera mer än 10-15 euro för hopprep. Men kontrollera att du känner på användarvänlighet på handtaget och välj en ljus rep om du är ny.

För att hitta rätt längd, helt enkelt placera en fot i mitten av repet och hanterar upp längs kroppen. Till en början, väljer ett rep som händer i armhålorna eller axeln för att vara mer bekväm. Du kan förkorta den när du passerar nivå proffs!

Hur gör utan skador

Det är viktigt att dra magen, inte båge och kontrakt mage under hela övningen för att skydda nedre delen av ryggen. Välj sneakers med skrivs på framsidan och baksidan för att förhindra skador på lederna, sedan börja blogga. Du kan börja med ett hopp på varje fot efter varje rep, sedan varvas med hopp i med båda fötterna.

Till en början, till hopprep träningar på två till tre minuter med 20 sekunders pauser mellan varje session för totalt 5-10 minuters motion dagligen. Du kan sedan öka takten när du vill.

Tutorial hopprep, av BelleetSportive
  Like 0   Dislike 0
Tidigare artikel Studio 29 - The Mastering II
Nästa artikel Att leva med en stomi
Kommentarer (0)
Inga kommentarer

Lägg till en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tecken kvar: 3000
captcha